Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evet örnek olarak; Şehir olarak; Stormwind,huzur ve sempati dolu Yer olarak;Birkaçtane var ama Winterspring'deki o göl ve Goldshire bana huzur veriyorlar.Diğer yerlerin hakkını yemiyim.[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 molgure anvil mar Aerie peak (gün batımı muhteşem) IF nin tepesi (dağın)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Loch Modan.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 maraudondaki büyük şelale[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gadgetzanı tek geçerim o konuda,yada eğer infest edilmese gnomeregan.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Memleketim Darnassus.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 night elf ormanlarını hiç sevmem. aynı şekilde undead şehirleri de miğdemi bulandırıyor. ama insanların ormanlarıyla taurenlerin yaylaları üzerine yok bence. zoram'gar outpost idi sanırım, onun kuzeyinde alliance bölgesi bulunuyor, oranın ormanlarına hastayım. tam böyle çamlık arazi gibi duruyor, güneş girmiyor hafif loş felan. aynı şekilde aegwyn forest var, orası daha aydınlık bir orman, ama yine de güzeldir. yine de taurenlerin mulgore'unun üstüne tanımam :) tozlarla kaplı barrensin boğucu havasından kurtulup cennet gibi bir yere geliyorsun. insanın gözü gönlü açılıyor, böyle derin nefes ala ala hoplayıp zıplayasın geliyor. enfes bir yer :) evet, ormanı çok seviyorum, ne var yani :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 I find your elfnishness disturbing.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ormanlık mekanlar ama böyle çayır çimen şehre yakın olucak patikalar[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Loch Modan Barajı[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Booty Bay den günün doğuşu süper oluyo.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Loch modan ve Thunder bluff Özellikle çayırlık mera alanlarinda gezen inekleri öküzleri izlemek büyük keyif :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mulgore güzel, tauren öküzleri dolaşıyo arada mooluyorum onlara.Feralas ta en nefter ettigim yer, nası karanlık bi orman ...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Burning Steppes, BS'deki altar, BRD girişi. Undercity şehir olarak.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şehir: stormwind alan: elwynn forest & khaz modan dungeon: scarlet monastery horde'un bütün şehirleri ve alanları iğrenç doğrusu, (mulgore hariç denebilir belki ama orası da dümdüz, gene bayık) alt ile oynuyorum biraz hemen sıkılıyorum. acayip bayık.. raceleri de bayık. faction-specific class da bayık. kendileri de bayık.. (bkz: bonkıraşır) :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 desolace sol üst köşedeki nagaların olduğu yer su altı mükemmel batık tapınak filan var harika bir manzara[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sevilecek çok yer var WoW'da ama hangisinden nefret ediyosunuz derseniz Un'Goro Crater derim.. ne bir vendor, ne bir armor tamiri yapan şahıs, ne bir inn ne bir posta kutusu ne Flight Path hiçbiri yok ya..en büyük problemlerden biride YOL yok..heryerde moblar var, hepsinin arasından geçmeye çalışıyosun daze ediyolar mounttan inip ölüyosun..bir okadarda Alliance var; ama bölgede gizli barış ilan edilmiş genellikle kimse birbirine dalmıyor "rezil bi yer zaten dahada rezil etmeyelim" diye heralde.. (burdan NE Hunter Esin'e selamlar; ulan ne diye CC yapıyosun :) ).. güzel ve kolay questleri var ama olsun, pekde çeklecek bir mekan değil :l[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o değilde neden sadece stormwind da cocuk var. orclar yumurtluyormu ? yoksa nightelfler anasının karnından öylemi çıkıyor. Taurenler hakkında yorum bile yapmak istemiyorum.....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Orgrimmar'dada çocuk var Valley of Honor'da Orphan House (Yetimhane)var.. birsürü Orc bebesi etrafta koşuşuyor ağlıyor falan..(biri üstüme kustu lan geçen, aman diyim) :D[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben şehir olarak en çok Thunder Bluff'ı sevdim ya, çok basit, ilkel ama içten bi şehir(başka söz bulamadım haha). Dungeon olarak da Strat Baron tarafını tek geçerim(paladinim ya ondan:D), iyi grupla bir buçuk saatte bitiyo walla, hem droplar güzel, hem de iyi para geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Twilight Groove. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 benim icin en guzel yer evimdeki odam.cunku oradan bu oyunu oynuyorum :)[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şehir. booty bay bölge. loch modan :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mulgore güzel. ferah fln ... ud olmama rağmen ud memleketlerinden nefret ediyom , böyle iğrenç ortam olamaz :D barrens durator fln toz zaten. en nefret ettiğim ise duskwallow marsh(böle bişi) önünü göremiyon böyg :P sonuç olarak mulgore u seviyorum. ferahlatıcı bi ortam. bu açıdan bakıldığında alliance olsam daha iyi olurdu benim için ben öyle otluk çayırlık yerleri severim :)[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Orgrimmar,Thunder bluff (for the horde)[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar