bende tek kaşlıyım. Kaşların ortasını alıp şöle değişik bir görünüm kazanmayı hiç denemdim denyen olursa yazsın buraya. Belki tatile çıkarken yapılabilir.
Yane ne bilem kızlar belki tek kaşlı erkeklerden daha fazla hoşlanıyor olabilir :-P
Bu olayı birde kızlara sormak lazım :)[hline]icq:108382340
DoGMeaT, 05 July 2003 16:42 tarihinde demiş ki:
bence kişi kendisine yakışanı yapmalı,bana tek kaş yakışmıyo tıraş olurken alıyorum,utanmıyorum,mutluyum gururluyum :)[hline]
DoGMeaT, 05 July 2003 16:42 tarihinde demiş ki:
bence kişi kendisine yakışanı yapmalı,bana tek kaş yakışmıyo tıraş olurken alıyorum,utanmıyorum,mutluyum gururluyum :)[hline]
iğrenç gözüküyosa ve psikolojiini bozcak dereceye geldiyse aldır
çok güzel dalga geçme konusu çünkü tek kaş olmak auhauha dalga geçesim geldi hatta lol
bi de erkek kaş aldırmaz diyenlerinde hastasıyım
erkek dediğin dans etmez kaş aldırmaz şunu yapmaz bunu yapmaz
sallama bunları takıl
ama yalnız olduğunda aklına sürekli bu tür fikirler geliyosa pekte hayra alamet diil yani[hline][b][i]-->Four String Magic<--
737 757 787 727 70707 727 787 757 737
Erkek adam;
Kaş aldırır
Manikür yaptırır
Pedikür yaptırır
Saç ve cilt bakımı yaptırır
Masaj yaptırır
Solaryuma girer
hatta gerektiğinde makyaj bile yaptırır.
Bunların erkeklikle ne ilgisi var. Bakım ve güzelleşme çabalarının erkeklikle ve kadınlıkla hiç bir ilgisi olmaz.
-Wissy, 05 July 2003 18:27 tarihinde demiş ki:
Iki tane kil tuy yuzunden $ekil ve yaki$ikli olamiyorsaniz, hic olmayin zaten.[hline]tHe Original fi$h® Banshee
Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok
bende kıçımın çeperindeki istenmeyen kıllara son vermek istiyorum ama epilasyoncuya bunu nasıl anlatırım bilmiyorum bana bi yardım eli uzatırmısınız? Epilasyoncunun kapısında soteye yatıp kadınların çıkmasını falan mı beklesem?[hline]
Iki tane kil tuy yuzunden $ekil ve yaki$ikli olamiyorsaniz, hic olmayin zaten.[hline]tHe Original fi$h® Banshee
zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok
tek kaşlı yada favorili bir Jennifer Lopez yada kim Smith falan düşünsene? Bacaklar kıllı göbek kıllı kollar kıllı?
Sence ne kadar güzel veya şekil olabilirler Kirli sakalla?[hline]
GeeM, 05 July 2003 19:35 tarihinde demiş ki:
bende kıçımın çeperindeki istenmeyen kıllara son vermek istiyorum ama epilasyoncuya bunu nasıl anlatırım bilmiyorum bana bi yardım eli uzatırmısınız? Epilasyoncunun kapısında soteye yatıp kadınların çıkmasını falan mı beklesem?[hline]
ne bekliceksin ya git dal direk "kıcımın kıllarını epilasyonlayın lan" diye yüklen elemanlara
tek kaşlı yada favorili bir Jennifer Lopez yada kim Smith falan düşünsene? Bacaklar kıllı göbek kıllı kollar kıllı?
Bahsettiklerinin ikiside di$i.Ve isteselerde yaki$ikli olamazlar..
Ama Brad Pitt'in ka$lari arasinda bir tane tuy olsa sorun olacagini zannetmem.[hline]tHe Original fi$h® Banshee
Öne çıkan mesajlar
horacegoesskiing
Sosyal ağlarda paylaş
Jaan
Yane ne bilem kızlar belki tek kaşlı erkeklerden daha fazla hoşlanıyor olabilir :-P
Bu olayı birde kızlara sormak lazım :)[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş
Rogman
He commands the past conquers the future..
Sosyal ağlarda paylaş
Infeqted
sIkma la hic oyle seyler yok[hline]
Sosyal ağlarda paylaş
DoGMeaT
Sosyal ağlarda paylaş
Peradur
jiletle mi? :o
Sosyal ağlarda paylaş
Infeqted
Sosyal ağlarda paylaş
Infeqted
hehehe bi resmini koysana merak ettim once ve sonra seks tanricasi seni :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş
DoGMeaT
evet jiletle[hline]
Sosyal ağlarda paylaş
Apache
Sosyal ağlarda paylaş
green_martian
çok güzel dalga geçme konusu çünkü tek kaş olmak auhauha dalga geçesim geldi hatta lol
bi de erkek kaş aldırmaz diyenlerinde hastasıyım
erkek dediğin dans etmez kaş aldırmaz şunu yapmaz bunu yapmaz
sallama bunları takıl
ama yalnız olduğunda aklına sürekli bu tür fikirler geliyosa pekte hayra alamet diil yani[hline][b][i]-->Four String Magic<--
737 757 787 727 70707 727 787 757 737
Sosyal ağlarda paylaş
ghaldszar
Kaş aldırır
Manikür yaptırır
Pedikür yaptırır
Saç ve cilt bakımı yaptırır
Masaj yaptırır
Solaryuma girer
hatta gerektiğinde makyaj bile yaptırır.
Bunların erkeklikle ne ilgisi var. Bakım ve güzelleşme çabalarının erkeklikle ve kadınlıkla hiç bir ilgisi olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş
-Wissy
Banshee
Sosyal ağlarda paylaş
Peradur
bla bla bla
Sosyal ağlarda paylaş
GeeM
Sosyal ağlarda paylaş
GeeM
Sosyal ağlarda paylaş
Peradur
ne bekliceksin ya git dal direk "kıcımın kıllarını epilasyonlayın lan" diye yüklen elemanlara
Sosyal ağlarda paylaş
-Wissy
Bahsettiklerinin ikiside di$i.Ve isteselerde yaki$ikli olamazlar..
Ama Brad Pitt'in ka$lari arasinda bir tane tuy olsa sorun olacagini zannetmem.[hline]tHe Original fi$h®
Banshee
Sosyal ağlarda paylaş