Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazen cidden güzel oluyo da hikayeye ağırlık verince eski komikliğini kaybediyo. Ama arada bir geyiğe yükleniyo, o açlığımı bastırmaya yetiyo benim. Hala açık arayla en sevdiğim webcomic bu.

Yalnız tuhaf bişey var, bayağı bi süredir ben siteye doğrudan giremiyorum.Siteyi açamıyo hiç internete bağlı değilmişim gibi hata sayfası çıkarıyo, ama ktunnel le filan girmeye çalışınca hiç problem çıkmadan girebiliyorum. Neden böyle bilen var mı?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben aralıksız takip ediyorum hatta gün içinde de defalarca bakıp refreshliyorum yeni bölüm gelmişmi diye, ama bu topik biraz ağırlaştı, olay monoloğa dönmesin diye de pek bişey yazmamıştım^^
Mesaj tarihi:
Hala bayık ya. Bakarken isteksizim. Grubun birleşmesi, xykonun peşine düşmeleri lazım ki şenlenelim. Karanalıkta ki yaratık yok, redcloak yok, ve xykon yok. Okunmuyor.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu haley vs elan davası süper sevimli yav :)

son sayıda olanlar için 300ler biraz bayat olcak ama uzun zaman ara verdikten sonra (niye ara verdiysem) yeniden başlamak heyecanlandırdı beni. ne şanslıyım ki önümde bi 300 bölüm daha var okuycak :D
Mesaj tarihi:
eh kızcağazın burasına geldi artık tabi olacağı buydu:)ama sanmıyorum ana hikayenin devam edeceğine daha bunlar uğraşırken öteki grubun neler yaptıkları var:)

hadi grubun nasıl yeniden bir araya geleceğiyle ilgili öngörü yapalım

bence bir klişe olan 2 grupta ilerlerken bir yerde ortak bi kavgaya karışacaklar ve 'höh siz nabıyonuz burda ya neyse du bakalım şu kavga bitsinde sonra öpüşür koklaşırız' şeklinde olacak

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...