Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizim Milletimiz Ilginc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bu olay basima 3.30 4 saat önce geldi arkdaslarla plaja gittik yüzdük eglendik iste oturuyoruz plaj tarafindaki kafelerin birinde uzakta bi kalabalik böyle yavas yavas toplanio herkes kosuyor resmen

Yan masada oturan 2 tane 30 yaslardaki tip ise ahmet olm bi adam kalp krizi geciriomus ilerde gel bizde izleyelim dedi

Yani bu ne tür bi laftir bu insanlar nasi insanlar at mi kosturyorlar orda

Daha sonrada ilk yardim ekibi geliyor ama kalabalik o kadar toplanmiski adamlarin girmesine izin vermiyorlar resmen

Adama pansuman yapmislar ambulansa götüryorlar bazilari hala kosuyor pesinden sedyenin bunlar cocukta degil!!!20 17 yaslarinda insalar

daha sonrada gene ayni tipler biriside daha yeni gelmis laf su bizim basrol oyuncusundan cikan laf su kacirdin sovu

gülermisinz aglarmisinz artik bilmiyorum ama o çocu öldürmedime sükrediorum[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim

[Bu mesaj Wanqhinox tarafından 04 Ağustos 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Wanqhinox tarafından 04 Ağustos 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
işte bu tipler yüzünden türkler ilerleyemiyo[signature][hline]<C & E>
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mesaj tarihi:
meraklıyız biz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
doğrudur bazen içimizdeki öküzler dışavuruluyo öle.
mesela diyosunki bak bu adam 0.00001 ö.b.
not ö.b.=öküz beyni[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Bunlarin hepsi kucuk emrah filimlerinden

Emrah kos anani...

diye millete normal geldi ahmt kos adam geberiyo bakalim oluncede kosabiliyomu?? gibi oluyo[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
türküz biz ya normal bunlar . ben alıştım artık ... de şu var sen niye gidip kalabalığı dağıtmadın ..[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
Sokakta yürüyorum. Kapkaç olmuş kadının teki elinde çanta sapı, üzgün bir suratla dikiliyor. Arada sırada polis ile konuşan kocasına yakarır bir sesle bir şeyler söylüyor. Bende yanlarından geçtim, yürümeye devam ederken kafamı çevirip baktım. Tam önüme dönmüştüm ki adamın tekine çarptım. Omzuma gelio adam yattı yere. Yolun ortasında durmuş olayı izliyormuş meğersem. Kaldırmadım da yerde bana bakaraktan yatar halde bırakıp yürümeye devam ettim :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
ve ?[signature][hline]Anubis

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
İstanbul'a 3 yaşımdan beri ilk defa gelmişim. Taksim'de patlamalar oldu işte o gün sabah. Bizde garajdan metroya binecez bekliyoruz patlamaları izlerken. (Ben İstanbul'da olduğumuzu hatırlayana kadar gayet rahattım) Günü ilerlyen saatlerinde biz taksime ulaşma çabalarında şu an hatırlamadığım bir semtten otobüse bindik. Taksime gidiyoruz ya dedik bilet kesen adama soralım durumu. "Abi ne oldu taksimde haber varmı?" Adam oldukça sakin ve rahat bir şekilde "Yok yiğenim ölmeye devam ediyor millet. ceset falan topluyorarmış" dedi. Oturduk yerimize ağzımızı açmadan :D

Rahat millet bu Türk milleti. Kendi başına gelmeden önemsemiyor pek :D
[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$

[Bu mesaj Solufain tarafından 04 Ağustos 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bana gelmesinde gerisine ne olursa olsun mantağııı[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
alaksi yok. ingilterede polis bi adama kelepce takti diye insanlar etrafa toplanmmislar , hatta ben otobusteydim gordum otobus durunca insanlar olay mahaline kostu cogu insan otobusten indi izlemek icin... yani ilerlemekle falan alakasi yok onlar daha barbar, biyde biri kafga ederse etraftan esnaflar falan 'durun gencler yapmayin ayiptir' falan filan ayirirlar burda insanlar etrafina dolusup gazlio el falan cirpiolar ... yorum sizin
Mesaj tarihi:
kelepçe takmak baska hastalık baska bence[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 04 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Bunlarin hepsi kucuk emrah filimlerinden

Emrah kos anani...

diye millete normal geldi ahmt kos adam geberiyo bakalim oluncede kosabiliyomu?? gibi oluyo

ahahah, *direk kopar*

küçük emrahtan bi replikte ben verim:
(emraınh her filmde olduğu gibi gene babası ölmüş,eve gelince,amcası anasına ...)o anda derki:
amca dedik baba yarısıdır dedik,*hıcckk
evimize aldık,anamızı s..tin
hüllennn deyip bıçağı saplıyo sonra.[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
said:
Wanqhinox, 03 Ağustos 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Yan masada oturan 2 tane 30 yaslardaki tip ise ahmet olm bi adam kalp krizi geciriomus ilerde gel bizde izleyelim dedi

daha sonrada gene ayni tipler biriside daha yeni gelmis laf su bizim basrol oyuncusundan cikan laf su kacirdin sovu

ne yazık ki böyle önemli birşeyi "şov" olarak algılayan salak bir toplum yetişiyor.

insanların ayağının kayıp düşmeşinden zevk alacak şekilde yetiştiriliyor, başkalarının hatalarını düzeltmek yerine bunlardan faydalanması üzerine yetiştiriliyor.
kuru kalabalık, gürültülü şeyleri eğlenceli buluyor.
insani değerleri değil sadece eğlenceyi önemsiyor.
televole, magazin haberleri, birbirlerini aldatanları komik bir tonda anlatan sunucuları felan izleye izleye büyüyorlar gelişiyorlar.

asıl üzüldüğüm nokta, insani değerlerimizi kaybediyoruz. "belki yardım edebiliriz" değil de, "gidip biz de bakalım eğlenceli olur" anlayışıyla hareket ediyorlar.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Wanqhinox, 03 Ağustos 2005 23:57 tarihinde demiş ki:bizim basrol oyuncusundan cikan laf su kacirdin sovu
said:
Baggio, 04 Ağustos 2005 10:06 tarihinde demiş ki:
Kalp krizine pansuman mi yaptilar?
olayı özetleyen iki laf :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Wanqhinox, 03 Ağustos 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
... bi adam kalp krizi geciriomus ilerde ...

... Adama pansuman yapmislar ambulansa götüryorlar ...
Ne biliyim, dikkatimi cekti oyle bi :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
Bende tam bilmiyorumki her ne denyiyorsa adini ben olayin 20 metre uzaginda bi cafede oturuyordum bise yaptiklari kesin herhalde[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
  • Yeni Oluştur...