2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet yaz sabahları özellikle çok hoş çok güzel bi ayrıntı hayata dair .[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 korkarım ben sabah ezanından. bi de Bursa / Mustafakemalpaşa'da seher vakti pek şihane olur , köpekler havlar , trafik lambaları sarı sarı yanıp söner , karşıdaki dağların arkası ağarır vs.[signature][hline]peace!
elm Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hele bi de o saatte nescafe falan seversen onu içmek de ayrı bi keyifli.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 O saatte balığa giderdik babamla bazen...Kalkarız gideriz çorbamızı içeriz,sonra ver elini uçsuz bucaksız deniz.Mükemmel bir histir o saatlerde denizde olmak[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: elm, 16 Temmuz 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Hele bi de o saatte nescafe falan seversen onu içmek de ayrı bi keyifli. eheh birşeyler yanlış burda :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hergün o saatlerde uyanıyom ben:D en güzel yanı ise serin olması[signature][hline]kedi
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: RamsesII, 16 Temmuz 2005 15:13 tarihinde demiş ki: O saatte balığa giderdik babamla bazen...Kalkarız gideriz çorbamızı içeriz,sonra ver elini uçsuz bucaksız deniz.Mükemmel bir histir o saatlerde denizde olmak Aynı şeyi bnde yapardm:) Ama uzun zamandır yapamıorm:( Çok seviorm günün o saatlerini ama çok çabuk geçio(her güzel şeyn bi anda geçip gittiği gibi...)[signature][hline]Apeiron...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Bonecrusher, 27 Mayıs 2005 05:23 tarihinde demiş ki: 5-5.30 gibi olan o alacakaranlık zamanına hastayımdır. Güneş tam olarak doğmamıştır, ama etraf aydınlıktır. Ortalarda kimsecikler yoktur, şehir sizin ayaklarınız altındadır. Taze havayı içinize çekersiniz, serin ve tazeleyicidir. Kuşlar etrafınızda cıvıldar, doğa uyanmaya başlar. Dünya sizindir, doğayla başbaşasınızdır. Şehrin içinde, şehrin stresinden uzak, sakin bir andır o. Biraz sonra güneş doğacak ve etrafınızda vızır vızır arabalar dolaşmıya başlıyacaktır. Geceleyin arabaların ve insanların akın ettiği o sokaklarda, şu an sadece siz varsınızdır. Hava ısıncak, kirlencek, sokaklar insan kaynıycak. Bırakalım bu anın tadını çıkaralım. Bilmiyorum acaba 5-5.30 sırasında çok mu duygusal oluyorum, o gökyüzüne o sokaklara bakınca o yüzden mi bunları düşünüyorum, ancak çocukluğumdan beri bu zamana karşı bir hayranlığım vardır. Kendimle başbaşa kalmış, huzur dolu hissederim genelde. Hele pc başında sabahladıktan sonra, pencereyi açıp dışarıya bakmak, hatta çıkıp dolaşmak çok keyifli gelir. Ama tabii şimdi vurup kafayı yatıcam o ayrı. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 05:26 tarihinde değiştirilmiştir] Tamamen aynı şeyleri hissediyorum. Hele mevsim yaz ise daha bir güzel olur benim için alacakaranlık... Daha bi aydınlıktır. Ne terletecek ve gözleri kamaştıracak bir güneş nede ilerleyen gecenin korkunç yalnızlığına eşlik eden bir ay görünür. Herşey sakindir... İnsanlar ve onların peşlerinden gelen gürültülü heyecan yok gibidir... Hayvanlar ve rüzgar sakindir. Gökyüzünün rengi bile uysallık ve huzur aşılar size... O saatlerde konuşmak anlamsızdır... Sözler bu zaman diliminin sakinliğini hissettiremiyecek kadar yetersiz kalır, rahatsız eder çoğu zaman... Kulak kabarttığınız zaman yanlız ve huzurlu bir şehrin fısıltısı duyulur... Benim için alacakaranlık çoğu gözden ırak gizli bir zamandır... Bu akşamda alacakaranlığı izlicem (:
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu sene nba maclarini izlerken bu saatlerin guzelligine defalarca tanik oldum kuslarin civiltisi ve en guzeli o serin hava mukemmel[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 her mevsimde ayrı güsel bence o saatler,sadece yaz değil,kışın hafif bi yağmur veya karla süper olur.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Bonecrusher, 27 Mayıs 2005 05:23 tarihinde demiş ki: 5-5.30 gibi olan o alacakaranlık zamanına hastayımdır. Güneş tam olarak doğmamıştır, ama etraf aydınlıktır. Ortalarda kimsecikler yoktur, şehir sizin ayaklarınız altındadır. Taze havayı içinize çekersiniz, serin ve tazeleyicidir. Kuşlar etrafınızda cıvıldar, doğa uyanmaya başlar. Dünya sizindir, doğayla başbaşasınızdır. Şehrin içinde, şehrin stresinden uzak, sakin bir andır o. Biraz sonra güneş doğacak ve etrafınızda vızır vızır arabalar dolaşmıya başlıyacaktır. Geceleyin arabaların ve insanların akın ettiği o sokaklarda, şu an sadece siz varsınızdır. Hava ısıncak, kirlencek, sokaklar insan kaynıycak. Bırakalım bu anın tadını çıkaralım. Bilmiyorum acaba 5-5.30 sırasında çok mu duygusal oluyorum, o gökyüzüne o sokaklara bakınca o yüzden mi bunları düşünüyorum, ancak çocukluğumdan beri bu zamana karşı bir hayranlığım vardır. Kendimle başbaşa kalmış, huzur dolu hissederim genelde. Hele pc başında sabahladıktan sonra, pencereyi açıp dışarıya bakmak, hatta çıkıp dolaşmak çok keyifli gelir. Ama tabii şimdi vurup kafayı yatıcam o ayrı. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 05:26 tarihinde değiştirilmiştir] Aynı duygular benim içinde geçerli 5-ten 6 ya kadar cıkarım balkona etrafa bakınırımm bazen dışarda iki dakka yürüyüş elime sıcacık çay...ahhhhh ahhhhhh yarında bi anımı anlatırım şimdi yatmam lazım yarın sabah8de pihnie gitcez[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 o saatte paticiği bırakıp direk denize girmek kadar mükemmel bişi yok :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 umarım bu gece tekrar alacakaranlık güzelliğini hep birlikte yaşayacağız :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: trapt, 17 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: o saatte paticiği bırakıp direk denize girmek kadar mükemmel bişi yok :) off yaramı deşmeyin kardeşim .Biz istanbulda sıcaktan kuduruyoruz millet deniz diyor. :d[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Genelde hayli içkili olduğum zamanlarda o anı yaşıyorum, çorbacıda falan. Bir de bilgisayar başında sabahlarken tabiiki (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 canım çorba çekti mueh :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bende diyordum böyle düşünen insanlar varmıdır diye. Bizde arkadaşlarla bu saatte bisiklete binerdik bütün yollar boş :) Turan güneşten aşşağı inmiştik bu saate :) ne güzeldi ya[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 birazdan yine yaşayacağım onu..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yalnız değilsin ;)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 mahallede yine aksiyon var..polis arabaları geçip duruor..o transit tiplerinden..arada bi 3-4 mobiletli geçiyor car car car diyerek..aşşa yukarı..walla bişiler oluyor mahallede ama du bakalım sabah kokusu cıkar..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ohh eğlence, burasız pek olaysız pek. Bakalım sabah çıkıp poğaca alasım var aslında ohh süper olur, pazar sabahı bi şortla fırına gitmek ehe.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bi kahve yaparsın , yakarsın sigaranı, açarsın yine o şarkıları ve yine saat 5 olmuştur.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 17 Temmuz 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir]
asit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet sabahladigim birgun daha. evet güseldir 5 sularindaki alacakaranlik.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hehehe arkadaşlar bugün saat 3:3o sularında Gothic_Angel'le uyanıktık beraber izlicektik seher vaktini fakat kahvaltıda dağa gideceği için Gothic'cim izleyemedik yani beraber izleyemedik Yoksa ben izledim :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 burdaki kuslar esegin kulagina suyu kacirmasa hos olcak ama iste... yok yani.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Öne çıkan mesajlar