sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 gecenin bu saatinde tv'de ne var diye dolanırken gördüm. belgeselimtırak birşeydi. gergedan böceğinin gücünü falan anlatıyordu kendi ağırlığının 800 katını taşıyabiliyormuş bu böcek. o minnacık vücudunda bir insandakinden daha fazla kas varmış. bir insan eğer onun kadar güçlü olsa 1 tankı rahatlıkla kaldırabilecek güce sahip oluyor. yuh dedim, helal olsun dedim
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 karıncalar da acayip güçlü, özellikle minnacık olanları. saç telinden daha kısa enli olan 4-5 tanesi tırnak booyunca bir böceğim ölüsünü taşımaya çalışıyordu geçen gün.. bir de çok ilginç olan bir durum daha var. masanın üstünde filan böcek görüp üflüyoruz, (hortum gibi geliyordur onlara heh) aşağıya düşüyor ki gökdelen gibi bir yükseklik onlara göre. tıpış tıpış yürüyüp gidiyorlar tınmıyorlar bile.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bocuqler degişik seyler bazen bende izliyorumm hakkaten gusel seyler oluo[hline]When darkness falls Your heart Will be true
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hemen dna'sı araştırılsın insanların genleriyle birleştirilsin ( :D ) boynuzlu insanlar çıkarmış :-P[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 dünyamızın yerçekimiyle ilgisi olan evrimsel bişeydi. biliyodum bunun neden böyle olduğunu da şimdi toparlıyamicam. yani bu böcükler bizim boyumuzda olsa kendi ağırlıklarının 800 katını taşıyamazlardı. gökdelenin tepesinden düşerlerse de parça pincik olurlardı gibi bi durum var...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 06 July 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hayır alakası yok.tamamen iskelet yapısından kaynaklanıyor. bundan 3-4 sene önce falan yaz kampında birden bi acı hissettim bi baktım o gergedan böceklerinden kafasındaki kıskacı ile yakalamış ama büyüklüğü şöyle diyeyim 2 parmağını birleştir öyle bişey birden heyecan bastı farlattım elimden.hatta bağırdıımıda hatırlıyorum akrep gibi bişey gördüm en başta korktum. ama anlamadığım bir nedenle "ço cool davrandın hiç ses çıkarmadan attın böceği o anda şaştım sana" diodu millet. haaaayt die bağırdığımı hatırlıyorum ama:)[hline] www.hayalkent.net/freestyle
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yaw işte o boyutta olmasa o eleman o tür bi iskelet yapısına sahip olmazdı. insan boyunda olup karada yaşayan exoskeleton sahibi bi yaratık var mı ortamda? hem insan vücudundan fazla "kas" var derken tamamen iskelet yapısıyla nası ilgisi oluyo bunun?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 craven da yuh zyhauazhua ben en yakın arkın kucagına atlardım ole durumda hll valla :p[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hadi cnm sizde olurmu hiç öyle şey günah günah[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Böceklerin yapısı hafif olduğu için yüksekten düşünce birşey olmuyor. Hem boyutlarının küçük oluşu hem de yapıldıkları malzemenin hafif oluşu bunu sağlıyor. Mesela ufak bir çıra alın içini de oyun ister gökdelenden ister atmosferin bittiği yerden fırlatın yere düştüğünde hiçbirşey olmaz. Bu arada o gergeden böcekleri harbiden de gergedan. Sapancada çok var onlardan. Bir kere halı saha maçında ayakkabımın burnuna yapışmış, böcekle birlikte 90 dakka maç yapmışız hayvana hiçbir halt olmadı. Bir yere çarpınca "khuu khuu" diye ses çıkartıyorlar diyorum bu sesler nerden geliyo sonra anladım. Böceği atana kadar baya uğraştım yapışmış çok fena bırakmıyo. Bir arkadaşımın da kuzenini ısırdı, ısırdığı yer topaç gibi oldu.[hline]Est solarus oth mithas!
Öne çıkan mesajlar