cenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 İlk olarak bu ne çizgiromana ne vizyona ait bir konu bu konu buraya ait. Sin city'e gittim bilet alıcam baktım +7 yazıyo sorun değil benim için hem aslında iyi bir uygulama diyorum kendi kendime çünkü rahatsız (ve eylenceli) sahneler var sadece cinsellik değil sadece şiddet değil... Film bitti benim ağzım bir karış açık eve geldim hemen netten sin city çizgiromanları aramaya başladım... oda ne sin city Türkçeye çevrilmiş hemen ayrıntıları öğrenmek için tıkladım ve saçmalık burada karşıma çıktı sin city çizgiromanı +16... Yani sinemada şiddet sahneleri insanı ürpertecek kadar gerçekçi olan bir film +7 ama onun çoğu bizim düş gücümüze bırakılan ve gerçek olmadığını (çocukların bile ) çok kolay anlayabileceği bir çizgi roman +16 ben şahsen hiç bir mantık bulamadım hani tam tersi olsaydı yada ikisinin de yaş sınırı aynı olsaydı neyse ama bu şekilde saçma sapan bir uygulama olarak kalıyor.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bence film de cok rahatsız edici sahneler vardı film +12 falan olmalıydı. çizgi romanında da bence yas sınırlamasına bile gerek yok[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya arkadaşlar öğrenin artık :) +16 değil 16+ yazılır
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1 haftadır dvd sını goruyordumda ba$ka fılm kıralıyordum,nıhayet dun ak$am alım ızlıyım barı dedım kıradaymı$ peh.bugun ızlıyım barı mrk ettım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tv de kurtlar vadisini izleyebildikten sonra sin city ne ki.. çocuk adam öldürecekse adamı yemeye çalışmaz, BEN RAJON KESMEM ULAAAAAN KAFA KESERİM diyip bıçaklar yani. bence tabi.. :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Cizgi romanlardaki yaş sınırlamaları herzaman yuksek olmur zaten, bazen gerekli bazen gereksiz yere. Ama en baba dediğimiz filmlerden cok daha sarsıcı cizgi romanlar mevcuddur. Durum ama bu film bu dergi nasıl dha akorkutucu olucakki değil yanı.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu konu uçar vizyonaaa; ehuehu ilk ben söledim, aman ne büyük poh yedim ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bence +1 olmalı :) çizgi romanlar genelde cocuklara hitab ediyo buda okuma bilen cocuklar olucagına göre +7 uygun sanırım.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 her cizgi roman cocuklara hitap etmez[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Farkındaysanız çizgiroman karakterleri filan adam öldürmez şiddetti az tutup çocuklara satsınlar ama cin sity çizgiromanı baya baya büyük insanlar için o da tamam fakat bu orantısız yaş sınırlaması nedir.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Siz pek bilmiyorsunuz.[signature][hline]g3nk.
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Alexi_Septimus, 03 Ağustos 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Siz pek bilmiyorsunuz. ne demek istediğini anlamadım :-?[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bence 16+.yaw zaten 12-13 yaşındaki çocuk ne anlıycak sin city den edit imla[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 03 Ağustos 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Cizgi romanlarda yas sınırlaması koymaları cok aptalca. Fakat 7+ diye bir filmede yas sınırlaması koyulması coks acma. 16+ olabilir ama 7 biraz sacma geldi bana :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gereksiz şiddetli bir film[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben filmi çok beğendim hatta şiddet sahneleri hiç rahatsız etmedi. Tam olması gerektiği gibi.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 birçok kişi gereksiz şiddetli film dese de, "gereksiz şiddetli film" görmediğinden böyle diyor sanırım. şiddet, cinsellik var, ama ustalıkla geri plana atılmış bunlar. ha tabii 7+ olacak bir film değil, ama 16+ da abartı olurdu.[signature][hline]Beş Hececiler
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hmm peki bunu umursayan var mı?(burda yokda ondan diyorum)yani sen 16+ değilsin girme diyen oldu mu hiç size?[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 rahatsız edici sahneler var , yok değil katılıyorum 12+ olması gerekirdi...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: -Zombie-, 03 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Sin city nedir arkadaşlar ben biraz cahil kaldım..(: Sim cityi biliyorum ama Sin City nedir anlıyamadım ... Sin City bir cizgiromandır. Bu sene sinemaya uyarlandı ve gecen hafta vizyona girdi .[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gereksiz şiddet nedir ben onu çözemedim. yönetmen hikayeyi istediği gibi anlatır, demekki onun için gerekliymiş bu kadar şiddet. haneke filmlerine "gereksiz bunaltıcı", takashi miike filmlerine "gereksiz vahşet", tarantino filmlerine "gereksiz muhabbet" diyebilir miyiz? aşırı denir de, gereksiz diye bişey yok bence, yönetmenin seçimidir bu, sin city, şiddet sahneleri olmadan sin city olmazdı. belki de cin sity olurdu eöeööe[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aynı zamanda türkçe anlamı günah şehri" dir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben gereksiz dedim çünkü adam gibi bir konusu bile yoktu. Sırf vahşet ve sadistlik bundan önceki topiklerde adamlar sadizmi konu alıyorlar eger bize sadizmi tattırabildiyse basardılar düşüncesi egemendi fakat sadit bir film yapmak çok zor olmasa gerek. Hatta film olması bile şart değil. Bazı sitelerde gösteriyorlar ya hayvanların derileri canlı canlı nasıl yüzülüyor. Onu izlerim aynı sadistlik. O bunu dövüyo bu şuna vuruyo şu ondan daha hızlı. Pek hoşuma giden bir filim değildi açıkçası ama herkesin yorumuna saygım var benimkinede saygı duymanızı beklerim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: skyly, 03 Ağustos 2005 13:12 tarihinde demiş ki: gereksiz şiddetli bir film Bu tartısılır işte[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tamam yorumuna laf etmiyorum zaten, beğenmemiş olabilirsin gayet doğal, ancak şiddet bu film için gereklidir, keza çizgi romanı için de gerekliydi, çünkü adı üstünde "sin city", cinayet, fuhuş, cinsel istismar gibi birçok öğe içeriyor. adında var zaten :) yalnıız, sadist bir film yapmak çok zor olmasa gerek görüşüne pek katılamayacağım, en azından adamların şu filme şu atmosferi sağlamak için canla başla çalıştıkları filmin daha ilk sahnelerinden göze çarpıyor. sadistlik ve şiddet üzerine de oldukça komplike, özene bezene çekilmiş, düşündürücü filmler mevcut, funny games, audition gibi..insan hayatının bir parçası bu, reddedemeyiz, ancak tabi izleyip izlememek, beğenip beğenmemek size kalmış..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Öne çıkan mesajlar