Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2v2 pvp

Remus

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 05 Ağustos 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
said:
Mirage, 05 Ağustos 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
said:
Delidumrul, 05 Ağustos 2005 01:59 tarihinde demiş ki:
Pvp duo su olarak ben isini bilen 2 warrior derim herzaman. 2 mage otlatana kadar warriorlari 1 tanesi coktan essek cennetine uzar.

Yavaş be deli be. :) polymorph dediğin 1.5 saniye bir büyü. savaş başladı her mage bi warrior'a poly atmaya başladı diyelim. ne yapacak warrior'lar?

İkisi aynı anda tek mage'e charge desen, atar nova'yı. hadi diyelim ikiniz de bi kere savurdunuz silahı. trinket kullanıp nova'dan çıkayım derken zaten warrior'ın biri poly oldu bile.

İlk warrior charge yapsa ikinci beklese. ikinci de nova attıktan sonra charge yapsa, yine süre 1,5 saniye geçecek mee diye dolaşacak biri.

Her ikisi 2 farklı mage'e charge yapsa zaten kaderleri poly olmak.

Ben nası poly olmadan bi mage'i öldürebileceklerini anlayamadım valla.

Bi mage'e charge ettik stun oldu ardı ardına nerdeyse 2 saniye sonra iki warriorda mortal vurdu heirf 4 kez ikisi mortal olmak uzere warrir atağı yedi dimi, senin dediğin gibi nova attı sonra sonra birisi poly attı diğeri artık kafasına gore bolt molt attı bişeyler ve intercept+execute'la öldü, diğeride poly yedi trinket attı cıktı ikinci mage'e intercept etti.

en fazla şansı mage'in charge'dan blinkle kacması ki o yuzden aynı anda charge etmiyo warriorlar. ice block acsa e guzel acsın o zamanda diğer mage'e intercept edicekler ardı ardıa bu sefer diğeri birinden blinkle cıkıcak diğerinden 3 saniye stun yiycek dunyanın dmg'ıda cabası 3 saniye iki warrior'un yanında stun tun dur bak noluyo.
ikincisi blink attı sonra kaçtı...

2 warrior u aynı anda alıyorum ben rahat sekilde.
3. yu de deneriz =P
ve dedigim gibi pokemon dövüşleri gibi anlatılmaz yapıcakların çünkü tutmaz,uymaz[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Gec bunları cüce, "ice block açsa diğer mage'e intercept edecekler falan".. çok teorik bunlar. Pratiğe gelince otluyor olursun. Savaş başlar başlamaz poly'e basacak adam. Sen ona charge edeceksin, charge'dan sonra adamın ice block açtığını görünce diğerine dönüp intercept edeceksin ve bu süreye kadar poly olmamış olacak? Oldu.

Ice block olmasa bile, nova & blink kombosundan cikmak için intercept vs kullanana kadar 1,5 saniye için poly olacak warrior'ın biri. Kalan warrior'un da tek başına mage'i yakalayıp execute etmesi falan imkansız gibi.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 33 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Evelsi gün Mage- priest aksiyona gittik kesiyorsun kesiyorsun geliyorlar toplanip daha da geliyorlar. :D

Ama Shaman + warrior pek bi hoş oluyor :>
tavsiye ederim.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 07 Ağustos 2005 06:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 1 Warlock 1 Hunter yada 1 Mage 1 Hunter da baya ölümcül olabilir, hatta ilk adamı en kısa sürede indirebilen 2 li bunlardan biri olur diye düşünüyorum.

Warlock - Seduce, Fear
Hunter - Trap, Scatter Shot
Mage - Polymorph

Eşit oyunculuk seviyelerine göre konuşursak bana özellikle Hunter+Warlock un alamıcağı olmaz gibime gelio .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...