Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 zuha yardım etti de orda kapı olmasaydı ne yapacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. tek şansı zaten ochula yardım etmekti. yanlız abartmaya da gerek yok yani yaptıkları evil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nötralden biraz eksik, evilimsi, evilimtrak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Heh chaotic neutral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Daha evil olmadı zaten de o güç saplantısı yüzünden evil yapmaya çalışıyolardı V yi. Ama 5-6-7. karelerdeki duruma bakarsak V, kaçıp O'chul u arkaya bırakmaya kalktığından gayet te pişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Umarım tek ben farketmemişimdir diye konuya bakındım ama göremedim :D http://www.giantitp.com/comics/ootscast.html Bakalım farkedebilecek misiniz eheheh xD V'nin maceralarından daha eğlenceli buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Roy u diriltmek için oradaki elması kullanmalarını diyosan; farkedilmişti^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bayağı eğlendim görünce ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Sufi said: bu konu başlığında spoiler neden gerekliyse artık... alan yetkilisi arkadaşlar, konu ismine bi spoiler uyarısı koyup bizi bu zahmetten kurtarıverseler. zaten konudan habersiz adam girip okumaz zilyon tane postu. Ayni baslik altinda hem spoiler hem hikaye takibine imkan vermek istiyorum..acikcasi burda serbest spoiler verilmeye baslarsa basliga girip yeni bolum cikmismi diye bakmadan yada ipuclarini okumadam direk gitp e ilerlemek zorunda kalicak cogu kisi..Herkes rahatsizsa spoilera cevirelim size kalmis tabi.. Bu sirada O-Chul rulz ama V ye haksizlik yapmayalim lutfen.. yaa.. Kapidan cikamiyor ama yiktigi duvardan kacacakken geri donuyor sirf kurtarmak icin..good bi hareket bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 spoiler koysan iyi olur zaten pek taktığımızda yok eheheh :( v good bir hareket yaptıda familicide yapmış adam + şeytanla anlaşma fln bir bu hareketle durumunu düzeltemez ki gidici gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 V'nin davranışları bana iyilik yapmak gibi gelmiyor,daha çok nötral davranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 roach killer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 zuaaaa sonunda o karga bi işe yarayacak mı lan. gerçi fevri bir kargaydı biraz emirleri yerine getirir mi bilmiyorum sdf bir de tabi xykon onu oraya gitmeden mangal yapabilir. bence burdan sonra diğer tarafa geçecek artık bizi delirtmek için sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 karga deel, kuzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kuş trip atar beni ölüme mi gönderiyosun diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yok be, bi işe yarayabilir en sonunda. V nin ölmesi kuzgun için de kötü, o şekilde en azından kurtarabilir. Tabi kuzgunun sonu Snarl un elinden olucak, o kötü, ama en azından bi işe yarıycak en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 #658 2. meteor swarmdan nasıl kurtuluyor bu arkadaşlar? dodge parry vs? kaldı mı o kadar hpleri? şu ana kadar söz dinlemeyen blackwing tüm hikayenin ümidi oldu. düz bir şekilde combat ilerlemediği için eğlenceli gayet :) çoğu kişi smite evil, power attack falan bekliyordu improvised spear ile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hahaaa bomba :) pop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 paladin 3 tane potion götürdüde elf nasıl kurtuldu onu bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 çok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 659... priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH 10 numara (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 AHAHAHAHAHAHAHHAHAH mükemmel i prepared Explosive Runes this morning? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 OF ÇOK IYI AHAHAH. guess what. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 #659 - tek kelimeyle mükemmel! :D V rocks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar