Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Back to The Future

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 27 Kasım 2004 19:41 tarihinde demiş ki:
önce demek istedin heralde :D

bence sonra demek istedi. Çünkü Star Wars en iyi yapılmış trilogy ikinci en iyi olarak da back to the future ı diyo. Yani zaman değil iyilik bakımından sıralıyor kendisi.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Mesaj tarihi:
aa vizyon diye bi bölüm varmış..pardon yeni farkettim de..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 27 Kasım 2004 20:27 tarihinde demiş ki:
said:
Cermy, 27 Kasım 2004 19:41 tarihinde demiş ki:
önce demek istedin heralde :D

bence sonra demek istedi. Çünkü Star Wars en iyi yapılmış trilogy ikinci en iyi olarak da back to the future ı diyo. Yani zaman değil iyilik bakımından sıralıyor kendisi.

oda mantıklı tabi :) yanliş anlamiş olabilirmişim demekki :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
ailecek tiryakisiyiz...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
bende ayni sekilde kacirdim diye uzuluyordum ama 2002 deyse mutlaka izlemisimdir hemde kacar kere

her izleyisimde agabeyim
-olm salakmisin ayni seyi izliyorsun diyordu :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
aslinda kanal d ye yada atv ye e-mail falan atalim 1 hafta arayla 3 unu yayinlasalar super olur :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
film arkası goruntulerini ve director anlatımlarını mutlaka izlemenizi öneriyorum eger btf hayranıysanız, cunku 1000lerce kez bile izleseniz filmin yapım asaması we kesilen bolümleri izleyince hakkaten 4üncü bi sok geciriosunuz:p (özellikle part1 de inanılmaz onemli kesilmis sahneler war)
Mesaj tarihi:
en hayran olduğum ve en sewdiğim trilogy dir kendileri yaklaşık 12 kez izlemişimdir.quadrology olmasını çok isterdim.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
sağolasın alomatik
senin sayende keyifli ve nostaljik bir sabah geçirdim :)
kısa bir özet de olsa tüm filmi izlemiş kadar olduk...[signature][hline]mono - life in mono
Mesaj tarihi:
Bu konunun şerefine hemen DVD'leri takıp izleyeyim.
Yukarda dendiği gibi
1. Star Wars
2. Indiana Jones
3. Back to the Future
4. Lord of the Rings (extended olanlar)

Oooh doyum olmaz.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...