Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıl 2400;misal

hellspe

Öne çıkan mesajlar

arkaşlar bu yonetmenler neden bu kdr geri kafalı bi klipte izledim yıl 2400 yazıo gosterio fln saçlar başlar birbirine karsmış dik dik saçlar robot gibi giyisiler sanki 400 yıl sonra ole olcaz 400 yıl onceki saç'larda aynı şimdiklerde bazıları uzun bazıları kısa peki bu yonetmenlerin amacı ne...geleceği gorme yeteniinemi sahiplera
meraktandır souyum dedim :-?[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım"
Msn l Mail
Sosyal ağlarda paylaş

Toplumun kanayan bir yarasına bastığın için öncellikle seni tebrik ediyoruz.
Sanırım en önemli gündem konularından birini teşkil ediyor...

Şimdi soruya gelince.
400-1000 yıl önce saçların bugunkü gibiydi.Yada kıyafetlerimiz ?

Birde şey var 2000 yılına girince herşey Jetgiller deki gibi olucaktı.
Ben inanmazdım
Hatta İlkokulda resim ödevinde herkes Jetgillerin evini çizmiştim ben apartmanlar çizmiştim.Dedim hiçbişey değişmiicek =)
Çok ileri görüşülü bi adammışım ehu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

eternal bak sende çok ilergörüşlüsün sevdim seni[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

400 yıl sonra yapabilirler mi bılmıyorum da bence insan beynini tamamen mikro chip gibi biseye gecirmeyi basarıcaklar boylece bi robotun icinde de olsa yasamamızı surdurebilicegiz hatta daha abartısı su sıralar labaratuar ortamında tamamen yapay bi sekilde doku yapmaya calısıyolar ve calısmalarda oldukca ii gidiyo bildigim kadarıyla belki yapay beynimiz sonradan olusturulmus yapay bi bedene oturtulabilir ve bu sayede gorece dogal bi sekilde yasıyabiliriz[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D

[Bu mesaj AMO tarafından 06 Ağustos 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 06 Ağustos 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
yaş bende 418 tabi...altımda yerçekimini yansıtan kaykayım...elbisemde yok...saadece bi tül giyiyorum...muhahahaha....düşünmesi bile heycanlı

13 yaşındamısın ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransua, 06 Ağustos 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
kaç bininci kuşak olucak acaba bizden sora ?!

2400 yılında yaşayan insanlar bizden sonraki 6. kuşak olacaklar[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 06 Ağustos 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
said:
amon, 06 Ağustos 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
yaş bende 418 tabi...altımda yerçekimini yansıtan kaykayım...elbisemde yok...saadece bi tül giyiyorum...muhahahaha....düşünmesi bile heycanlı

13 yaşındamısın ?

matematiksel bi yaklaşım ama 23 edio dikkatimi çekti... =)
matematik her yüzyılda aynı
Sosyal ağlarda paylaş

Uçan arabalar olacak, füzyon pilleri çok yakıyor diye ZPG diye bir şey icat edecekler, ZPGli araçlar patlayacak.

Buzdolapları kesin olacak bence seks de kesin olacak.

İnsanoğlu uzaya çıkacak, takılacak oralarda bakacak neler var.

3D teknolojisi aşacak, olayın moku çıkacak, bilgisayar oyunu oynarken vurulunca hastaneye kaldıracaklar.

Benim en çok istediğim "Scotty bizi ışınla!" teknolojisinin olması.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ehu edik!
Yanlış hesaplamışım hep bu yaş sorularına kıl olmuşumdur !
öss de de hep değer verip giderdim =)

[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!

[Bu mesaj bLackcha0s tarafından 06 Ağustos 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...