Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 07 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
Bence uocu babanın uocu çocuğu olur felsefesine dayanaraktan, isminin britbank veya OoooOOOoo olmasını talep ediyorum..

ahuahau :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
Abso işaLLah bu erkek oLur yoksa bana öyLe geLiyo ki sen erkeği buLana kadar bırakmayacaksın peşini :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Tebrik ederim. Umarım pişman olmazsın :-D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Ocak 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
Eveeett efendim geçen sene açmış olduğum Müjdemi isterim ve Baba oldum topiklerinden hikayenin baş kısmını takip edebilirsiniz.
Artık adet oldu oldu her sene bir bebek kampanyasına biz de hayırlısı ile katılıyoruz :) Şu an için henüz 9 haftalık ve doğal olarak cinsiyeti daha belli değil. Bugün 2. kez doktora gittik ve artık dayanamadım sizlere bildireyim dedim.

İşallah buda oğlan olur hem kız babası hemde oğlan babası olmuş olursun :)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 07 Ocak 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
Abso işaLLah bu erkek oLur yoksa bana öyLe geLiyo ki sen erkeği buLana kadar bırakmayacaksın peşini :)

hayırlı olsun, sağlıklı olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
30 yıl sonra...

Topic : 7. kızımdan 18. torunum yolda...
Yorumlar : Bu ne hız yaf :P[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Mesaj tarihi:
Absolut'a "En baba pati" ünvanı isteriz!
Ve tabii ki analı babalı büyüsün demek düşer bize de[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

[Bu mesaj Kendercik tarafından 07 Ocak 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bi isteğin varmı baba? :horace:[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

Mesaj tarihi:
Yeni bebeği öğrendiğimizden beri anne sütünü kestik zaten. Doktorda şu an karındakinin beslenmesi daha önemli dedi. Duru hanım bu olayı 1-2 gece protesto etti ama konuşup anlaştık artık anne sütünü içmeyecek :)
Eşim, Durunun hamileliğine göre biraz daha ağır geçiriyor ilk ayları yani ağır derken miğde bulantısı ve yorgunluk. Ama tabi bunun nedenlerinden biri elbette hali hazırda evde 1 bebek ve bana işte ise 40 kadar çocuğa bakıyor olması :) Mİğde bulantısının artış sebebi ise artık katı gıda ve bizim yediklerimizin tatsız tuzsuzlarını yemeğe başladığından hanım kızımız kimyasal artık derecesinde kitlesel imha sınıfına mensup kakası :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
tebrikler :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Mesaj tarihi:
tebrikler, allah analı babalı büyütsün ve eşin sağlıklı bir gebelik geçirsin inşallah :) ha bu arada erkek olmasa kendi açısından iyi olur çünkü abla genelde erkek kardeşi demir yumrukla yönetir, tecrübeyle sabit :P[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Ocak 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Açıkcası Duru için erkek erkek diyordum içimden ama bu sefer cidden erkek kız hiç seçim düşünmüorum yani kız olursa çok keyif olur ikisi için, erkek olursa bir erkek bir kız olmuş olur :)
Teşekkürler bu arada herkese.

tabi belliki içten içten erkek erkek diosun:P her zmn bir babanın kalbinde bir erkek çocuk yatar:) erkek kız farketmez ama çoğunlukla her babanın kalbinde bir oğlan vardır yalanmı:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
Erkek olursa ismini ''Tolga'' ismini bir düşünün kız olursa ''Ada yada Sehrin'' koyabilirsiniz tabi bu önerim sağlıklı doğsun yeterki ve Annesi babasi daimi yanında olsun..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...