Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gaza geldim bir sürü ejderha resmi aradım, daha önce de açılmış topic yokmuş, bu gazla, ejderha sever arkadaşlara bir kıyak yapayım dedim. Resimler çıkmazsa sallayın. En beğendiğim resimler genellikle d&d 3e draconomicon ve monster manual'dan alınmış. Black: Blue: Brass: Bronze: Copper: Green: Gold: Red: [img]http://enworld.cyberstreet.com/hosted/Pozas/
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Çok güzellermiş, attım hemen arşive. Biraz da ben eklemezsem çatlarım ama.[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ohannes istte olsam yollardim bende:)[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya bu isimlerinin yazdığı resimler hangi kitaptan? cidden çok güzelelrmiş bu arada[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya aslında yarısı dandik ama bluelar çok güzel[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bilen çoktur heralde ama ben de bunları koyiim: [edit : Bone bunnarı koymuş görmemiştim neyse toplu olarak kalsınlar :) ][signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah[Bu mesaj shapshal tarafından 03 Eylül 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 dl le ilgili var baya dragonance chronicles taki olaylar fln
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sticky yapiniz hemen :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 shapshal, şapşallık yapmış eheheh :-P eh artık "ben bunları sevdim o yüzden koydum" dersin kıvırtmış oluruz :)[signature][hline]imza günü
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Aket-Atum, 03 Eylül 2004 17:24 tarihinde demiş ki: ya bu isimlerinin yazdığı resimler hangi kitaptan? cidden çok güzelelrmiş bu arada draconomicon. hatta çektim okuyorum şu an[signature][hline]imza günü
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Bonecrusher, 03 Eylül 2004 18:45 tarihinde demiş ki: shapshal, şapşallık yapmış eheheh :-P eh artık "ben bunları sevdim o yüzden koydum" dersin kıvırtmış oluruz :) yok ya senin koyduun resimler tıkır tıkır açılıodu baktım aralarda abuk subuk şeyler var şunnarı koyiim bi sivrilik ediim dedim olmadı :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 elmoreun ejderha çizmlerine hastayım.daha doğrusu tüm cizmlerine ejderhayı yamık yumu yada çok küçük fln çizmerline uyuz olum yukardaki resilerdede var bazı cidden kötü ejder resimleri ama iyileride var onlara ohş ohş[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: DoGMeaT, 04 Eylül 2004 06:55 tarihinde demiş ki: elmoreun ejderha çizmlerine hastayım.daha doğrusu tüm cizmlerine ejderhayı yamık yumu yada çok küçük fln çizmerline uyuz olum yukardaki resilerdede var bazı cidden kötü ejder resimleri ama iyileride var onlara ohş ohş sana tamamen katılıorum ejderhaların ihtisamını cok iyi yansıtıo elmore amca :) evet yukarda cok kotu cizimlerde var ama cok kotu deyip gecmeyelilm biz olsak o kadarını bile cizemeyiz :P tabi cizebilen varıdr eminim :)
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 elmore bence iyi bir çizer. ama ejderhaların ihtişamını yansıtamıyor. bunun en önemli sebebi, 2e çizimlerinde ejderhalar yılansı varlıklar. oysa 3e çizimlerinde kertenkeleleri örnek almışlar. Bir Yılan yerine bir Komodo Ejderhası Bana daha ihtişamlı gelmiştir. yamrı yumru derken göğüs kafesi ve bel bölgesinin daha kaslı gözükmesinden mi bahsediyorsunuz? şunun gibi? ki bence abartılmadığı sürece, böyle ejderhalar daha gerçekçi ve atak duruyor burdaki ejderha gördüğünüz gibi daha bilgece duruyor, o havada bakıyor. Elmore'nin çizdiği resim çok güzel, ama aynı bilgeliği göremiyoruz. belki vücut şekli diğer 3E ejderhalarından kötü olsa da, bakışından bilge bir ejderha diyebiliyorsunuz. Şurdaki ejderha: sanki pteranadon'a benziyor. Yılan şeklinde ejderhalar yüzünden bence yeterince yüce ve bilge durmuyorlardı. Tamam şu resim çok hoş: Tam bir ejderha gibi duruyor, ama şunda da aynı "asırlardır yaşayan bilge, deneyimli ejderha" havası hakim:
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gold feci bisey ya çok tatli:) (kendini oksatacagini sanmiyorum, hayir) [signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected]
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Topikte katkısı olan arkadaşlara çok tşk ediorum :). Of of neler varmış oralarda..bak[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben iliodum bunları çok güzeller[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben biliodum bunları çok güzeller[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sakallı dragon istemiyoruuuuuuuzzzzzz!!!! DUYUYON MU LA ELMOREEE!!! neyse... Matt Stawicki ve Todd Lockwood abilerim çok hoş çiziyolar..buyrun burdan yakın... bazı resimler çıkmadığı için aynılarını koymuş olabilirim şimdiden özür...[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 şöle de justin sweet in çizmiş olduğu icewinddale: the heart of winter exp pack için cover ı görüyoruz...[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 başta lockwood a çok dalmışım stawicki koymayı unutmuşuz :D şu sıralar çıkan stawicki kapaklarda hala elmore yazmasını da inatla kınıyorum...çevirenlerin mi düzeltmesi gerek yoksa matbaanın mı çözemedim....*kın kın* az önce de arkadaşlarla reign of fire ı izledik...hehe enteresan tesadüf...:D[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ice wind dale rocks! hastayım o resimlere ya. sırf resimleri için binlerce kez oynarım
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Her zamanki gibi, "ejderha, Elmore, Lockwood" kelimeleri geçince "Sakallı ejderha istemiyoruz!"lar başlamış. Elmore'culardan bıyıklı Lockwood ejderhası bekliyorum ben şu an. :) Bu arada şimdi farkettim, Elmore'un DL konulu ejderhaları (özellikle de Chronicles kapaklarındakiler) biraz salak bakıyor. Gözbebeği olmasa vahşi bakıyor denebilirdi ama bu durumda yarım akıllı gibi görünüyorlar. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 05 Eylül 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar