Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darth Maul vs. Darth vader

Jade

Öne çıkan mesajlar

syfo diye biri yok galiba, clone ordusunu hazirlatiyo biri ama kim oldugu belli degil. ya syfo dias diye bi jedi master hazirlatiyo, ya da biri syfo dias adiyla hazirlatiyo. baska bi olayini bilmiyorum, zaten filmlerden gerisini kaale almiyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

sifo-dyas duydum sanki de kim bu, hiç hatırlamıyorum.

wikipedia'da yazılanlara göre,
grevious bir gezegendeymiş, palpatine felan bu gezegeni patlatıyormuş. adamın beyin, kalp gibi organları kalıyormuş, bunlar suçu republic'e atıyormuş, sonra da bir zırh hazırlatıp adamın geriye kalan organlarını onun içine koyuyormuş.

ama sifo dyas'la felan hiç bir alakasını yazmıyor[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi bakalım şimdi herkez Anakin Jedi Knight oldu dedi.
Bunu söyleyen herkez doğru söyledi.
Şimdi gene bana bağırmayın sadece soruyorum.
Bunu yazan kaç kişi Anakin'in nasıl ve kim tarafından Jedi Knight yapıldığını anlatabilir ...[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Sosyal ağlarda paylaş

syfo dias, konseyin haberi olmaksızın klon ordularının siparişini verdiği söylenen ve episode 2den tam 10 yıl önce ölmüş olan bir vatandaş. İmparatorluğun kurulma sürecinde Sidious'un bir hamlesi bu ordu siparişi elbet. artık organlarını toplayıp yeni bi sith mi yarattı orasını bilemiyoruz. ben o organ hikayesini görmeden önce sidious'un kaminoların akıllarını aldığını düşünmüştüm.

syfo dias'ın ses telleri kaldıysa onları da kullanmış olabilir :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jade, 05 Ağustos 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
Hadi bakalım şimdi herkez Anakin Jedi Knight oldu dedi.
Bunu yazan kaç kişi Anakin'in nasıl ve kim tarafından Jedi Knight yapıldığını anlatabilir ...

bu ne biçim soru böyle ben anlamadım
"söylediklerinizi sadece kulaktan duyma bilgilerden ibaret, gelip burda söylüyorsunuz"
gibi bir anlam çıkardım, umarım yanılıyorumdur.

Clone Wars'un son bölümlerinden birinde, Jedi Masterlar Anakin'in çevresinde yeşil-mavi-yeşil-mavi diye lightsaberlarını yüzlerine dayamış bir pozisyonda, karanlık bir ortamdayken
Yoda çıkıp "sen artık Jedi Knightsın" diyerek Anakin'in saç örgüsünü uçurur.
Bu törenden sonra da Jedi Knight olur.

Clone Wars Episode 2-3 arasında geçmektedir,
Episode 3'te de Anakin bu sefer "Jedi Master olmak istiyorum ben yaaa" demeye başlar[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Yoda'nın onu Jedi Knight yaptığı doğru.
Herkez herşeyi söylüyor ama dediğin gibi kulaktan dolma bilgilerlerle ... ( üzgünüm ama çoğu kişi öyle )
Anakin ilk Dark Side'a geçme meili 2 ve 3 arasındaki olayları anlatan anime'de görülür.
Count Dooku Anakin'i öldürmesi için bi Apprentice'sini yollar.
Bu çok piskopat bi apprentice'dir.2 adet Lightsaber kullanır.
Kel bi kadın apprentice'dir.
Anakin bu Sith'i yener ve aynı Count Dooku'yu yendiği gibi olur.Kadının saber'lar yere düşer Anakin saber'ın bir tanesini alıp bekler.Bir Jedi olarak onu öldürmemesi gerekir ama öldürür.
Anakin ilk Dark Side'ye geçişini böylece başlatmış olur..
Daha sonra dediğin gibi Yoda saç kuyruğunu keserek onu bir Jedi Knight ilan eder ..
Mace Windu'nunda güveninin böyle kaybetmiş olur aynı zamanda ...[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Sosyal ağlarda paylaş

o kızın adı asajj ventress
orda ölmüo zaten asajj tekrar geri gelio hatta anakin in suratındakı yarayı o yapıo clone wars kitaplarında annatılıo bunlar
asajj çok karizma ama di mi heheh
bi şey o bölümde 21. bölüm sanırım jedi knight ilan edilmeden önce obi-wan ın konuşması çok güzel "it is time we became...BROTHERS!"
şimdi şu syfo işine değiniiim
kesinlikse syfo nun kanı grievous da değil o çizgi romanın yalan olduğunu çizenler bile açıkladı hani olaylar öyle gelişio ama syfonun kan olayı yalan kendileri sölemişti
şimdi ben size dorusunu yazcam kitabı buliim altını çizmiştim o bölümün[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

anakinin dark side'a geçişi çocuk ve kadın tuskenları kesmesiyle başlar gözle görülür bir şekilde..

hatta mevzuyu halledip annesini getirdiğinde padmé ile bir diyalog sahnesi vardır ki o anlık tüm nefretini ortaya koyar... veee Imperial March'ı duyarız.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

sifo dyas clone army siparişi veriyodu, dooku da onu öldürüp siparişe konuyodu[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jade, 05 Ağustos 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
Yoda'nın onu Jedi Knight yaptığı doğru.
Herkez herşeyi söylüyor ama dediğin gibi kulaktan dolma bilgilerlerle ... ( üzgünüm ama çoğu kişi öyle )
Anakin ilk Dark Side'a geçme meili 2 ve 3 arasındaki olayları anlatan anime'de görülür.
Count Dooku Anakin'i öldürmesi için bi Apprentice'sini yollar.
Bu çok piskopat bi apprentice'dir.2 adet Lightsaber kullanır.
Kel bi kadın apprentice'dir.
Anakin bu Sith'i yener ve aynı Count Dooku'yu yendiği gibi olur.Kadının saber'lar yere düşer Anakin saber'ın bir tanesini alıp bekler.Bir Jedi olarak onu öldürmemesi gerekir ama öldürür.
Anakin ilk Dark Side'ye geçişini böylece başlatmış olur..
Daha sonra dediğin gibi Yoda saç kuyruğunu keserek onu bir Jedi Knight ilan eder ..
Mace Windu'nunda güveninin böyle kaybetmiş olur aynı zamanda ...

E iyi de bunları herkes biliyo. Clone Wars ilk çıktığında ilk izleyenlerdenim direk çıkar çıkmaz. Şimdi şunu izledin diye kendini üstün görme burada konuşan herkes de izlemiştir o animeyi. Ve hatta bahsettiğin Jedi Knight yapılma sahnesi de oldukça ünlü ve tartışılan bir sahne. Çoğu insan "ulan direk ortaçağdan almışlar be daha orjinal bişey lazımdı" diye demediğini bırakmadı. Ama bunların da konumuzla bi alakası yok. Ha zaten bahsettiğin kişi de apprentice falan değil, kendini sith ilan etmiş dooku tarafından "yamultulan" ve sonra da kullanılmak için "sen benim app.sin" diye kandırılan ama hiçbir şey öğretilmeyen bir force adept. Şimdi burda arada bi iki gerçek verip üstünü sadece kendi "görüşlerin" ile tamamlayıp insanlara bilgi gibi yutturmaya kalkma, hele bi de komik iddialarını gerçek bilgi diye yutturup yutmayacak kadar bilgililere de saldırganlık hiç yapma. Dedim ya şurda sw hakkında en çok -hatta sadece çok- bilgi bilen tek kişi olmadığın açık, şey eğer çok lazımsa da 10 tane adam sayabilirim sana en az foruma mesaj atmış. Neyse ne diyim, kendini büyük görüyosun, şurada 2 3 bilgiyle kendini exper ilan etmişsin, görüşüne karşı çıkan herkese olmayan bir üstünlüğünü -hatta aslında tam tersine rağmen- inatla coşmuşsun. İyi kıyaslamalar sana[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

anime diyorsunuz da anime değil o.
anime çok farklı bir olaydır, her animasyon birer anime değildir.
arabaya traktör demek gibi bişi bu :)

bu arada asajj basit bir assassinden başka birşey değildir. bi de bi tane kendini sith sanan ukala bir dark jedi bozması daha vardı da adını hatırlayamadım şimdi.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Ağustos 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 de tusken le start alıo herşey..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

Darth Maul yavaştır ?!?!?!?!?!?!?
vader dicektin dimi yavaş diye[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...