Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 This application has encountered a critical error: ERROR #132 (0x85100084) Program: F:Program FilesWorld of WarcraftWoW.exe DBFilesClientSpell.dbc has wrong number of columns (found 164, expected 163) WoWBuild: 4449 Techinal Support forumlarını da epey gezdim ama bulamadım bişey, gecenin bu saatinde de pek ümidim yok burda bulacağımdan ama neyse nasıl giderileceğini bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eheh Error 132 ile ben tam bi bütün olduk :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 işte şimdi b.ku yedin.#132 die arat bulucaksın bi başlık yanlız bu sorun pc den pc ye göre deişio birisi balkona çıkarıp düzeltio dieri ram alıo dieri main boardu deiştirio bazılarıda oyun oynuyamıo.pc ne kalmış olay anlıcaın.sen girme ben stratta para kasim nihohoho :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İyi de bu pc aynı pc dün çalışan oyun bugün neden çalışmaz bre. Of yarın mc var büyük sorun olur halledemezsem. Re-install deniyorum bakalım.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok kurtarmıo format bile kurtarmıo ben gitcem yani mc ye :D.ama dur bizimde mc var yarın bi yandan frostbolt dier yandan heal atarım uhazuhauh eylenceli olur :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yeni patch'den sonra 2 kez verdi bu hata, hiç bişey yapadım normal bir şekilde oynamaya dvm ediyorum.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 galiba bana da olmuştu ama aynısı mı emin değilim. add-onları disable edip oyuna girince düzeliyordu sonra da başka add-on yüklemiştim interface klasörünü silip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eh blizz ya hallettim crashi şimdide addonları görmüyor. Var mı bunu bilen eheh?[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 baba default takıl benim gibi ct raidi gec zaten mage sin mage e ne lazmki hiçbişi sorunsuz oyna sorunlu oynamaktansa.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 zaten ct_raid'e gerek yok ki artık. default olanı yetiyor bana onun, çatır çutur curse kaldırıyorum yeri gelince 2 party'nin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bütün modları güncellemeyi dene.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yok ya char screen de sol altta addons kısmı bile yok.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 wow un icinde interface klasoru varmi ? yoksa , yarat bir tane interface , interface klasorunun icine de addons diye yarat bir tane, addons un icine de yapistir ne gerekiyorsa , oyuna girerken yan tarafta cikar zaten.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 abim bi format at gene olmazsa abdest al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 WTF? (Klasörü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Dela ne işin var senin WoW bölümünde? Git UO pvpsi yap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar