Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaşlarını alan var mı burada?

Peradur

Öne çıkan mesajlar

Eğer halk deyişiyle tek kaş değilsen, yada gerçekten kasların ortası tek kaşa yakın durumda gür değilse ya da kaşların birbiriyle simetrisi bozan bir gariplik yok ise kaşınma derim. Hele hele kendin almaya kalkma sakın. Gerçekten şeklini bozabilir yada acayip bir şekilde inceltebilirsin. Yok ben illa da kaşınıyorum diyorsan o zman bir bayan kuaförüne git orda yaptır. Kesinlikle ve kesinlikle jilet felan vurma. Zararını çok çekersin.
Sosyal ağlarda paylaş

bende cimbizla alirim acikcasi utanicak cekinecek birsey olarak gormuyorum aslina bakarsanizda boyle karsiyim falan diyipde alan cokda tanidigim var

sacinizi sekle sokmuyormusunuz daha sekil yakisikli oliyim diye kasi almamanin mantigi nedir peki o zaman?
gereksiz bir dusunce

insan nasi guzel/yakisikli gorundugune inaniyorsa onu yapar
ayrica kas almakla "gay" olunuyorsa erkeklerin %90 gay demekdir.
Sosyal ağlarda paylaş

bende tek kaşlıyım. Kaşların ortasını alıp şöle değişik bir görünüm kazanmayı hiç denemdim denyen olursa yazsın buraya. Belki tatile çıkarken yapılabilir.

Yane ne bilem kızlar belki tek kaşlı erkeklerden daha fazla hoşlanıyor olabilir :-P

Bu olayı birde kızlara sormak lazım :)[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Invulon, 05 July 2003 08:21 tarihinde demiş ki:
bende cimbizla alirim acikcasi utanicak cekinecek birsey olarak gormuyorum aslina bakarsanizda boyle karsiyim falan diyipde alan cokda tanidigim var

sacinizi sekle sokmuyormusunuz daha sekil yakisikli oliyim diye kasi almamanin mantigi nedir peki o zaman?
gereksiz bir dusunce

insan nasi guzel/yakisikli gorundugune inaniyorsa onu yapar
ayrica kas almakla "gay" olunuyorsa erkeklerin %90 gay demekdir.

hehehe bi resmini koysana merak ettim once ve sonra seks tanricasi seni :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

iğrenç gözüküyosa ve psikolojiini bozcak dereceye geldiyse aldır
çok güzel dalga geçme konusu çünkü tek kaş olmak auhauha dalga geçesim geldi hatta lol

bi de erkek kaş aldırmaz diyenlerinde hastasıyım
erkek dediğin dans etmez kaş aldırmaz şunu yapmaz bunu yapmaz
sallama bunları takıl
ama yalnız olduğunda aklına sürekli bu tür fikirler geliyosa pekte hayra alamet diil yani[hline][b][i]-->Four String Magic<--
737 757 787 727 70707 727 787 757 737
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 05 July 2003 18:27 tarihinde demiş ki:
Iki tane kil tuy yuzunden $ekil ve yaki$ikli olamiyorsaniz, hic olmayin zaten.[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok

bla bla bla
Sosyal ağlarda paylaş

bende kıçımın çeperindeki istenmeyen kıllara son vermek istiyorum ama epilasyoncuya bunu nasıl anlatırım bilmiyorum bana bi yardım eli uzatırmısınız? Epilasyoncunun kapısında soteye yatıp kadınların çıkmasını falan mı beklesem?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Iki tane kil tuy yuzunden $ekil ve yaki$ikli olamiyorsaniz, hic olmayin zaten.[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok

tek kaşlı yada favorili bir Jennifer Lopez yada kim Smith falan düşünsene? Bacaklar kıllı göbek kıllı kollar kıllı?
Sence ne kadar güzel veya şekil olabilirler Kirli sakalla?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 05 July 2003 19:35 tarihinde demiş ki:
bende kıçımın çeperindeki istenmeyen kıllara son vermek istiyorum ama epilasyoncuya bunu nasıl anlatırım bilmiyorum bana bi yardım eli uzatırmısınız? Epilasyoncunun kapısında soteye yatıp kadınların çıkmasını falan mı beklesem?[hline]

ne bekliceksin ya git dal direk "kıcımın kıllarını epilasyonlayın lan" diye yüklen elemanlara
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 05 July 2003 19:37 tarihinde demiş ki:
said:
Banshee

tek kaşlı yada favorili bir Jennifer Lopez yada kim Smith falan düşünsene? Bacaklar kıllı göbek kıllı kollar kıllı?
Sence ne kadar güzel veya şekil olabilirler Kirli sakalla?[hline]

Bahsettiklerinin ikiside di$i.Ve isteselerde yaki$ikli olamazlar..
Ama Brad Pitt'in ka$lari arasinda bir tane tuy olsa sorun olacagini zannetmem.[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...