DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 evden dışarı adım atar atmaz ezilme tehlikesi geçiriyorsanız, yazın buharlaştığınızı hissediyorsanız, yürüyerek 1 saatte gideceğiniz yolu arabayla 2 saatte gidiyorsanız, kurbağalıdere'nin önünden geçerken kusmak için torba arıyorsanız, yürürken önünüze bakmak yerine arkanızdaki kapkaççıları kolluyorsanız, ceplerinizi kontrol etmek artık bir paranoya olduysa, bir kez olsun boyacılar tarafından ''aabi sifftahım yok bak boyatmazsan ******... '' şeklinde takip edildiyseniz... siz istanbullusunuz. alıntı değildir kendim uydurdum herkes böyle yaşadığı şehri özetlesin.[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 +1 de benden hani :D yalan değil hiçbiri resmen tüm insanlarımız artık kelle koltukta yaşamaya başladı ....[hline]Mixed Website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yolda yürürken düzenli aralıklarla her 2 dk'da bir yere tüküren birini görüyorsanız... istanbul'lusunuz.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 kurbağalı dere hakkaten rezalet geçen gün okuldaydık (kadıköy anadolu) abartısız bütün okul lağım kokuyordu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ulaşım çok sorunlu değilse(eskişehir yolu üzerine metro yapıyorlar o yüzden bu sıralar biraz sorunlu o bölge :)) sadece kızılayda dolasırken biraz tedirgin oluyorsanız gece hayatı yoksa kışları soğuk ve yağışlı, yazları sıcak ve kuraksa siz ankaralısınız :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Biraz da iyi yanlarına bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Sabah okulun kapisindan girince kar$inda dunyanin en guzel bogaz manzarasi sizi kar$iliyorsa, siz Istanbullusunuz.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: -Wissy, 03 July 2003 16:41 tarihinde demiş ki: Sabah okulun kapisindan girince kar$inda dunyanin en guzel bogaz manzarasi sizi kar$iliyorsa, siz Istanbullusunuz.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Iste bole biraz daha ii yaklassak daha elenceli olur :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Mans, 03 July 2003 16:47 tarihinde demiş ki: Adam kötü taraflarından girmiş ve o şekilde yazılmasını istemiş. istemedim öyle bişey :) beyoğlu'nda inci profiterolde bi kez profiterol ( ya da herneyse :p ) yediyseniz kadıköy moda sahil merdivenlerinden sarhoş çıktıysanız akmar'ın önünde bozuk para isteyen junkie(?)lere mazaret uydurduysanız boğazda deniz kıyısında esintiyle mayışıyorsanız... istanbullusunuz.[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Okul zamanlarinda oglen disari cikip nevizadede icki icip tekrar okula girebiliosaniz ...istanbul olmadi la bu napces ? :D[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: arcane, 03 July 2003 16:18 tarihinde demiş ki: kurbağalı dere hakkaten rezalet bu laf bana mı ? :D[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 istanbul'un neresinde oturduğuna ve nerelerine gittiğine bakar, istanbul'luyum ama bunların çoğunu hiç yaşamadım. 4 yıllık yokluğumda nasıl değişti bilemem gerçi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 istanbulluyum ama antalyada oturuyorum. siz orda buharlaşıyorsanız biz ne durumdayızdır bi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Hiçbiyer istanbul gibi bunaltmıyo yaw.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 üf ankarada pişti bugun odamda 2 cam var 1 i kapalıydı acayım dedim acmamla beraber bi sıcak hava dalgası yuzume carptı gozlerim yasardı oyle boyle değıl ya[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Cadde ortasındada şeyini kaşıyarak ilerleyen birini görüyorsanız Türkiyedesiniz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 35 aydın kişi polis, jandarma, politikacıların yardımıyla bir otel içinde yakılabiliyorsa Türkiye'desiniz. Bu duruma hala göz yumuyorsanız saf Türksünüz.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ben İzmirliyim :)Türkiyenin en karizma şehri ama Antalyada yşıyorum eyer canınız sıkılıyorsa ozaman antalyalısınız demektir. [Bu mesaj TheSilver tarafından 03 July 2003 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 29 Haziran günü 60 gün köprüsünün açılışı yüzünden atılan havai fişeklerden biri apartmanınızın yanına düşüp yangın çıkarmışsa... Siz Ankara - 100.Yıl'dasınız demektir.[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Yoğun istek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 -15 dkda bir geçmesi gereken otobüs ya 5dk da ya da 30dk da bir geçiyosa, -Gevrek diye bişey biliosanız -Şehrin en kalabalık caddesinde boru döşeme 3yıldır sürüyosa -Otobüslerin geçtiği yollar 6 ayda bir değişiyorsa Siz İzmirdesiniz.[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Kusra bakmayın ama sıcakta en çekilmicek yer Bandırma çünkü nem oranı %100 bu durumda 30 derece olunca eşyalar falan üstünüze yapışıyor..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 solungaçla soluyosundur artık sende heralde :))[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: kermit_frog, 03 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: said: arcane, 03 July 2003 16:18 tarihinde demiş ki: kurbağalı dere hakkaten rezalet bu laf bana mı ? :D[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth bence o sana deil senin kenklerin yerini almış poklara :lol:[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 eğer dershaneye giderken gördüünüz kazıyı düşünerek "ulen otobüsler nerden geçiyo acaba" derken, sınavdan çıktıktan sonra şehrin sembolü heykelin olduğu kaldırıma bi saat gibi bi sürede asfalt rampalar yapılıp, otobüslere buralardan yol verilmişse, ortalıkta bunu belirten tabela yoksa, üstüne siz sınavın içinden hala çıkamamış düşünürken birden karşınızdaki bi adamın başka bi adamı geri çekerek otobüsten kurtardıını görürseniz, bu olay olmasaydı büyük ihtimalle otobüs size yolunda (kaldırımda) çarpacaktıysa, burası kadıköydür.[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 -eğer karşıdan karşıya geçerken önce sola, sonra sağa daha sonra da yukarı bakıyorsanız, +7.15 vapuruyla karşıya geçerken kıçta oturup simit+çay keyfi yapabiliyosanız, -1 saat önce yürüdüğünüz yolu 1 saat sonra bulamıyorsanız, +hiç tanımadığınız bir esnafla alış veriş yaparken şahane muhabbet ediyosanız, -eğer bir tinerciye veya ayakkabı boyacısına bi saniye bile olsa baktığınızda en az 15dakika onunla uğraşmanız gerekiyorsa, siz İstanbullusunuz demektir.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar