Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rambo IV (2006)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
öeh be hakikaten çok manyakmış, sıfır political correctness. gayet beğendim ben de, birazcık kısa tutulmuş fakat. muhtemelen şimdiye kadarki en gerçekçi aksiyon/savaş filmi olmuş demıc bakımından.

can rambo abimizin van laynırları da tamamdı. kayıkçıyı hor görmeyeceksin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala koca bir 2. yarıyı tek sahneyle bitirmelerinde kaldım.

Adam ağır makinalıyla jipten ateş ederek 10000000 adam öldürüyor, ve bu 45 dk sürüyor.

Hani rambo bir aksiyondur, rambo bir sinsi operasyondur, rambo savaştır, rambo harekettir. Yok bunda. Adam korunaklı jip sırtını bulmuş 45 dk ra-ta-ta-ta-tat-at-ta aynı yerden kıçını kaldırmadan milyonları öldürdü. O kadar yani. Ne bir aksiyon vardı ne bir ciddi savaş ne de bir hareket-heyecan.

Özellikle (başta çok kötü çıkacak dememe rağmen) çok beğendiğim Rocky 6'dan sonra büyük düş kırıklığı yarattı bende.
Sosyal ağlarda paylaş

evet sadece adamları tarıyor ama 60 küsur yaşında koşa koşa elinde m60 ile tarasaydı aynı adamları bu sefer de "yok artık" derdik muhtemelen heh. bir bakıma daha gerçekçi olmuş rambo standartlarına göre. (:P) evet ama ben de hemen orada bitmeyecek diye bekledim işte kısa olmuş. bir 15-30dk daha lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle katılıyorum bende,kısa olmasının dışında herşey bence süperdi.bayıldım,uzun zamandır izlediğim engüzel aksiyonlardan birisi.Patlama,parçalanma,kopma,vurulma,kafa patlama mevzuları süper.Ben biraz daha solo takılır falan diye bekliyodum,ama bence çok yerindeydi,güzeldi valla
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
allahın dağında oturduğum için
net bağlantım kötü olduğu için
ancak bugün izliyebildim bu filmi
of allahım orgazmın doruklarında dolandım
ağır makineli sahnesinin güzelliği
mermilerin "pık" diye girmekle kalmayıp milleti biçmesi
güzel filmdi baya
300'den sonra bu kadar testeron salgılatan film görmediydim

kısa olması üzücüydü , doyamadım :/
sırf benim hatrıma bi-iki ok sahnesi daha ekleselerdi keşke : /

ben,hatun kişi yine rambonun ellerinde ölecek,ramboda RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE moduna geçecek,okuyla adam deşecek fln diye bekledim

o paralı askerleri az tanıtsaydı,ilginç tiplerdi aslında

ama iyiydi yinede

öyle up lamış oluyorum ama naapim dayanamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...