Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 güldüğüm o kadar çok şey var ki hatırlayamıyorum bile.. ama şunda cidden sandalyeden düşmüştüm... said: Rahan, 16 Temmuz 2004 19:17 tarihinde demiş ki: bi uzaylı başlığında vardı yakın bi zamanda aradım mamafih bulamadım şöle bi diyalog geçmişti x-ya uzaylıysa? y-ya değilse?? z-ya patatesse??? [signature][hline]iyi kötü çirkin
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Radyo'da Sam'in programını güzel güzel dinlerken bi anda Digimon şarkısı çalmaya başlaması ve japonlara eşlik etmesi yere yatmıştım başım döndü walla bide susturamıosun devam edio eşlik etmeye [sallıo muhehe] Süperdi... Ps: 2 gün önce :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 lyn ın açtığı "sesler duyuorum" isimli topicin ismi :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH ötesi yoktur diorum[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 AREA MASTERS ARE SON OF BICTH[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 lan refresh etmemişişm geç kaldım ya[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? [Bu mesaj mayfer tarafından 16 Temmuz 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben en çok .... *yeni geldiğini ve hiç komik bi şey görmediğini hatırlar. üzülür*[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 en çok neye güldüm ehmm şeye güldüm bi frodo baggins mi ne onla mı kapışmıştım adam beni burada şikayet etmişti ağlayıp kaybolmuştu ordtadan sonra[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben en çok birilerinin saçma birşeylere gülmesine gülüyorum. b.k var herşeye gülüyonuz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bi tane devekuşunu Urza ya benzetmelerine çok gülmüştüm :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Mum_Chamber, 16 Temmuz 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ben en çok birilerinin saçma birşeylere gülmesine gülüyorum. b.k var herşeye gülüyonuz. mesela cem yılmaz'ın bazı saçma esprilerine saçma olduğunu bile bile insanların yerlere yatarcasına gülmesi mi? Tamam süper bi insan olabilir ama bazı yerlerde o da batırıyor ama insanlar ona bile gülüyorlar mesela adam bakın a diyecem gülecekseniz dedi sonra a dedi güldü herkes[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 "yeni gelen:ben yeni geldim hedede hödödö.. bizden biri:hoşgeldin.. yeni gelen:aa sendeki o madalyalar çok güzel bizden biri:evet güzeldir. yg:nasıl alıyoruz onları bb:garbage var aşşada görürsün onun girişinde satıyorlar..sen onlara gazoz kapağı verirsen onlar dasana madalya veriyor.." bu aşamaya kadar bb bendim, dürüm muhabbetini başka bir arkadaş yapmıştı şimdi hatırlayamadım.. gazoz kapağı da fallout'taki para birimine atfen idi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 kadinlar hakkinda bi topic vardi i$te babacum seytandir flm diodu o arada 555 bi$i demi$ti tam hatirlayamadim topicide bulamadim ,babacum seytanda bir melektir oha flm oldun demi demi$ti 555 ne ohasi direk $ok oldum demi$ti ama ordaki laf cok komikti topici arayim bulursam buraya koyim =) bide mrsandman die biri vardi lolita nicki ile ilgili topicten girip onun nickinden flm cikilmi$ti =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 AREA MASTERS vardı altımıza sıçmıştık gülmekten tek sorun okul labinde yapıyoduk bunu............:D[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Peka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hic unutmadigim seyler vardir hala "arama" ' ya basip aratinca bulabiliyorum cogunu :) Popeye osi Arcane ziarenko tereyağlı ekmek butcha falan[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? THiM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 area masters ve tabii ki "krokunc"[signature][hline](^-.-^) Natural Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Pyr0, 16 Temmuz 2004 22:52 tarihinde demiş ki: ...bide mrsandman die biri vardi.. evet vardı bir gece adamı gaza getirip banletmiştik:D mrs-and-man die galga gçioduk -yeteeer -keeees -uzaatttmaaa gibi laflar ettiği için sinir olmuştuk ama bayağı eğlenmiştim:) hiç untmam gecenin 2 sinde nerdeyse altıma işememe neen olan chemical'ın prawler'ın remine yaptığı rhcp klibinden alınma efektler:)altıma ypıcaktım gülmekten.prawler gaza gelip ''kemikılmısın nesin yeteeerr öldürcem seniii'' demeye başlamıştı:) [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 16 Temmuz 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Brook Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Coder; sen bana freeze verme resci önünde kuyruğa sokayım milleti :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Krokunc AREA MASTIRZ Urza nin Insan Sarrafina cikmasi ve burda gecen geyikler (leziz) Justin in Ceren siiri (olumsuz topic, kalbimizde yasiyo hehaeha)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... edi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 burdan da feyz alalim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 17 Temmuz 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 edi verdiğin link yanlış sanırım. Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: horacegoesskiing, 14 Temmuz 2004 14:44 tarihinde demiş ki: *!masasını yumruğuna vurur. trabzonludur* artık yeter! yengeniz okumuyo bu forumu nası olsa eheh veeeeeee said: horacegoesskiing, fi tarihinde demiş ki: korkmayın. [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] edi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 forum yerine orum yazarsam yanlis olur tabi :) duzelttim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bilgisayar labı geyiklerine gülmüştüm en son baya bi... sonra gece vardiyası topicinde manyak muhabbetler dönüyo 1 kere sandalyeyi kırmıştım gülerken :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bonecrusher : erkek adam 6.0 dan küçük depremi hissetmez...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1180136-paticikte-en-cok-guldukleriniz/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı paticikte en çok güldükleriniz × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 kadinlar hakkinda bi topic vardi i$te babacum seytandir flm diodu o arada 555 bi$i demi$ti tam hatirlayamadim topicide bulamadim ,babacum seytanda bir melektir oha flm oldun demi demi$ti 555 ne ohasi direk $ok oldum demi$ti ama ordaki laf cok komikti topici arayim bulursam buraya koyim =) bide mrsandman die biri vardi lolita nicki ile ilgili topicten girip onun nickinden flm cikilmi$ti =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 AREA MASTERS vardı altımıza sıçmıştık gülmekten tek sorun okul labinde yapıyoduk bunu............:D[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hic unutmadigim seyler vardir hala "arama" ' ya basip aratinca bulabiliyorum cogunu :) Popeye osi Arcane ziarenko tereyağlı ekmek butcha falan[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ?
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 area masters ve tabii ki "krokunc"[signature][hline](^-.-^)
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Pyr0, 16 Temmuz 2004 22:52 tarihinde demiş ki: ...bide mrsandman die biri vardi.. evet vardı bir gece adamı gaza getirip banletmiştik:D mrs-and-man die galga gçioduk -yeteeer -keeees -uzaatttmaaa gibi laflar ettiği için sinir olmuştuk ama bayağı eğlenmiştim:) hiç untmam gecenin 2 sinde nerdeyse altıma işememe neen olan chemical'ın prawler'ın remine yaptığı rhcp klibinden alınma efektler:)altıma ypıcaktım gülmekten.prawler gaza gelip ''kemikılmısın nesin yeteeerr öldürcem seniii'' demeye başlamıştı:) [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 16 Temmuz 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Coder; sen bana freeze verme resci önünde kuyruğa sokayım milleti :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i]
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Krokunc AREA MASTIRZ Urza nin Insan Sarrafina cikmasi ve burda gecen geyikler (leziz) Justin in Ceren siiri (olumsuz topic, kalbimizde yasiyo hehaeha)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love...
edi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 burdan da feyz alalim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 17 Temmuz 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: horacegoesskiing, 14 Temmuz 2004 14:44 tarihinde demiş ki: *!masasını yumruğuna vurur. trabzonludur* artık yeter! yengeniz okumuyo bu forumu nası olsa eheh veeeeeee said: horacegoesskiing, fi tarihinde demiş ki: korkmayın. [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
edi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 forum yerine orum yazarsam yanlis olur tabi :) duzelttim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bilgisayar labı geyiklerine gülmüştüm en son baya bi... sonra gece vardiyası topicinde manyak muhabbetler dönüyo 1 kere sandalyeyi kırmıştım gülerken :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bonecrusher : erkek adam 6.0 dan küçük depremi hissetmez...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Öne çıkan mesajlar