Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Quake III arena çok sürükleyici değil. Bu yüzden ilk başlarda fazla oynamadım. Ama Q3 modları görünce bu fikrim değişti. Size en sevdiğim üç modun adreslerini veriyorum. Umarım beğenirsiniz. Urban Terror Gerçekçi silahlar kullanan bir mod. Daha çok, Unreal Tournament'ın bir modunu andırıyor. Seçin silahlarınızı, başlayın aksiyona. Takım oyunu oynamassanız hayatta kalmanız çok güç. True Combat Counter-Strike'dan sıkıldıysanız, mutlaka bir de bu modu deneyin. Urban Terror'e benzese de, size daha farklı heyecanlar yaşatıcak. Rocket Arena Q3'e çok benziyor. Ancak alt yapısı farklı. Bir takım seçin veya kendinize bir takım yaratın. Round bazlı bir oyun. Başta size bir sürü silah veriliyor. Ne power up, ne ammo alabilirsiniz. Round sonunda kim hayatta kalırsa, onun takımı bir puan alıyor. Q3'ün eğlencesi kat kat artırılmış bu oyunda. Zevkli Oyunlar[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 cs'e en ciddi alternatif tacops'tu unreal tournament'in, quake 3 modlarının ondan daha iyi olabileceğini pek sanmıyorum doğrusu..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 offf Q3 cdsini bulamıyorum evde bulabilsem offff.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 aslında sof2 de oldukça iyiydi snn açmıştı server rağbet görmeyince kapatmıştı ama gayet zevkliydi cidden cs ye gore daha cok zevk alırdım ben sof2 den. ah bi tutsaydı cok sufer olurdu serverda 10 kişi olsa sevinirdik :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 tacops çok güzel bir oyundu. ama bence Q3'ün modları daha güzel. tacops, unreal hissi verirken, true combat, daha çok counter hissi veriyor.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 counter hissi istesem zaten counter oynarım.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 daha güzel grafikleri var ve daha rahat bir oynanış?[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Akimbo Akimboyuda unutmamak lzm; duel wielding olayini asip bi elde rail otekisinde rocket tutarak quake hizini 2 ye katlayip deli-manyak multi oyunlar yapilabilitesi yuksek bi mod. Not: Download adresi fileplanet a yonlendirilmis vaziyette maalesef, eger baska bi dl adresi bulursam yazarim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Bari bendeki moduleleride yazayim topic tam olsun... Alliance Guzel bir ctf modu, mod icinde kendi halinde degisik oyun module leride var, mesela Rail n' Rune ve LMCTF gibi... Multi icin bicilmis kaftan... [hline] Three Wave Yine ayni sekilde alliance gibi hos bir ctf modu. Ecnebilerin baya bi rabet gosterdikleri bir mod. Kendi caplarinda turnuvalar yapiyorlar ayrica sitelerinde ufak ufak liglerde var. Tavsiyemdir...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Akimbo birinci mod olarak seçilmiş. ama q3'e ikinci silahı ekleme dışında hiçbir özelliği yok.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
K_iTT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Rocket Arena 3 modunu oynamak için multiplayer şart.. dierleri single playerda bot koyarak oynanabiliyor ama Ra3 de öle bişey söz konusu değil
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 clan arena ve ctf yeteri kadar zevkli zaten, diğer modlar onlar kadar dengeli olamadı.[hline]divine sarcasm
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 denge ile neyi kastettin?[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 multiplayer özellikle de deathmatch modundaki oyunlarda iki tarafın dengeli olması aşırı önemli, misal eline rail geçiren birinin diğerlerini rail manyağı yapmaması lazım. bu yüzden de çoğu silahda misal rail yavaşlık sınırı vardır. q3 ün counter vari modunu mp oynadıysan anlarsın el bombası atar ve otomatik dürbünlü silahla nerdeyse her haritada karşı tarafı eziyosun. böyle aptalca durumlardan kurtulmak için de dengeli yapmaları lazım oyunları, bu da benim gördüğüm sadece iki modda var biri clan arena diğeri orjinal capture the flag.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 rocket arena da bayağı dengeli bir bak derim[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ZUHahah yani nediyim Güzel linklerini vermişsin ama Hangi zeki insan 243 mb lık bir oyunu internetten indirirki? 23 saat 7 dakikanız kaldı....
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 En son canımın sıkıntısını geçiricek oyundur yani.. Mp olmadıgı sürece hiçbir zevk alamıcam bir oyun Tamam belki yapay zekaları falan cok iyi botların mükemmel ama fps bi yere kadar bir süre sonr arenada kosmaktan baska hiçbir olay kalmıyor.. Adventure oyunlarını tercih ederim single playerda[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mod olarak onerebilcegim q3 oynayan herkezin sahip olmasi gerektigine inandigim OSP diyebilirim sanirim
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: Eternal, 05 July 2003 00:10 tarihinde demiş ki: En son canımın sıkıntısını geçiricek oyundur yani.. Mp olmadıgı sürece hiçbir zevk alamıcam bir oyun Tamam belki yapay zekaları falan cok iyi botların mükemmel ama fps bi yere kadar bir süre sonr arenada kosmaktan baska hiçbir olay kalmıyor.. Adventure oyunlarını tercih ederim single playerda[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur.. zevkler tartışılmaz tabii ki. Sen singleplayer adventure oynamayı seversin, ben fps... bir başkası da strateji takılır.. zaten kimseyi zorlamıyorum burda.[hline][b]Don't make me destroy you. - Darth Vader[b] [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 July 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: Conlan, 04 July 2003 22:42 tarihinde demiş ki: ZUHahah yani nediyim Güzel linklerini vermişsin ama Hangi zeki insan 243 mb lık bir oyunu internetten indirirki? 23 saat 7 dakikanız kaldı.... birçok zeki insan indirmiş walla.[hline][b]Don't make me destroy you. - Darth Vader[b]
Öne çıkan mesajlar