Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azerbaycandaki Eti reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir sormacam var balalar / gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / tamam indi gaptim /
Heman onun adi duser / eti eti eti

=o)

aaa yanlış arama yapmışım bakın ne cıktı prd

http://forum.paticik.com/view.php?id=63355

[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 04 Ağustos 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahhaha süper. Azerbeycan'ın tek kanalı olduğunu düşünürsek nerden geldiği belli :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
gülmüştük bizde baya.[signature][hline]valandil ownz j0o!
ağzına vururum.
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion

[Bu mesaj Head tarafından 04 Ağustos 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Omg 2003 tarihli bide. Böyle güzide bir tekerlemeden yoksun yaşamışım meğersem :( Boşuna gitti senelerim ona yanarım[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
iyiymiş birde johnyli filmler falan çok komik geliyor kulağa hehe[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
ehhee mükemmel ya yarıldım[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
rambonun eski komutanı gelir ve aralarında muhtesem bir diyalog baslar. rambo bir yandan bıçak bilemektedir.

komutan: rambo, vietnam'a gelmirsen? men giderem!
rambo: yoh gelmirem. men artıh dağda kalirem!

kaynak : sozluk

cok gulmustum buna ya! :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

[Bu mesaj Zegna tarafından 04 Ağustos 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kırgızistan'da daha komik geliyomuş konuşmalar bi arkadaşımın anlattığına göre. :9
bu da bomba bişey bu arada. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Azeri tvsinde 3. sınıf Amerikan aksiyon filmi izleyin, efsane oluyor... Mesela bir replik şöyleydi:

Teröristler gemiyi ele geçirir, içine nükleer bomba koyar, New Yorka yanaşıp patlatmak ister. Amerikan donanması olaya karışır, denizaltı komutanı adamlara talimat verir:

"Balalar, 200 metreye düşeceğik, dibin dibin süzülüp tez gemiyi tepikleyeceğik(torpido ile vuracaklar yani".

Ben bir de "kliplerine" bayılıyorum, balık eti teyzeler, spor araba diye üstü açık Skodalar, kumsal sahneleri, vs...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
  • Yeni Oluştur...