Apis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 HellHound said: Xykon'daki "Simdi anani laciverde boyadim" pozu da guzelmis bu arada =D Pozisyon bu kadar güzel tarif edilebilir... Yanlız bence V gene bir şekil canını kurtarırda (hapsedilir fln, sonrasında kurtarma görevi kalır grubada) ama Pala dostumuz biriktirdiği karmaları artık tüketmiş olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 661 mitd değil, kesinkle mitd değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 :S epic spell midir acaba? başkası olabilir mi? cloister yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Haha Xykon'un sondakl pozu süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Midt yapmıştır yahu... O yapsın artık bir numarasını görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bence de olayın arkasında başka biri var, o göz parlaması olayı filan yanıltmak içindir diye düşünüyorum. Ama pekala mitd de yapmış olabilir. Kendisini hep düşük intli bi "brute force" olarak gördük ama belki farklı bişeydir. ağzının içine meteor swarm. off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 heheh böyle tam olayların sonunda o kolyenin başına bişey gelcek herhalde biz onu tam unutmuşken sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kill steal hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 İyi de kolyenin kaybolmasını sadece ben mi umursamıyorum?Xykonun tek yapması gereken kendini parçalattırmak,ardından phylacterysinden yeniden oluşuyor işte. Phaylacterysi neredeyse xykon da orada belirmiyor mu? Ardından teleport... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 o phylactery'i kullanarak bir rituel mituel yapmak gerekmiyor mu ben otomatikman olmuyor diye biliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ayrıca hatırlayacağınız gibi *pört* diye çıkmıyo phylactery nin yanında. yavaş yavaş toparlanıyo, yani kendiliğinden phylactery nin yanında toparlanmaya başlasa bile mesela okyanusa sürüklenmişse orda bi dalga yüzünden ayrı düşebilirler, phylactery yi alıp geri teleport olucak halde olmaz yani öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Order of the sticki phylacterynin peşinde queste :p koşturmak için planlanmıştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kartan said: İyi de kolyenin kaybolmasını sadece ben mi umursamıyorum?Xykonun tek yapması gereken kendini parçalattırmak,ardından phylacterysinden yeniden oluşuyor işte. Phaylacterysi neredeyse xykon da orada belirmiyor mu? Ardından teleport... yenisini yapabiliyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ahah. yine bomba bölüm, ESCAPE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 böyle ortak bi ilgi alanı bişey yaratmaya kasıyosunuz her yeni çıkan bölüme gülerek ama olmuyo, son bölümler çok bayık çünkü. allah belasını versin son bölümlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Saeros said: allah belasını versin son bölümlerin. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/xykon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Saeros said: böyle ortak bi ilgi alanı bişey yaratmaya kasıyosunuz her yeni çıkan bölüme gülerek ama olmuyo, son bölümler çok bayık çünkü. allah belasını versin son bölümlerin. neresi bayık lan çok eğlenceli son bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yapma etme ya. "guess what spell i cast before giving this to the bird" kısmı filan efsanevi bölümler arasına ilk sıralardan giriş yapabilecek mükemmellikteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Laciverde boyarız seni sayeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aynı bokun laciverdi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yüklendik saerosa:D Ayrıca eleman mitd wish mi attı ne:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben söyleyeceğimi söyledim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Saeros biz kendi aramızda bi komünite kurduk seni istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Saeros go home! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yavuz bölümüne go pls. biz burada bayık şeylerle eğleniyoruz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar