Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 haftalık askerim ..

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

eheh güzel güzel.. güle güle git güle güle gel g3 kelebeği.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
vaktiyle açmıştık bu konuyu.
sağolsunlar kırmamışlardı bizi ve "o şimdi asker" tagını ilave etmişlerdi nick imizin altına .
31 temmuz 2005 itibariyle askerlik görevimizi tamamladık vede artık asker değiliz tag ın kaldırılması arz ederim (:)) ...
askerliğini yapacak olan herkese allah kolaylıklar versin.[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklıya mermi bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta bi derdin daha eksildi yani[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

ehueue bende tarihlere baktım

Allah allah 6 hafta dedi acaba kaçmaya falan çalışıp uzadımı diyorum.

Hemen ayarı vericektim hazırlanmıştım ki

değilmiş ama bu hala asker tittle da =)
tuba ekinci öpsün seni[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

herkese iyi dileklerinden dolayı tesekkur ederım ...
denizci yedek subay olarak yapınca masa bası ıs oldu benımkı elde tufek ıntıkaller falan olmadı ,rahattım kısaca ...
"o simdi asker" tagı kaldırılmıs tesekkur ederim ...
askere gideceklere allah kolaylık versin ,ben bu a b d nin ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklıya mermi bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...