Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentium 166 ve 24 ramde çalışacak oyun?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geceleri oynamak için yazlıktaki yeni reslediğimiz bilgisayara oyun gerekmektedir. şu sıralar heroes 3, jagged alliance 2, lale savaşçıları (rocks) ve curse of monkey island falan takılıyoruz da bunlar daha önceden oynadığımız bitirdiğimiz oyunlar. bize farklılık gerek :)

tavsiyeleriniz memnuniyetle kabul edilir :p[hline]Fizban (1:32 PM):
oha olm işte
ha amerikan ha türk
Fizban (1:32 PM):
zaten amerikalılar türkmüş
Mesaj tarihi:
theme hospital oyunu bulabileceğim bi yer biliomusunuz yarın akşam yazlığa gidicem 166mmx 64mb ram s3 trio ekran kartı var herhalde çalıştırır alet çok zevkli oyundu onu oynayacam da yükliyim 1 günde anca yüklerim zaten dialupla
Mesaj tarihi:
diablo
ben p133 32 ram le oynadım 3 hafta boyunca...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Mesaj tarihi:
c&c: red alert, starcraft, (bu ikisini oynuyordum geçenlerde, özellikle red alert'ten süper keyif aldım) age of empires, duke nukem 3d, quake ilk aklıma gelenler. hepsinin rahat çalışması gerek..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
Baldur's Gate I (bulabilirsen :))[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Master of Orion 1 (süperdir)
Relentless (Little Big Adventure serisinin ilki, başka bi topicte muhabbeti var zaten)
Fury of the Furies (süper platformdur, bi kaptırırsanız vay halinize :p)

ne bilim sadece bu üçünü bile kursan yeter bağlar üçü de :)[hline]wastiee
Mesaj tarihi:
aa platform demişken bulursanız Rayman hoştur, çalışır onda sanırım

Superfrog diye basit bi platform var, fury of the furies kadar zevk vermez (rayman de vermez bence :p), ama zevklidir yine kendisi[hline]wastiee
Mesaj tarihi:
cok eskilerden cok güzel bir dedektif oyunu vardı
dur hatırlıcam neydi ya..
Jack London mıydı
monkey island gibi gorunusler falan mouse la oynuyosun..
unuttum..
hatırlayınca yazıcam bulması zor olabilir ama cok güzel bir oyundu..
Onun dısında heroes seversen oynayabilirsin heroes 3 falan oldukca hoş.. hem kasmaz.. :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Mesaj tarihi:
lords of the realms 2 süperdir o alet için,Kazaa'da var 14 megabyte bişey...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
Fifa 99 deneyebilirsin belki çalışır.
Street Fighter Zero 2
Belki Actua Soccer 1 ve 2
Belki Gunmetal
Football Masters 98
Büyük ihtimalle Sims te olabilir.
MDK da olabilir
Mesaj tarihi:
witchaven 2[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur)
Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki:
6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
  • Yeni Oluştur...