Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunda Beyendiğimiz En Güzel Yerler... Şehirler... ?

Fefe

Öne çıkan mesajlar

night elf ormanlarını hiç sevmem.
aynı şekilde undead şehirleri de miğdemi bulandırıyor.

ama insanların ormanlarıyla taurenlerin yaylaları üzerine yok bence. zoram'gar outpost idi sanırım, onun kuzeyinde alliance bölgesi bulunuyor, oranın ormanlarına hastayım. tam böyle çamlık arazi gibi duruyor, güneş girmiyor hafif loş felan. aynı şekilde aegwyn forest var, orası daha aydınlık bir orman, ama yine de güzeldir.

yine de taurenlerin mulgore'unun üstüne tanımam :)
tozlarla kaplı barrensin boğucu havasından kurtulup cennet gibi bir yere geliyorsun. insanın gözü gönlü açılıyor, böyle derin nefes ala ala hoplayıp zıplayasın geliyor. enfes bir yer :)

evet, ormanı çok seviyorum, ne var yani :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

alan: elwynn forest & khaz modan
dungeon: scarlet monastery

horde'un bütün şehirleri ve alanları iğrenç doğrusu, (mulgore hariç denebilir belki ama orası da dümdüz, gene bayık) alt ile oynuyorum biraz hemen sıkılıyorum. acayip bayık.. raceleri de bayık. faction-specific class da bayık. kendileri de bayık.. (bkz: bonkıraşır) :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

sevilecek çok yer var WoW'da ama hangisinden nefret ediyosunuz derseniz Un'Goro Crater derim.. ne bir vendor, ne bir armor tamiri yapan şahıs, ne bir inn ne bir posta kutusu ne Flight Path hiçbiri yok ya..en büyük problemlerden biride YOL yok..heryerde moblar var, hepsinin arasından geçmeye çalışıyosun daze ediyolar mounttan inip ölüyosun..bir okadarda Alliance var; ama bölgede gizli barış ilan edilmiş genellikle kimse birbirine dalmıyor "rezil bi yer zaten dahada rezil etmeyelim" diye heralde.. (burdan NE Hunter Esin'e selamlar; ulan ne diye CC yapıyosun :) )..

güzel ve kolay questleri var ama olsun, pekde çeklecek bir mekan değil :l[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde neden sadece stormwind da cocuk var. orclar yumurtluyormu ? yoksa nightelfler anasının karnından öylemi çıkıyor. Taurenler hakkında yorum bile yapmak istemiyorum.....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

mulgore güzel. ferah fln ... ud olmama rağmen ud memleketlerinden nefret ediyom , böyle iğrenç ortam olamaz :D barrens durator fln toz zaten. en nefret ettiğim ise duskwallow marsh(böle bişi) önünü göremiyon böyg :P sonuç olarak mulgore u seviyorum. ferahlatıcı bi ortam. bu açıdan bakıldığında alliance olsam daha iyi olurdu benim için ben öyle otluk çayırlık yerleri severim :)[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...