DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bir sormacam var balalar / gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / tamam indi gaptim / Heman onun adi duser / eti eti eti =o) aaa yanlış arama yapmışım bakın ne cıktı prd http://forum.paticik.com/view.php?id=63355 [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 04 Ağustos 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ahhaha süper. Azerbeycan'ın tek kanalı olduğunu düşünürsek nerden geldiği belli :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gülmüştük bizde baya.[signature][hline]valandil ownz j0o! ağzına vururum. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion [Bu mesaj Head tarafından 04 Ağustos 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 heman gatarmalı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Omg 2003 tarihli bide. Böyle güzide bir tekerlemeden yoksun yaşamışım meğersem :( Boşuna gitti senelerim ona yanarım[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iyiymiş birde johnyli filmler falan çok komik geliyor kulağa hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yarin sabah gaamaltida yiriz artik ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eahaeh olsun :D tekrar güldürdün bizi konu eskide kalmış affedildin :P[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ehhee mükemmel ya yarıldım[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
arina Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben ilk defa gördüm ve koptum=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
loop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İlgili topic teki melih hikayesi ve Antalyayı gezen Azeri öğrenci iyiymiş bayağı :)
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ehehee super olmus[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hahaha iyiymiş[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 şok yahşı bir lazzat =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 rambonun eski komutanı gelir ve aralarında muhtesem bir diyalog baslar. rambo bir yandan bıçak bilemektedir. komutan: rambo, vietnam'a gelmirsen? men giderem! rambo: yoh gelmirem. men artıh dağda kalirem! kaynak : sozluk cok gulmustum buna ya! :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. [Bu mesaj Zegna tarafından 04 Ağustos 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 buda benden http://www.etiraflar.com/ bu arada şunu da ekleyeyim Azerilere de bizim konuşmamız komik geliyormuş[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kırgızistan'da daha komik geliyomuş konuşmalar bi arkadaşımın anlattığına göre. :9 bu da bomba bişey bu arada. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Azeri tvsinde 3. sınıf Amerikan aksiyon filmi izleyin, efsane oluyor... Mesela bir replik şöyleydi: Teröristler gemiyi ele geçirir, içine nükleer bomba koyar, New Yorka yanaşıp patlatmak ister. Amerikan donanması olaya karışır, denizaltı komutanı adamlara talimat verir: "Balalar, 200 metreye düşeceğik, dibin dibin süzülüp tez gemiyi tepikleyeceğik(torpido ile vuracaklar yani". Ben bir de "kliplerine" bayılıyorum, balık eti teyzeler, spor araba diye üstü açık Skodalar, kumsal sahneleri, vs...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Öne çıkan mesajlar