BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Annemi babamI cok severim,onlar birbirlerini cok sever,ikiside beni cok sever..Boyle bi sirkulasyon var ama $ehir dI$Inda uni okuduum icin gercekten hissizle$tim(bide ya$ ilerliyince) ve ayrILmaLarI beni uzer ama korkunc bi yIkIm olmaz hayatta birazda bazI olaylarI takmadan ya$amak lazIm ona takIL buna takIL zmn gecmez..Emin ol 2side senin icin en iyisini du$unecektir bu bo$anma olsa bile ki dogrusu bu gibi gozukuyursa birbirlerine hala saygILarI varsa..AcImasIz gibi dursada hayatIn gercegi...[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence direk babanla konuş ne kadar zamandır olup bittiğini öğrenmeye çalış ben bu şartlar altında yaşayamam de annene söyliyeceğini anlat. Tehdit ederse ağız burun dal.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iki ucu boklu değnek diye bir laf var ya işte o tam bu durum.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bence annenle değil babanla konuş . Gizli gizli dinlediğini de söyle sonuçta savunacak bi tarafı yok . Gidip annenle konuşmasını tavsiye et bence en iyisi o olur . Annene de kesinlikle söyleme bu sefer aile içi huzursuzluğun içine sen de düşersin ki emin ol öyle bişey istemessin . Zaten burda sadece insanlar sana fikir verebilir kimse anneni yada babanı tanımıyor sonuçta babanla gidip konuştuğunda vereceği tepkinin ne olacağını biz tam olarak kestiremeyiz . Güçlü ol sadece ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: uncla, 07 Ağustos 2005 18:09 tarihinde demiş ki: o insan icin nasil bi yikim bi anda anne babanin ayrilmasi bunu dusunun bide. biliorum abide yapılacak başka mantıklı biş ye gelmio aklıma..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gecmis olsun kardesim isin zor allah kolaylik versin hic adil olmayan bir hayat seni bekliyor hepimizi bekledigi gibi[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 :( zor bi durum. babanla konuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yas buyudukce sorunlar artiyor her konuda keske hep bebe kalsak..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ilerde evlenince başıma gelmesini istemedigim şey.acba başkasını severmiyim bende böle[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 babaağan goruuğuna zı...m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: _Mordrac_, 07 Ağustos 2005 18:24 tarihinde demiş ki: gecmis olsun kardesim isin zor allah kolaylik versin hic adil olmayan bir hayat seni bekliyor hepimizi bekledigi gibi :(:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Mino, 07 Ağustos 2005 17:54 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 07 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki: *!Stunned* Babanla üstü kapalı bir şekilde konuş, annenin bilip bilmediğini ince bir şekilde yokla. Belki annen biliyordur fakat "katlanma" yolunu şeçmiştir. *!Açık kalmış ağzını kapatır* Bu işin katlanması olur mu dasaaa ya? Suçlu kişi haklarını öder evden çeker gider, böyle aile saadeti mi olur ya. sana katılıyorum fakat bazen insanlar böyle şeylere katlanmak durumunda kalabiliyorlar, acı tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Diablo, 07 Ağustos 2005 18:26 tarihinde demiş ki: ilerde evlenince başıma gelmesini istemedigim şey.acba başkasını severmiyim bende böle sevmesen bile ister istemez karisindan soguyor cogu erkek 30 sene evlilikte ne biliyim bayar ya.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Varsa amcanLa;haLanLa falam konu$ bizden daha cok yardImI dokunur gibime geliyor.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Valla benim babamı bizim şirketin sekreteri yoldan çıkardı hatunda taş gibiydi hep mini falan giyiyordu. Babamın aklını çelmişti bende dövdüm kadını yol verdim şirketten.Git dedim muhasebeden çıkışını yapsınlar. Bu dedi sen kovamazsın Sanane lan dedim ben kovuyorum gönderdim şırfıntıyı. O gün bugundur babamla aramız çok kötü :) ama adam oldu babam eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kesinlikle annenin bunu bilmeye hakkı var... ama önce babanla konuşmalısın.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 babayla konuş.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla çok zor ya. eski kız arkadaşımın babasıda yapardıu böle şeyler bi yerden sonra oluruna bırakıyosun[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Diablo, 07 Ağustos 2005 18:26 tarihinde demiş ki: ilerde evlenince başıma gelmesini istemedigim şey.acba başkasını severmiyim bende böle Şu durumu iyice düşünün taşının arkadaşlar, insanlar kendilerini tam bilmedikleri için yuvalar yıkılıyor aman diyim. Hayallere kapılmayın her türlü düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Pis durummuş... Herşeyi oluruna bırak bence...Hem belki baban vazgeçer veya annen anlar.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Durumuna üzüldüm. Babanı al karşına adam akıllı konuş.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 DOSTUM O KADINA GİT UÇ DİREK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Babanı alabilicek kapasitedeysen çek bi kerena döv sonra git kadını bul onuda döv. en kralı bu yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Mino, 07 Ağustos 2005 17:54 tarihinde demiş ki: Bu işin katlanması olur mu dasaaa ya? Suçlu kişi haklarını öder evden çeker gider, böyle aile saadeti mi olur ya. Evin tüm ekonomik gücü baba da olup anne sadece ev kadını ise mecburen katlanma yolunu seçebilir. Ya kötü oldum şimdi yaşın kaç ufaksa eğer güçlü bir bünyen yoksa ayrılık sonucunda çok ciddi psikolojik sorunlarla karşılabilirsin.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 07 Ağustos 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 of çok kötü bir durum, umarım istediğin gibi sonuçlanır, kolay atlatırsın.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar