Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HellHound said:

Xykon'daki "Simdi anani laciverde boyadim" pozu da guzelmis bu arada

=D Pozisyon bu kadar güzel tarif edilebilir...

Yanlız bence V gene bir şekil canını kurtarırda (hapsedilir fln, sonrasında kurtarma görevi kalır grubada) ama Pala dostumuz biriktirdiği karmaları artık tüketmiş olsa gerek...
Mesaj tarihi:
Bence de olayın arkasında başka biri var, o göz parlaması olayı filan yanıltmak içindir diye düşünüyorum. Ama pekala mitd de yapmış olabilir. Kendisini hep düşük intli bi "brute force" olarak gördük ama belki farklı bişeydir.

ağzının içine meteor swarm. off...
Mesaj tarihi:
İyi de kolyenin kaybolmasını sadece ben mi umursamıyorum?Xykonun tek yapması gereken kendini parçalattırmak,ardından phylacterysinden yeniden oluşuyor işte. Phaylacterysi neredeyse xykon da orada belirmiyor mu? Ardından teleport...
Mesaj tarihi:
ayrıca hatırlayacağınız gibi *pört* diye çıkmıyo phylactery nin yanında. yavaş yavaş toparlanıyo, yani kendiliğinden phylactery nin yanında toparlanmaya başlasa bile mesela okyanusa sürüklenmişse orda bi dalga yüzünden ayrı düşebilirler, phylactery yi alıp geri teleport olucak halde olmaz yani öyle bir durumda.
Mesaj tarihi:
Kartan said:

İyi de kolyenin kaybolmasını sadece ben mi umursamıyorum?Xykonun tek yapması gereken kendini parçalattırmak,ardından phylacterysinden yeniden oluşuyor işte. Phaylacterysi neredeyse xykon da orada belirmiyor mu? Ardından teleport...

yenisini yapabiliyor olması lazım
Mesaj tarihi:
böyle ortak bi ilgi alanı bişey yaratmaya kasıyosunuz her yeni çıkan bölüme gülerek ama olmuyo, son bölümler çok bayık çünkü. allah belasını versin son bölümlerin.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

böyle ortak bi ilgi alanı bişey yaratmaya kasıyosunuz her yeni çıkan bölüme gülerek ama olmuyo, son bölümler çok bayık çünkü. allah belasını versin son bölümlerin.

neresi bayık lan çok eğlenceli son bölümler
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...