Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gayet güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 film gayet güzel fakat çok kısa geldi bana. ilk 3 film çok daha uzundu , bu film çabuk bitince biraz hayal kırıklığına uğradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 valla onceki yorumlara bakmadim ama. Son zamanlarda cikan kansiz tatsiz filmlerin ustune bende ilac etkisi yaratti. Gerek pazarlik esnasinda cikarip catir catir vurmasi gerekde adamlar vuruldugunda cicek gibi acilmalari inanilmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 öeh be hakikaten çok manyakmış, sıfır political correctness. gayet beğendim ben de, birazcık kısa tutulmuş fakat. muhtemelen şimdiye kadarki en gerçekçi aksiyon/savaş filmi olmuş demıc bakımından. can rambo abimizin van laynırları da tamamdı. kayıkçıyı hor görmeyeceksin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben hala koca bir 2. yarıyı tek sahneyle bitirmelerinde kaldım. Adam ağır makinalıyla jipten ateş ederek 10000000 adam öldürüyor, ve bu 45 dk sürüyor. Hani rambo bir aksiyondur, rambo bir sinsi operasyondur, rambo savaştır, rambo harekettir. Yok bunda. Adam korunaklı jip sırtını bulmuş 45 dk ra-ta-ta-ta-tat-at-ta aynı yerden kıçını kaldırmadan milyonları öldürdü. O kadar yani. Ne bir aksiyon vardı ne bir ciddi savaş ne de bir hareket-heyecan. Özellikle (başta çok kötü çıkacak dememe rağmen) çok beğendiğim Rocky 6'dan sonra büyük düş kırıklığı yarattı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Efektler cok gercekciydi, parasi neyse verip hakketen adamlari oldurmusler diye dusundum bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet sadece adamları tarıyor ama 60 küsur yaşında koşa koşa elinde m60 ile tarasaydı aynı adamları bu sefer de "yok artık" derdik muhtemelen heh. bir bakıma daha gerçekçi olmuş rambo standartlarına göre. (:P) evet ama ben de hemen orada bitmeyecek diye bekledim işte kısa olmuş. bir 15-30dk daha lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kesinlikle katılıyorum bende,kısa olmasının dışında herşey bence süperdi.bayıldım,uzun zamandır izlediğim engüzel aksiyonlardan birisi.Patlama,parçalanma,kopma,vurulma,kafa patlama mevzuları süper.Ben biraz daha solo takılır falan diye bekliyodum,ama bence çok yerindeydi,güzeldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 allahın dağında oturduğum için net bağlantım kötü olduğu için ancak bugün izliyebildim bu filmi of allahım orgazmın doruklarında dolandım ağır makineli sahnesinin güzelliği mermilerin "pık" diye girmekle kalmayıp milleti biçmesi güzel filmdi baya 300'den sonra bu kadar testeron salgılatan film görmediydim kısa olması üzücüydü , doyamadım :/ sırf benim hatrıma bi-iki ok sahnesi daha ekleselerdi keşke : / ben,hatun kişi yine rambonun ellerinde ölecek,ramboda RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE moduna geçecek,okuyla adam deşecek fln diye bekledim o paralı askerleri az tanıtsaydı,ilginç tiplerdi aslında ama iyiydi yinede öyle up lamış oluyorum ama naapim dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar