Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

roy eğer 665. bölümde reslenirse, 222 bölüm boyunca ölü kalmış olacak. yani bir sonraki 666. bölüm çıktığında roy bütün hikayenin üçte birini ölü geçirmiş olacak. biraz abartılı geldi.

ayrıca 666. bölüme özel bir şey bekliyoruz :)

belkster

belkar'ın ölecek olması soğutuyor resmen oots'den. belki god of war olur, nefes almasına gerek kalmaz? :p

Sosyal ağlarda paylaş

666. da Snarl la ilgili çok önemli bi gelişme olmasını bekliyorum ben.
mitd de çıkabilir en sonunda.

Ama %99 ihtimalle V nin o şeytanlarla işbirliğiyle ilgili bi bölüm yaparak hayallerimizi suya düşürücek. Hatta bölüm ismi de "Number of the Beast" türevi bişey olucak muhtemelen.

Bu arada Belkar ölmez ya. Ölmesin yani. Niye ölüyo ki hem? Roy godoşu mu öldürücek, hiç sanmıyorum lol.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

666. da Snarl la ilgili çok önemli bi gelişme olmasını bekliyorum ben.
mitd de çıkabilir en sonunda.

Ama %99 ihtimalle V nin o şeytanlarla işbirliğiyle ilgili bi bölüm yaparak hayallerimizi suya düşürücek. Hatta bölüm ismi de "Number of the Beast" türevi bişey olucak muhtemelen.

Bu arada Belkar ölmez ya. Ölmesin yani. Niye ölüyo ki hem? Roy godoşu mu öldürücek, hiç sanmıyorum lol.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm..

Butun takim tekrar toplandi oyle yada boyle.. X eski bosvermis havasindan cikip ciddi kotu adam rolune tekrar burundu :)V ye ne olacagini bende merak ediyorum forumdaki bazi arkadaslarin dedigi gibi evil a ciddi bir gecismi yasiycak yoksa iyiligin yolunda ilerleyecekmi.. 666 da MitD yi gorucegimizi saniyorum.. az sonra :)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...