Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Jade, 04 Ağustos 2005 14:14 tarihinde demiş ki: Baştan beri okumanı tavsiye ederim sana okumadan hepsini kafanıza göre yazıyorsunuz sadec film'e göre değerlendirirsen tabii ki Vader ama bir de diğer türlü değerlendir bakalım Adam gayet doğru yazmış. Filme değil herşeye göre değerlendir yine Vader yine Vader. Maul diyen insan hakkaten SW izlemesin, vaktini boşa harcamasın, komedi filmi falan izlesin. Filmlerde zaten Vader esas kahraman, onu geçtim. Her türlü hikayede de Vaderın usta olduğu ortada. Ha Vader ın kılıç kullanması kötüleşmiş diyenlere tek lafım: 70lerde filmlerde o kadar yapabiliyolardı. Ha saber düele de girmelerine gerek kalmaz o ayrı. Vader tuttuğu gibi forcela yapıştırır maulü.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Rewendor, 04 Ağustos 2005 14:45 tarihinde demiş ki: said: Jade, 04 Ağustos 2005 14:14 tarihinde demiş ki: Ha Vader ın kılıç kullanması kötüleşmiş diyenlere tek lafım: 70lerde filmlerde o kadar yapabiliyolardı. Ha saber düele de girmelerine gerek kalmaz o ayrı. Vader tuttuğu gibi forcela yapıştırır maulü. [signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mdma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yazılanların hepsini okumadım ama expended universde boyle bi kapışma var sanırım. vader amca clone warsdan sonra kalan jediları temizlemek için gezerken eski sithlerin tapınağının olduğu yere gidiyor ve orda bi şekilde darth maul ile karşılaşıyormuş. birde soyle bi resim bulmuştum zamanında gerçi fanları yapmış ama guzel bişi ayrıca darth maul vadere karşı daha usta olmasına ramen vaderde kendisine olan nefreti sayesinde maulu yeniyormuş. oyle bi rivayetler duymuştum işte. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.[Bu mesaj mdma tarafından 04 Ağustos 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bir kere baş koymuşuz Empire'a Vader'ın ardında ilerliyoruz (ki 3. film bile yıldırmadı bizi) Vader dan başkasını diyemeyiz AMA şu da bir gerçekki Vader Maul'u ikiye ayırır çünkü hem forceta hem kılıçta usta Maul daha çömez sayılır Vader'ın yanında tabi bu Maul'un karizmatik olmadığı yada Maul'u sevmediğimiz anlamına gelmiyor. ama Vader..... durun starwars sevredeyim yine...[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tartışılması bile gülünç olmuş bence. darth vader. sw ile ucundan acık ilgilenen anlar.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bir gün darth maul force grip ile insanları alıp şelaleden aşağı atıyormuş. bunu gören jediler hemen koşmuşlar , "maul "demişler" ne yapıyorsun sen ne günahı vardı adamların , allah belanı versin." o gündür bugündür , sithler force grip özelliklerini kaybetmişler , kullanamaz hale gelmişler. seneler sonra darth vader bir gün bakkalı dağdan aşağı atacakken jediler gelmiş "vader , biz sizi lanetledik sen artık grip yapamazsın." vader bu , altta kalır mı. "ya tutarsa?" demiş.[signature][hline]valandil ownz j0o! ağzına vururum. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 güzel geyik :D abi ne tartışıonuz yine koyuyom resmi bu sfr spoilersız koycam[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 darth vader 2 tarafında taktiklerini bilio[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ayrıca darth maul'un qui-gon'u öldürmesini ölçü kabul etmemeli bence. kat kat güçlüydü zaten ondan.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dextra, 04 Ağustos 2005 15:38 tarihinde demiş ki: ayrıca darth maul'un qui-gon'u öldürmesini ölçü kabul etmemeli bence. kat kat güçlüydü zaten ondan. Dark side daha güçlüdür. Caziptir. Ama sonunda light side kazanır nedense :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Darth Maul yönetir tabiki. Nedenine gelince, zabrak hastasiyim. Ama Maul vs Anakin'in falafos olmadan önceki hali seklinde sorulsaydi o zaman arada kalirdim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Darth vaderın cevap iyimiş ama[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Abi Vader'ın kaybedecek bir şeyi yok ki Maul bile kendini beğenmiş olduğundan dolayı zayıf kalıyo Vader'ın yanında zaten o çizgiroman herşeyi ortaya koyuyo onu nereden buldun link verebilirmisin bu star wars ve çizgiroman hastasına...[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Nohohoho hemen gittim SW 1-2-4-5-6 aldım dvd :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Nohohoho hemen gittim SW 1-2-4-5-6 aldım dvd :) beklenen soru: 3 yokmu? :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eheühehü darth maula kardeş geliyor diye okudum topiği uyumam lazım :/[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kasımda mı ne çıkçak sanırım 3ün dvd si ve baya ii olcak uzun uzun noldu abi gaza mı geldin gidip almışsın hemen :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bencede Vader Yener...Ama Maul Cidden Karizmatik Bi Char Ama.Ama....Kral Obi Wan Dır Çünkü Adam İkisinde Kesio...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yaw ben anlamadım vader ve maul nasıl karşılaşıolar? Maul bölünmemiş miydi ilk filmde?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 expanded universe zırvası çünkü[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hakkaten zırvaymış o ne yaa :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: NuKe, 04 Ağustos 2005 16:10 tarihinde demiş ki: yaw ben anlamadım vader ve maul nasıl karşılaşıolar? Maul bölünmemiş miydi ilk filmde? Talep olunca olamayacak şeyler arz ediliyor bu dünyada :P[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya da olmayacak şeyler arz olunca talebi ortaya çıkıyor :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Mr_Hand, 04 Ağustos 2005 16:23 tarihinde demiş ki: ya da olmayacak şeyler arz olunca talebi ortaya çıkıyor :lol: Burda bir paradox görüyorum :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya starwars karakterlerinin starwars masa üstü oyununa göre karakter kağıtları vardı durun araştırayım bulursam koyayım[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 04 Ağustos 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 10 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yazılanların hepsini okumadım ama expended universde boyle bi kapışma var sanırım. vader amca clone warsdan sonra kalan jediları temizlemek için gezerken eski sithlerin tapınağının olduğu yere gidiyor ve orda bi şekilde darth maul ile karşılaşıyormuş. birde soyle bi resim bulmuştum zamanında gerçi fanları yapmış ama guzel bişi ayrıca darth maul vadere karşı daha usta olmasına ramen vaderde kendisine olan nefreti sayesinde maulu yeniyormuş. oyle bi rivayetler duymuştum işte. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.[Bu mesaj mdma tarafından 04 Ağustos 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bir kere baş koymuşuz Empire'a Vader'ın ardında ilerliyoruz (ki 3. film bile yıldırmadı bizi) Vader dan başkasını diyemeyiz AMA şu da bir gerçekki Vader Maul'u ikiye ayırır çünkü hem forceta hem kılıçta usta Maul daha çömez sayılır Vader'ın yanında tabi bu Maul'un karizmatik olmadığı yada Maul'u sevmediğimiz anlamına gelmiyor. ama Vader..... durun starwars sevredeyim yine...[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tartışılması bile gülünç olmuş bence. darth vader. sw ile ucundan acık ilgilenen anlar.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bir gün darth maul force grip ile insanları alıp şelaleden aşağı atıyormuş. bunu gören jediler hemen koşmuşlar , "maul "demişler" ne yapıyorsun sen ne günahı vardı adamların , allah belanı versin." o gündür bugündür , sithler force grip özelliklerini kaybetmişler , kullanamaz hale gelmişler. seneler sonra darth vader bir gün bakkalı dağdan aşağı atacakken jediler gelmiş "vader , biz sizi lanetledik sen artık grip yapamazsın." vader bu , altta kalır mı. "ya tutarsa?" demiş.[signature][hline]valandil ownz j0o! ağzına vururum. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 güzel geyik :D abi ne tartışıonuz yine koyuyom resmi bu sfr spoilersız koycam[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 darth vader 2 tarafında taktiklerini bilio[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ayrıca darth maul'un qui-gon'u öldürmesini ölçü kabul etmemeli bence. kat kat güçlüydü zaten ondan.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dextra, 04 Ağustos 2005 15:38 tarihinde demiş ki: ayrıca darth maul'un qui-gon'u öldürmesini ölçü kabul etmemeli bence. kat kat güçlüydü zaten ondan. Dark side daha güçlüdür. Caziptir. Ama sonunda light side kazanır nedense :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Darth Maul yönetir tabiki. Nedenine gelince, zabrak hastasiyim. Ama Maul vs Anakin'in falafos olmadan önceki hali seklinde sorulsaydi o zaman arada kalirdim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Darth vaderın cevap iyimiş ama[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Abi Vader'ın kaybedecek bir şeyi yok ki Maul bile kendini beğenmiş olduğundan dolayı zayıf kalıyo Vader'ın yanında zaten o çizgiroman herşeyi ortaya koyuyo onu nereden buldun link verebilirmisin bu star wars ve çizgiroman hastasına...[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Nohohoho hemen gittim SW 1-2-4-5-6 aldım dvd :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Nohohoho hemen gittim SW 1-2-4-5-6 aldım dvd :) beklenen soru: 3 yokmu? :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eheühehü darth maula kardeş geliyor diye okudum topiği uyumam lazım :/[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kasımda mı ne çıkçak sanırım 3ün dvd si ve baya ii olcak uzun uzun noldu abi gaza mı geldin gidip almışsın hemen :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bencede Vader Yener...Ama Maul Cidden Karizmatik Bi Char Ama.Ama....Kral Obi Wan Dır Çünkü Adam İkisinde Kesio...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yaw ben anlamadım vader ve maul nasıl karşılaşıolar? Maul bölünmemiş miydi ilk filmde?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 expanded universe zırvası çünkü[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hakkaten zırvaymış o ne yaa :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: NuKe, 04 Ağustos 2005 16:10 tarihinde demiş ki: yaw ben anlamadım vader ve maul nasıl karşılaşıolar? Maul bölünmemiş miydi ilk filmde? Talep olunca olamayacak şeyler arz ediliyor bu dünyada :P[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya da olmayacak şeyler arz olunca talebi ortaya çıkıyor :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Mr_Hand, 04 Ağustos 2005 16:23 tarihinde demiş ki: ya da olmayacak şeyler arz olunca talebi ortaya çıkıyor :lol: Burda bir paradox görüyorum :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya starwars karakterlerinin starwars masa üstü oyununa göre karakter kağıtları vardı durun araştırayım bulursam koyayım[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 04 Ağustos 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar