Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 geceleri oynamak için yazlıktaki yeni reslediğimiz bilgisayara oyun gerekmektedir. şu sıralar heroes 3, jagged alliance 2, lale savaşçıları (rocks) ve curse of monkey island falan takılıyoruz da bunlar daha önceden oynadığımız bitirdiğimiz oyunlar. bize farklılık gerek :) tavsiyeleriniz memnuniyetle kabul edilir :p[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 www.tr.net adresinde bir sürü ufak oyun var. [Bu mesaj Apache tarafından 04 July 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 theme hospital oyunu bulabileceğim bi yer biliomusunuz yarın akşam yazlığa gidicem 166mmx 64mb ram s3 trio ekran kartı var herhalde çalıştırır alet çok zevkli oyundu onu oynayacam da yükliyim 1 günde anca yüklerim zaten dialupla
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 diablo ben p133 32 ram le oynadım 3 hafta boyunca...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 c&c: red alert, starcraft, (bu ikisini oynuyordum geçenlerde, özellikle red alert'ten süper keyif aldım) age of empires, duke nukem 3d, quake ilk aklıma gelenler. hepsinin rahat çalışması gerek..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ultima'da crafter olabilirsin[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mortal Kombat 4. Need For Speed 3 e kadar rahat oynarsın... Fifa 98 gibi....
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Baldur's Gate I (bulabilirsen :))[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 1-Torment oyna delimisin :) 2-BG 1 3-Diablo 1
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Master of Orion 1 (süperdir) Relentless (Little Big Adventure serisinin ilki, başka bi topicte muhabbeti var zaten) Fury of the Furies (süper platformdur, bi kaptırırsanız vay halinize :p) ne bilim sadece bu üçünü bile kursan yeter bağlar üçü de :)[hline]wastiee
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 aa platform demişken bulursanız Rayman hoştur, çalışır onda sanırım Superfrog diye basit bi platform var, fury of the furies kadar zevk vermez (rayman de vermez bence :p), ama zevklidir yine kendisi[hline]wastiee
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 cok eskilerden cok güzel bir dedektif oyunu vardı dur hatırlıcam neydi ya.. Jack London mıydı monkey island gibi gorunusler falan mouse la oynuyosun.. unuttum.. hatırlayınca yazıcam bulması zor olabilir ama cok güzel bir oyundu.. Onun dısında heroes seversen oynayabilirsin heroes 3 falan oldukca hoş.. hem kasmaz.. :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Jaged Alliance lam işte oyunun adı :D ahdsua oynuyomuşşsun[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 lords of the realms 2 süperdir o alet için,Kazaa'da var 14 megabyte bişey...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 time commando[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Askinos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Fifa 99 deneyebilirsin belki çalışır. Street Fighter Zero 2 Belki Actua Soccer 1 ve 2 Belki Gunmetal Football Masters 98 Büyük ihtimalle Sims te olabilir. MDK da olabilir
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 witchaven 2[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ehe final fantsy 1-2-3-4 belki 5 çok zorlarasan 6 kasarsan 7[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Öne çıkan mesajlar