Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Davranıslarımız

Zephyros

Öne çıkan mesajlar

Bu dunyada yapılan hersey size geri doner mi? Mesela bir insana ettiğiniz hakaret iyilik yada bir hayvanı dovmeniz yada ona yemek vermeniz bir dilenciye para atmanız.. gibi gibi seyler yanlız bunları amel olarak diil sadece chaos teoremindeki gibi olasılıklarını soruyorum acaba herseyin bize donme olayı gercekmidir? [spo1=dipnot]Her zaman geyik yapıyoruz biraz da oturup felsefe yapmanın zamanı geldi[/spo][signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın toplamı daima birdir. Yani hiçbir şey yok olmaz ve yaptığın herşeyi kesin bir karşılığı vardır. Hayırdır FMA falan mı izledin...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen iyi isen insanlar sana buna göre yaklaşır bencilsen kötüysen ona göre ben zordurumdayken bana yardım etmeyen adama bende yardım etmek istemem onun dışında başka birşey olamaz bence[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Sosyal ağlarda paylaş

"bi adamı dövünce başkasıda gelir seni döver" veya "birine para verirsen başkasıda gelir sana para verir" gibi bir eşitlik olmasada, nedenini bilmiyorum, yaptığın iiliklerle karşılığında aldığın mutluluğun aşağı yukarı eşit olacağı kanısındayım. yada belkide sadece iyi bir insan olmamız için bize böle düşünmek empoze edilmiş.

hatta belkide her iki olasılıkta aynı sonuca çıkıyor... vicdanen rahat hissediyorsun, iyilik yapmak için bilinçaltında bir nedenin oluyor.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

Birgün adam lokantaya gider.Adam işten çok huzursuz çıkmıştır.Lokantada gelen garsona önce ters davranır garson gülümseyince ve adama güzel bir fıkra anlatınca adamın hoşuna gider adam bir nebze olsun mutlu olmuştur.Stresi biraz unutmuştur.Yemeğini yedikten sonra garsona güzel bir bahşiş bırakır ve gider.
Garson lokanta kapanırken aldığı bahşişin mutluluğu ile dolaşmaktadır.Çok büyük bir bahşiş aldığı için eve giderken bir dilenci görür dilenci soğuk kış gecesinde üzerinde hiçbirşey olmadığı için üşür garson acır ve paranın bi kısmını dilenciye verir.
Dilenci çok mutlu olmuştur.Hemen çocukları için ekmek almaya gider.Dilenci yolda gördüğü üşeyen bir köpeğide eve getirir ve ona bakar.Dilenci ve ailesi uyurken gece evde yangın çıkar.Karısı bir çocuğu alarak evden çıkar dilencide çıkar ama yangın yan odada olduğu için çocuklardan biri ve köpek içerde kalır.
Daha sonra köpek yangından bebeği çıkartır.
Bu bebek ABD başkanı Delano Roosevelt tir...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 09 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
Birgün adam lokantaya gider.Adam işten çok huzursuz çıkmıştır.Lokantada gelen garsona önce ters davranır garson gülümseyince ve adama güzel bir fıkra anlatınca adamın hoşuna gider adam bir nebze olsun mutlu olmuştur.Stresi biraz unutmuştur.Yemeğini yedikten sonra garsona güzel bir bahşiş bırakır ve gider.
Garson lokanta kapanırken aldığı bahşişin mutluluğu ile dolaşmaktadır.Çok büyük bir bahşiş aldığı için eve giderken bir dilenci görür dilenci soğuk kış gecesinde üzerinde hiçbirşey olmadığı için üşür garson acır ve paranın bi kısmını dilenciye verir.
Dilenci çok mutlu olmuştur.Hemen çocukları için ekmek almaya gider.Dilenci yolda gördüğü üşeyen bir köpeğide eve getirir ve ona bakar.Dilenci ve ailesi uyurken gece evde yangın çıkar.Karısı bir çocuğu alarak evden çıkar dilencide çıkar ama yangın yan odada olduğu için çocuklardan biri ve köpek içerde kalır.
Daha sonra köpek yangından bebeği çıkartır.
Bu bebek ABD başkanı Delano Roosevelt tir...

ya bu nerden bilinioki yani en bası adam sinirli gelmiş sonra bahsis bırakmıs hede hödö yani...

hikaye guzel ama gercekte olduunu sanmam[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

İyi insanların başına iyi şeyler, kötü insanların başına kötü şeyler gelir diyemem.Ama yaptığınız iyiliklerin -bazıları-(nankörlüğün gözü kör olsun) elbet bir yolla geri döner.Yukardada dedikleri gibi insanlar, kötü birine neden yardım etsin? İyilik buldukları, faydasını gördükleri kişilere yardım ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

İnaniyorum her zaman fedakarlik ettim ama biliyorum bi gün oalcak.......bi gün biride bana gülümseyip bigün biride benim icin fedakarlik edecek ..
iyilik yap iyilik bul... nefret edersen hep üzülürsün .[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Sheref Teoremi (geyik değildir)

Bir insanın evren içinde yaptığı her eylem ve her söz sürekli yankılanır, fakat kendisine geri dönme ihtimali çok düşüktür,
şöyleki, bir amfide attığınız çığlık geri dönebilir fakat, bir tarlada attığınız çığlık geri dönmez, buda şu anlama gelir, bir grup içinde yaptığınız bir kötülük geri döner ama bir toplum içinde toplumun büyüklüğüne göre geri dönüşlük azarır.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 09 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Bu dunyada yapılan hersey size geri doner mi? Mesela bir insana ettiğiniz hakaret iyilik yada bir hayvanı dovmeniz yada ona yemek vermeniz bir dilenciye para atmanız.. gibi gibi seyler yanlız bunları amel olarak diil sadece chaos teoremindeki gibi olasılıklarını soruyorum acaba herseyin bize donme olayı gercekmidir? [spo1=dipnot]Her zaman geyik yapıyoruz biraz da oturup felsefe yapmanın zamanı geldi[/spo]

yaptıklarımızın karşılığını alır mıyız almaz mıyız bilemem bazen çok bariz alıyorsun bazen alamıyorsun peki ne yapıp ne yapmayacağına nasıl karar veriyorsun? karşı taraftaki senin yaptığına karşılık ne yapması gerektiğine nasıl karar veriyor? nerden çıkıyor bu karşılık?
yaptığının karşılığını alma olayı tamamen size bağlı bence birşeyi yaparken karşılıkığında ne geleceğini düşünmek yanlış yaptığın şeyin karşılığında elbet bir şeyler oluşacak dünyada meydana gelen herşeyin bir sonucu var yaptığn en ufak bir hareket bile bir sonuç doğuruyor... çok geniş konu...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Kaos teoremi şey değil mi, sürekli yolu yarılama ve istenilen noktaya asla ulaşamama?

Herneyse konuya dönersek, böyle birşey var ise bile ya işin içinde şans olmalı ya da ilahi bir durum. Başka bir açıklaması olamaz bence. Şans olarak ise şöyleki birine iyilik edipte onun değiştirmeyi başarabilirsen, o kişide ilerde sen zor durumda kaldığında sana yardım eder. Yoksa birine zor durumda yardım ettikten sonra alakasız bir kişinin de sana yardım etmesi arasında mantıksal bir bağ yok bence.

[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Ağustos 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...