Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Harika gidiyor:) Belkar.. Half orc ve Assassin e dalduz girmesini istiyorum son derece kilim o tiplere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Kral döndü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 of efsane döndü hem de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 #611 süpermiş ;) beklediğimiz üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Evet. Ne diyeyim, özlediğimiz tat geri döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 FANTASTIK uzun süredir beklediğim türdendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 BELKAAAAR! Efsanevi dönüşüyle gönülleri fethetti yine=) Asıl efsaneyi sonraki bölümde yazıcak ama kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ohh be toparlansınlar artık işte böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 İçimi titretti helal belkar haha. Özlemişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Wait did I say "path"?I mean a five-lane blacktop highway with a two lane service road-and I am packin' a fist full of tokens and a radar detector Efsane dönüş gerçektende:D Cleric neye uğradığını şaşırdı sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Belkar is on a killing spree!!! [spo] Ben esas Haley'e ne olacak bir de sending gönderildi mi onu merak ediyorum. Yoksa yeni belkar inanılmaz, o opücüğü kondurduktan sonra çift hancer atıp adamı öldürmesi efsaneydi :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 büyük panelde duvarda olan highlight'a dikkat edin :) mesaj "Alive.. in danger with.. Belkar.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hehe uzun zamandır gün gün kontrol etmiyordum yeni bölüm geldi mi diye yine başladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 mutlu oldum resmen ya efsane geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ahhahahaha efsane son bolum see what we learnt today mr. scruffy hilarious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Son kare inanılmaz,harikulade bir şey olmuş.Uzun zamandır böyle eğlenmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 off belkar süper ya, tapıyorum kendisine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 heheh özlü söz efsane "when in doubt set something on fire" bir, bu iki heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yanlız scruffy de baya baya animal companion oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 scruffy'nin harbiden de bi olayı var ama gözcez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bildiğin wizard indirdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Belkarın son karede süper kahraman hesabı ayrılışı tam posterlik.Yoksa Elan'a yeni rakip mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ahaha muhteşemdi ya son kare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yeni bölüm hahah yine süper bi bölüm Belkar superman gibi daldı ortama ya, her bölümde kendini daha da çok hayran bırakıyo kendine. V ye ne oldu acaba onu merak ediyorum bayağı. Bi de; Damn it!!! How do the good guys keep DOING that??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar