arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Asıl bomba budur.Syberia, post mortem gibi oyunları üretmiş Microids gururla sunar: Still Life.Bence E3 de eleştirmenler tarafından en iyi adventure olarak gösterilmişti, çıkışı yaklaşınca oyunu tamamen görmüş oluyoruz tabii. Victoria McPherson isimli genç bi FBI ajanı bi cinayet serisi üstünde çalışmaktadır.ceset sayısı 5 e çıkmış ama elinde elle tutulur bi kanıt vs. yoktur.patronu da çöz bunu çöz bunu diye gaza getirmektedir. bi nefes alıp relax olmak adına varoşlarda yaşayan babasını ziyarete gider.babası ona vaktinde dedektif olan dedesinden bahseder.muhabbet Victoria nın dedesinin dosyalarından birini keşfetmesine kadar gider.75 yıllık avrupadan gelme bu dosya Chicago da araştırmakta olduğu seri cinayetlerle paralellik göstermektedir. Oyun hem günümüzde hem de 1920 de geçmekte.böyle korkulu araştırmalı nefis bi oyun olacağa benziyor.Dahası meralısına teaserlar, trailerlar yani vidyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 grafikler çok hoş umarım senaryosu da zevkli olur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hangi grafikler ? çıkmamış ki ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Goering, 03 Ocak 2005 15:00 tarihinde demiş ki: hangi grafikler ? çıkmamış ki ? http://www.stilllife-game.com/gallery.aspx arcane'in verdiği bu linke gidip baktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 microids her oyunu mükemmel maşallah ama karakterler yine aptal gibi koşuyor =) [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 03 Ocak 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu sabah itibariyle ssler gözükmüyor bunda ve martin de, başka yerden koyacağım bir ara.[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya başlığı görünce bi an aklıma half lifelan dalga geçen bi resim animasyon felan geldi :) iki farklı zamanda geçecek olması kulağa hoş geliyor, ama ben komedi adventurelardan şaşmam, hepsinin ayrı hastasıyım...[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Trailerlar çok hoşuma gitti benim. Konusu da pek bi orjinelmiş. Çıksın bakalım :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 adventure diyor ama xbox'da diyor ve cok klavyemsi bir hal var... olmasin sevinelim bi zahmet...[signature][hline]A festivus for the rest-of-us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 http://www.stilllife-game.com/media/screenshots/full/StillLife_18_full.jpg http://www.stilllife-game.com/media/screenshots/full/StillLife_03_full.jpg http://www.stilllife-game.com/media/screenshots/full/StillLife_16_full.jpg http://www.stilllife-game.com/media/screenshots/full/StillLife_15_full.jpg http://www.stilllife-game.com/media/screenshots/full/StillLife_14_full.jpg http://www.stilllife-game.com/media/screenshots/full/StillLife_17_full.jpg http://www.stilllife-game.com/media/screenshots/full/StillLife_02_full.jpg http://www.stilllife-game.com/media/screenshots/full/Cine_01.jpg snif sniff. gotik kokusu alıyorum![signature][hline]... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 03 Ocak 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 tatlı oyuna benziyo. düzgün adventure pek yok son zamanlarda.. interaktif film gibi olur bi de bu, konusu tam uygun. oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 arcane insanı heyecanlandıracak,küllenmiş oyun oynama isteğimi alevlendirecek haberler veriyorsun son zamanlarda... devamını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: HellHound, 03 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: adventure diyor ama xbox'da diyor ve cok klavyemsi bir hal var... olmasin sevinelim bi zahmet... heh bu da mı xbox da da çıkacak hmm valla tam bi microids adventure ına benziyor, xbox da tamamen değişik bi arayüzle çıkar herhalde.. klavye falan hmm aman diyim :D[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hehey aldım oyunu, henüz bakmadım ama bakmadan güzeldir diyebilirim :P[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ohooo ben bitirdim çoktan. Acaip sürükleyici bir oyun, filmi çekilse süper olur. Victoria kadar ağzı bozuk bayan karakter yoktur herhalde oyunlarda. ayrıca vic in cinayet mahalinde araştırma yapan hocasının yanına gittiğinde kuzuların sessizliğindeki gibi "hello clarrisse" demesi beni gülmekten öldürdü.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben yeni aldim, oynuyorum. bayagi surukleyici, ama bazi puzzle lar sirf zaman oldursun diye konulmus sanki.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oyun güzel olma potansiyelini harcamış bence, oyun çok kolay arada abuk puzzler çıkıo sadce.. sonu ise rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bir de oyuncuya herhangi birsey secme sansi vermemisler oraya buraya kos, orada belirli replikleri tekrar et, sonra yine kos kos. film izler gibi oyun oynamamistim hic. karakter uzerindeki hakimiyetimiz 50%nin altinda. senaryo da surukleyici olmasa hic oynanabilirligi kalmayacak.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 senaryo çok sürükleyici bence. Çok eğlenmiştim oyunu oynarken. ara videolar çok tatlı olmuş bide. gerçi bitireli baya oldu [spo1=psikopat videolardan biri]vic in dedesini oynarken katil karısını öldürdüğü video da tüylerim diken diken olmuştu. Bitireli 1 aydan fazla oldu aklıma geldi bi hoş oldum :)[/spo][signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ehue ben daha pakedi açmadım ya, syberia 2 falan da duruyor.bi sürü adventure birikti. bütün kış yazın bitiririm dedim durdum yaz geldi tık yok.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bende emule dan çekiyom ama hadi bakalım bekliyoz bitmesini[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bakalım internetten indiriyorum yarına biter herhalde güzel diyorsanız oynarım bayağı ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Adventure? Hmm... ben de bu oyunu indirip çekmiştim dvdye duruyordu. Hemen bir sarılayım ben ya... Canım çekti forumda görünce.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Vazgeçti kendercik adventure deyince Larry 7 geldiği için aklıma ilk olarak... Biraz şımarıklık edip beğenmiyorum başka oyunları (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 az once bitirdim. hikayesi cidden cok surukleyici. [spo1=son]katili goremeden oyunun bitmesi de bir acayipmis.[/spo][signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar