Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hordeler daha mı cana yakın, yoksa bana mı öyle geliyor

Razien

Öne çıkan mesajlar

Evet iki taraftada charım var ama bana hordeler daha cana yakın geldi hep birbirlerini kolluyorlar,destek oluyorlar.Alliance bana daha soğuk geldi sanki hordeda rebel alliancede imperial havası var sanki...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 05 Ağustos 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rp serverlarında diğerlerine göre güzel bi hava var. Onlarida denemeni tavsiye ederim. Özellikle gnome ve insan dialoglari çok hoş oluyo :) Sonuçta horde alliance hepsi insan ve iyi playerlarla role yapmak o havayı veriyo.

[Bu mesaj Overseer tarafından 05 Ağustos 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet mesela bir ıslıkla 5 allie topalnıp bir horde a gang yapabiliyor :P

tamma tamam horde de da yapanlar var ama onlar başka serveda allie karaktele başlamış oyuncular

durun vurmayın ehe ehe[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

yuh be :) şahsen ben sırf zerg korkusundan horde kesmemeye başladım artık. yanımda arkadaşım olursa da "ya bırak başıma dert mi alıcam" diyorum. çok oldu çünkü 1 horde kestikten sonra 3 level ??'nin gelip corpse camp'se maruz bırakması filan.

ps: evet çok kuyruk acım var bu konuda, bıdı bıdı konuşurum yani.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 05 Ağustos 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu başlık "türk dediğin horde'dan başka birşey olabilir mi"ye kadar gider..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

iki tarafta aynı.. yardımlaşma konusunda.. ama bazen ben aliilancede karaktersiz adamlar goruyorum.. mesela ben tarrenn millde 3 lowbienin 1 allianceye daldıgını gorunce direk atımdan iner 3 ünü keserim.. for the alliance derim :D ama 1 lvl 60 warior 1 lvl 60 shaman bana daldıgında yanımdan gecen 3 tane lvl 60 a /w fak u demekten başka bişi yapamıyorum.. aynı durumda bi alliance gorsem olsem bile her zaman atımdan iner yallah bismillah derim..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - CATASTHROPE

Kalbim Sizlerle....

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 05 Ağustos 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
?? beni kesti diye ağlayacaktınız ise neden pvp serverda char açtınız. Adı üstünde PvP server işte tuttuğunu kesicen newbie ?? demeden.

al işte olay bu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...