Eternal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Absolut Babysiter olur bence artık =P[signature][hline]öttürürüm
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 amanın tek kardeş olmayacak olması çok güzel benim kardeş te 2 yaş küçük benden çok sürtüşsek de süfer bişi.. =) tebrik ederim allah analı babalı büyütsün =) :tebrikz:[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: nedanko, 07 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Bence uocu babanın uocu çocuğu olur felsefesine dayanaraktan, isminin britbank veya OoooOOOoo olmasını talep ediyorum.. ahuahau :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Abso işaLLah bu erkek oLur yoksa bana öyLe geLiyo ki sen erkeği buLana kadar bırakmayacaksın peşini :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oo hayırlı olsun :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Tebrik ederim. Umarım pişman olmazsın :-D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler abso. double-baba pati öneriyorum ünvan için :) bu arada tek çocuk olarak büyümüş biri olarak senle aynı taktiği izliycem kesin :D çok kötü yaw böle tek başına evde[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Absolut, 07 Ocak 2005 13:01 tarihinde demiş ki: Eveeett efendim geçen sene açmış olduğum Müjdemi isterim ve Baba oldum topiklerinden hikayenin baş kısmını takip edebilirsiniz. Artık adet oldu oldu her sene bir bebek kampanyasına biz de hayırlısı ile katılıyoruz :) Şu an için henüz 9 haftalık ve doğal olarak cinsiyeti daha belli değil. Bugün 2. kez doktora gittik ve artık dayanamadım sizlere bildireyim dedim. İşallah buda oğlan olur hem kız babası hemde oğlan babası olmuş olursun :)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Mave, 07 Ocak 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Abso işaLLah bu erkek oLur yoksa bana öyLe geLiyo ki sen erkeği buLana kadar bırakmayacaksın peşini :) hayırlı olsun, sağlıklı olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 30 yıl sonra... Topic : 7. kızımdan 18. torunum yolda... Yorumlar : Bu ne hız yaf :P[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Absolut'a "En baba pati" ünvanı isteriz! Ve tabii ki analı babalı büyüsün demek düşer bize de[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. [Bu mesaj Kendercik tarafından 07 Ocak 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
nameless Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler Abso baba :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bi isteğin varmı baba? :horace:[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Awaydim. Herkese çok çok teşekkür ediyorum. Gene away olmam lazım. Madem 2. geliyor hemen Irakta bir iş alayım ben :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hayırlı ossun!! Yollamam valla ıraq a seni. ben gidicem lütfeeen beni yollaaa! :)[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yeni bebeği öğrendiğimizden beri anne sütünü kestik zaten. Doktorda şu an karındakinin beslenmesi daha önemli dedi. Duru hanım bu olayı 1-2 gece protesto etti ama konuşup anlaştık artık anne sütünü içmeyecek :) Eşim, Durunun hamileliğine göre biraz daha ağır geçiriyor ilk ayları yani ağır derken miğde bulantısı ve yorgunluk. Ama tabi bunun nedenlerinden biri elbette hali hazırda evde 1 bebek ve bana işte ise 40 kadar çocuğa bakıyor olması :) Mİğde bulantısının artış sebebi ise artık katı gıda ve bizim yediklerimizin tatsız tuzsuzlarını yemeğe başladığından hanım kızımız kimyasal artık derecesinde kitlesel imha sınıfına mensup kakası :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Normaldir abi olacak onlar birak :) o kaka kokusu sana cennet kokusu gibi geliyordur :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Valla şu anki kokudan sonra yeni gelecek olanınki herhalde parfüm gibi gelecek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler, allah analı babalı büyütsün ve eşin sağlıklı bir gebelik geçirsin inşallah :) ha bu arada erkek olmasa kendi açısından iyi olur çünkü abla genelde erkek kardeşi demir yumrukla yönetir, tecrübeyle sabit :P[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Tebrik ederim Absolut. Allah analı babalı büyütsün.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Açıkcası Duru için erkek erkek diyordum içimden ama bu sefer cidden erkek kız hiç seçim düşünmüorum yani kız olursa çok keyif olur ikisi için, erkek olursa bir erkek bir kız olmuş olur :) Teşekkürler bu arada herkese.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Absolut, 07 Ocak 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Açıkcası Duru için erkek erkek diyordum içimden ama bu sefer cidden erkek kız hiç seçim düşünmüorum yani kız olursa çok keyif olur ikisi için, erkek olursa bir erkek bir kız olmuş olur :) Teşekkürler bu arada herkese. tabi belliki içten içten erkek erkek diosun:P her zmn bir babanın kalbinde bir erkek çocuk yatar:) erkek kız farketmez ama çoğunlukla her babanın kalbinde bir oğlan vardır yalanmı:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Tebrikler Abso =) Allah analı babalı büyütsün =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Erkek olursa ismini ''Tolga'' ismini bir düşünün kız olursa ''Ada yada Sehrin'' koyabilirsiniz tabi bu önerim sağlıklı doğsun yeterki ve Annesi babasi daimi yanında olsun..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Öne çıkan mesajlar