ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 V nin evil olduğu da official olarak açıklandı, hepimize hayırlı uğurlu olsun:D Gerçi sadece yaptığı anlaşmadan bahsediyo da olabilir, ama büyük ihtimalle şu noktadan sonra geri dönüş olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Oha 5-10 dk önce baktığımda yeni bölüm yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Geri dönüş olur yahu. Hoş olmasa bile V'yi öylede severiz =D Neyse, dönüş demişken. Roy dönüyor ya. Yeter o şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Roy'un babasının hareketleri süper,adam amacını gerçekleştirmek için her yola tamam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ben V nin evil halini daha çok sevdim ya, böyle kalsın zaten. Son zamanlarda döktürüyo. Tek salaklığı Xykon a plansız programsız bodoslama dalıp dayağı yemesiydi, onun haricinde süperdi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 familicide adamı dread lord yapmaya yeter de artar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 roy eğer 665. bölümde reslenirse, 222 bölüm boyunca ölü kalmış olacak. yani bir sonraki 666. bölüm çıktığında roy bütün hikayenin üçte birini ölü geçirmiş olacak. biraz abartılı geldi. ayrıca 666. bölüme özel bir şey bekliyoruz :) belkster belkar'ın ölecek olması soğutuyor resmen oots'den. belki god of war olur, nefes almasına gerek kalmaz? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 666. da Snarl la ilgili çok önemli bi gelişme olmasını bekliyorum ben. mitd de çıkabilir en sonunda. Ama %99 ihtimalle V nin o şeytanlarla işbirliğiyle ilgili bi bölüm yaparak hayallerimizi suya düşürücek. Hatta bölüm ismi de "Number of the Beast" türevi bişey olucak muhtemelen. Bu arada Belkar ölmez ya. Ölmesin yani. Niye ölüyo ki hem? Roy godoşu mu öldürücek, hiç sanmıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Şimdi MitD Snarl'ın oğlu dimi? Gerçi öyleyse de çok cheese olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Yok be değildir bence. Gerçi mümkün bişey, mitd ın hayat hikayesi ile xykon un snarl ın ilk geçidini buluşu filan tutarlılık gösteriyo gibi, yani mitd ı da o arada bulmuş olabilir, ama öyle olduğunu sanmıyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 5. panel daha önceki ziyaretinde de gelecek doğum gününü göremeyeceğini söylüyordu. vaarsuvius'un ihanet etmesini bekliyorum, hatta belkar'a disintegrate atabilir. herhalde 2-3 yıl sonra anca görürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Belkarla V kanka oldular artık "Welcome to the deep end of the alignment pool,pal" *wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 olmazlar evil oldum diye v belkardan yediği pandiği unutmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 heyoooyeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 aslan elan "you're invisible!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Material plane'de yürümesi gerektiğini unutması da hoş bir ayrıntı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Neyse sonunda oyunda. Ama ben asıl 666. bölme iyi birşeyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Oh be en sonunda! Rich amca da bunun onuruna #666 da da süper bişey çizer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ShadowFury said: 666. da Snarl la ilgili çok önemli bi gelişme olmasını bekliyorum ben. mitd de çıkabilir en sonunda. Ama %99 ihtimalle V nin o şeytanlarla işbirliğiyle ilgili bi bölüm yaparak hayallerimizi suya düşürücek. Hatta bölüm ismi de "Number of the Beast" türevi bişey olucak muhtemelen. Bu arada Belkar ölmez ya. Ölmesin yani. Niye ölüyo ki hem? Roy godoşu mu öldürücek, hiç sanmıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ahaha you are invisible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hmm.. Butun takim tekrar toplandi oyle yada boyle.. X eski bosvermis havasindan cikip ciddi kotu adam rolune tekrar burundu :)V ye ne olacagini bende merak ediyorum forumdaki bazi arkadaslarin dedigi gibi evil a ciddi bir gecismi yasiycak yoksa iyiligin yolunda ilerleyecekmi.. 666 da MitD yi gorucegimizi saniyorum.. az sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 666 Seven weeks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 666'da göre göre güneşin toril'de nasıl gurûb ettiğini gördük. mitd başka bahara artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 en azından snarl un ucundan görseydik... öf be rich abi, 666. bölüm böyle bi filler için harcanır mı ya. o olmadı, V nin şeytan ortaklarını filan görseydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Yakışmadı 666ya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar