Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şu son günlerde bu soruyu sorar oldum kendime. Biz Türkler hep övünürüz Türkler şöyledir,böyledir,Türkler Zekidir. M. Kemal Atatürk de demiş Türkler zekidir diye. Ben Milliyetçi biriyim,ailem de öyledir benim de Türkleri savunmam gerekir elbette. Lakin ben çevremde bu Zeki tanımına uyan Türk pek görmüyorum nedense. Şuan oynadığım bir oyunda bile göremiyorum. Oynadığım oyun devasa online,bilenler bilir "world of warcraft". Birsürü Türk var. Yabancılarda da var elbet salaklar ama bu oyundaki salakların %70i gibi bir rakamı Türkler oluşturuyor. Adamlar tam birer mongol öyle ki anlatamıyorum size. Türk geldiği zaman oyunda işler bozuluyor. Çevremde,orada burada hertarafta aptal insan sürüleri var. Okadar aptal değiller belkide,belkide düşünme yetisinden yoksunlar. Şimdi size de soruyorum. Türkler gerçekten zekimidir?...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 03 Ağustos 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bunun aslında zekilikle aptallıkla alakası yok bence, çok cahil bir milletiz.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Ağustos 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 . saçmalamışım, evet çok cahiliz belki=?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh [Bu mesaj Othranx tarafından 03 Ağustos 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bir yerde duymuştum Türkiye'de genel olarak IQ Testi sonuçları 85 civarıymış ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Bonecrusher, 03 Ağustos 2005 01:21 tarihinde demiş ki: bunun aslında zekilikle aptallıkla alakası yok. çok cahil bir milletiz. Hah bir de bunu düşündüm. Acaba eğitim yetersizliğinin getirdiği bir sorun mu bu?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 zeki olan insan zeki olduğunu söylemez gizli zekiyiz ben çok zekiyim.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 şark kurnazıyız şark...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Türk milleti çok değişti o dönemden beri[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dönüp geçmişimize baktığımızda çok güzel örneklerimiz var. başta atatürk, fatih sultan mehmet, farabi vb. diyerek liste uzayıp gider. günümüzdede fazlası ile zeki görünüyorlar. yabancı üniversiteler veya yabancı ülkelere gidip çalışıyorlar. bence biraz tembellik var :-p şekil a => orc :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Niye çoğunluk olarak algılıyorsun ki? İnternet cafede ne kadar çok çocuk var bunu bilmiyormusun? İmkanları olan bi sürü denyo yani :D Hiç sanmıyorum "türk"lerin aptal olduğunu tamam bi kısım aptal olabilir ama o bi kısımdan her ülkede var bence..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 türkler savaşçı ve göçebe bir toplumdur, kafalarından çok ellerini ve bellerinin altını çalıştırırlar.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 senin tanımınla türkler barbar oluyo gibi anladım ama?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 türkler zeki xler zeki diye bir genelleme yapamayız bence biz zekiyiz de A ülkesinde insanlar aptal mı? yok böyle bir şey. ortalaması hemen her ülkenin benzerdir. ama bir gerçek var ki o da cehaletin yüksek olduğudur.[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 türkler diye birşey yok hepimiz insanız...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Aziz Nesin'in bir sözü vardı :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hepimiz kardeşiz[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bir laf vardır...Evet bir laf vardır...Ama unuttum şimdi hatırlayamiyorum...[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bi halkla yapılan röpörtajları izleyin .... spiker.merhaba.. x.merba spiker.efendim son yıllarda avrupa genelinde artan şiddet olayları hakkındaki görüşünüz nedir? x.simdi londra çok kötüydü..........bilmiyorum haklı tarafı olurmu olmazmı bilmem ama çok yanlıştı bennce.. bu benim şahsi kanaatim tabi .. ama kötü ....ü... yani..... .. spiker.saolun evet halkın görüşleri böyle merkez kim ulan bunlar kim saldı sokağa bunları.. çok var bide bunlardakadın çocuk versiyonları var..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ahaha pardon yannıs yere yazmısım =) [Bu mesaj wussy tarafından 03 Ağustos 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Zeki demiyelimde Pratik zekalı bize uyar sanırım.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sivri zeka :P[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 azız nesın zamanında demiş turk mıleltının yuzde 60 ı aptaldır dıye topıc e bakarak azız nesın e aktılmadan edemıyorum[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Viktor, 03 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: azız nesın zamanında demiş turk mıleltının yuzde 60 ı aptaldır dıye topıc e bakarak azız nesın e aktılmadan edemıyorum O olayın aslı şu: Aziz Nesin "Türk milletinin yarısı aptaldır" diyor. Büyük tepki alıyor "o nasıl söz, geri al lafını" falan gibisinden. O da geri alıyor: "Türk milletinin yarısı aptal değildir."[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 o olay Türkiye'nin %60'ı aptaldır diye konuştuktan sonra gelen tepkiler üzerine Aziz Nesin'in çıkıp özür dilerim Türkiye'nin %80'i aptal gibisinden bişiler etmesi değilmi rakamları falan hatırlamıyorum valla bilen birisi varsa sevinirim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 03 Ağustos 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: ucanadam, 03 Ağustos 2005 01:33 tarihinde demiş ki: türkler diye birşey yok hepimiz insanız... ucanadaaaam... ucma ,yawas bence sole bısı war efet cok cahılız ama akıllıyız, wow da da gormussundur mılletı turkler delı gıbı dolandırıyo trade penceresıyle ne taktıkler buldu bızım bebeler adam dolandırmak ıcın. gercektede bole bızım kadar pratık zekalı bı mıllet yok dil okulundayım goruyorum turkler dıgerlerını parmagında oynatıyo saftırık salakları, wede sırf pıclık dııl yanı, gercı pıclıkte ama ole ne bılım normal pıclık dııl o kadar yaratıcı wede super zeka ısteyen seyler warkı obur mılletlerı top edıoz burda
Öne çıkan mesajlar