Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülkenin çivisi çıktı cici bayanlar...

Karakurt

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar sizin dediginiz gibi kimseye guvenilmez, herkes hırsız oldu, kimseye arkanı donmeyeceksin gibi dusunceler bizim buralarda pek dogru degil.Bu tur olaylar genellikle buyuksehirlerde oluyor. Ben Denizli'de oturuyorum, ben ve tanıdıklarım bu cinsten pislik insanlara yılda en fazla 2-3 kere rastlarız.
Yani ülkemiz bu durumda degil, buyuksehirlerimiz bu durumda.

[Bu mesaj Peradur tarafından 03 July 2003 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karakurt, 03 July 2003 16:14 tarihinde demiş ki:
said:
Aegean, 03 July 2003 16:06 tarihinde demiş ki:
wissy öyle deme, annem dedi çoçuğun birinden telefonunu istemişler kızılayda güpegündüz vermedi diye bıçaklamışlar, sen öldükten sonra yaptırım uygulansa kaç yazar[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

Adamlarda bıçak var diye allah mı oluyorlar? Sorun da bu zaten insanların gözünü silahla boyamışlar kimse gıkını çıkartamıyor.[hline]Est solarus oth mithas!

Akmerkez ulus kapisi cikisi saat 6 gunes parlio guvenlik yok niese.Arkadasimla ciktim 4 tane 12 yasinda velet geldi 1 milyon wersene dedi s*tr git dedim oburu 5 milyon wer dedi ona da saydirdim tam onumdeki cikardi cebinden bicai karin bosluuma dayadi o zmn kendime geldim.Sana da olsun bak noluo.O yuzden cok bulasmain gitti paralar we telefon.Karakola gittim devriye arabasiyla arama yaptik komiserle adam yakalasak bile hicbisi yapamayiz 18 den kucukler die birakiriz diolar.Gercekten hapis hayati onlarin su anda yasadiklarindan daha ii . Yemek yatak su hersey war[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

Aegan; adamın elinde bıçak var diye seni öldürebilecek anlamına gelmez bu. Ayrıca grup kurup onları temizlemenin yasa dışı olduğunu ben de biliyorum bu yzden benim kastettiğim şey başkaydı, insanlar dayanışma içinde olsa yeter, kapkaççı kadının cüzdanını kapıp bön bön bakan kalabalığın arasından geçmeyecek, linç edilecek. Tinerci birine sataştığında millet oradan uzaklaşmayacak, "hop napıyosun lan" diyecek.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gawain, 03 July 2003 16:14 tarihinde demiş ki:
neyi tartışıyorsunuz bu adamların sonu yok bunlar toplum olarak bizim bittiğimizin kanıtıdır.Eskisi gibi yardımlaşma yok saygı yok hiçbişi kalmadı artık insanlarımız açlık sınırında Polis göbek büyütüyor askerde olmasa vay halimize[hline]Mixed Website

herkesin söylediği laf bu.
asker de olmasa vay halimize.
asker birşey yapıyor mu? seni tinercilerden koruyor mu?
askerin bana bir faydasını görmedim, aynı polisler gibi. Ama mutlaka tüm topiclerde geçer bu: "asker de olmasa vay halimize", "bizim ülke çöktü gitti öldük bittik eridik iflas ettik yokolduk bum!"

yahu ulan her gün haberlerde güzel birşey görmüyor musunuz? Yoksa görüyor da hemencecik unutuyor musunuz? O kadar eurovision'da birinci oluyor, bilgisayar program yarışmalarında birinci oluyoruz, futbolda, basketbolda birinciliğe koşuyoruz... Yok, "hiç mi iyi haber göremiycez.."

Milletçe umursamaz oldukça, iç problemlerimiz daha da büyür arkadaşlar. Bir gün, birisinin tinerci veya başka biri tarafından rahatsız edildiğini görseniz yardım eder misiniz? Hayır. Ama burda hava atmak kolay tabii.

TED'de okurken benim ve arkadaşlarımın başından çok olay geçti. Özellikle tek olduğumuz zamanlarda tinerciler başımıza üşüsürdü. Sokaktan geçen adamlardan biri "hoop, birader, sen ne yapıyorsun?!" dese, bir el atsa bana, güç bulup hepsini döverim. Ancak olmuyor. Yoldan bir sürü insan geçiyor, ancak hepsi yüzünü çeviriyor.

Milletçe umursamaz olduktan sonra, ne hukuksal ceza olur, ne de toplumsal ceza bunlara...[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
Sosyal ağlarda paylaş

Nomad merak etme ben de yaşadım o durumu fakat parayı kaptırmadım, adamı yere düşürüp kaçtım (daha fazlası büyük risk olurdu). Benim kastettiğim 5 kişiye dalmanız gerektiği değil, benim kastettiğim toplum içinde bunlara göz yumulmaması gerektiği, bunların hepsi yok olur böylece.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

Diorm iste disarda guvenlik yoktu icerdeki guvenlik gorevlisi de izledi olayi resmen sora gittim iceri abi sen ne izledin afedersin gitti telefon dedim.Bizim disardakilere mudahele etmemiz yasak.Heee desene g*tm yemedi.Her dusunduumde snirim tepeme cikio o gorevliyi.[hline]I'm your dream, make you real

Icq UIN = 788808
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karakurt, 03 July 2003 16:38 tarihinde demiş ki:
Nomad merak etme ben de yaşadım o durumu fakat parayı kaptırmadım, adamı yere düşürüp kaçtım (daha fazlası büyük risk olurdu). Benim kastettiğim 5 kişiye dalmanız gerektiği değil, benim kastettiğim toplum içinde bunlara göz yumulmaması gerektiği, bunların hepsi yok olur böylece.[hline]Est solarus oth mithas!

1 kisi gelse ben de yatiririm ama 5 tane gozu donmus velet gelince isler deisio.1 kisi gelse yakasinda tutarim karakola kadar yerde suruklierek gotururum[hline]I'm your dream, make you real

Icq UIN = 788808
Sosyal ağlarda paylaş

Bonecrusher;
Askerin görevi zaten seni tinercilerden korumak değil onlar dış tehtidlerle ve teröristlerle uğraşıyorlar. Tinercilerle ve bilimum şerefsizlerle polisin uğraşması gerekiyor ama bu olmuyor. Yakında böyle giderse ülkemiz bu işlere askerin müdahale ettiği dönemlere gelir merak etme.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 03 July 2003 16:36 tarihinde demiş ki:
said:
Gawain, 03 July 2003 16:14 tarihinde demiş ki:
neyi tartışıyorsunuz bu adamların sonu yok bunlar toplum olarak bizim bittiğimizin kanıtıdır.Eskisi gibi yardımlaşma yok saygı yok hiçbişi kalmadı artık insanlarımız açlık sınırında Polis göbek büyütüyor askerde olmasa vay halimize[hline]Mixed Website

herkesin söylediği laf bu.
asker de olmasa vay halimize.
asker birşey yapıyor mu? seni tinercilerden koruyor mu?
askerin bana bir faydasını görmedim, aynı polisler gibi. Ama mutlaka tüm topiclerde geçer bu: "asker de olmasa vay halimize", "bizim ülke çöktü gitti öldük bittik eridik iflas ettik yokolduk bum!"

yahu ulan her gün haberlerde güzel birşey görmüyor musunuz? Yoksa görüyor da hemencecik unutuyor musunuz? O kadar eurovision'da birinci oluyor, bilgisayar program yarışmalarında birinci oluyoruz, futbolda, basketbolda birinciliğe koşuyoruz... Yok, "hiç mi iyi haber göremiycez.."

Milletçe umursamaz oldukça, iç problemlerimiz daha da büyür arkadaşlar. Bir gün, birisinin tinerci veya başka biri tarafından rahatsız edildiğini görseniz yardım eder misiniz? Hayır. Ama burda hava atmak kolay tabii.

TED'de okurken benim ve arkadaşlarımın başından çok olay geçti. Özellikle tek olduğumuz zamanlarda tinerciler başımıza üşüsürdü. Sokaktan geçen adamlardan biri "hoop, birader, sen ne yapıyorsun?!" dese, bir el atsa bana, güç bulup hepsini döverim. Ancak olmuyor. Yoldan bir sürü insan geçiyor, ancak hepsi yüzünü çeviriyor.

Milletçe umursamaz olduktan sonra, ne hukuksal ceza olur, ne de toplumsal ceza bunlara...[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler

onları söylerken ben polisin acizliğine değindim sende haklısın bir yerde forumlarda çok geçiyo bu amacım polisin acizliğini göstermekti sen hiç jandarma güvenliğindeki bir yerde kolay kolay gasp olacağını düşünüyonmu ? veya adamın yapsa bile başına gelecekleri :D[hline]Mixed Website
Sosyal ağlarda paylaş

En ufak dalaşmasında sopamı alır..tenhaya çeker kolunu bacağını kırarım.Kimsede bişey diyemez.Ya benim yerime başkasının ablası,bacısı olsaydı?Gördüğüm yerde,müsait bir fırsat yakalayıp,ağzını gözünü parçalarım.Kimsede karşıma geçip insan hakları filan demesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulkemizin degerini bilelim. bu mesaji amerika'dan yaziyorum ve yemin ederim ki buranin da civisi cikmis, insanlar birbirine saygili degil vs.vs.
ama bu konuda yapabileceginiz bir sey yok. eger ulkede ekonomik acidan ucurum varsa o zaman bunlar olur. amerika'da da var turkiye'de de. onemli olan ekonomi degil insanlarin ne kadar kazandiklari. ben su anda turkiye nin en zengin insani olsaydim emin olun bunlar olmazdi.[hline]There's a heaven above you baby...
Sosyal ağlarda paylaş

Artık neyin ne olduğunu bilmiyorum bu ülkede. Kimin neden harekket ettiğini kimin neden etmediğini hiç bir şeye anlam veremiyorum. Size şahit olduğum ve burda tanıdığım insanların sahsen tanık olduğu olaylardan kısa bir bilgi vereyim belki siz çözersiniz.

OLAY 1
Bir gün bir dönme (bazıları da travesti diyor ama ben dönme demeyi tercih ediyorum) bir müşteri ile anlaşamıyor. Müşteri basıyor ana avrat küfrü. Sonra bir kavga dönme çekiyor usturayı bir vuruyor adamın kulağı kesiyor. Allahtan kopacak düzeyde bir durum değil. Adam kan revan için araba arkasına kaçıyor ama dönme bunun peşinde. Tak köşe başında iki polis olayı görüp geliyor.
Sonraki konusmalar (A:Müşteri adam D:Dönme P:Polis)
A: POLİİİİİS POLİİİİS KURTARIN HERİF BENİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYOR
P: Ne oluyor burda
D: Yaklaşmayın yakarım.(polislere)
A: Abi kurtarın beni
D: Gel lan buraya seni anandan doğduğuna pişman edecem kaçma lan puşt
A: Abi kurtarsanıza siz polis değilmisiniz
D: Gelsene lan
A: Abi görmüyo musun adam bana faça attı beni öldürmeye çalışıyor bir şey yapsana, kurtarsana, ayırsana, tutsana bir şey yap öyle durmasana
P: Elinde ustura var
A: Abi ne usturası yaa sende silah yok mu sen polis değil misin çekip vursana
P: Hadi yaaa. Ben onu vurunca sen mi bakcan lan karıma çoluğuma çocuğuma. Bana ne.

Adam polislerden hayır gelmeyince en sonunda bir yolunu bulur kaçar kurtulur. Sonrasını ben de bilmiyorum.

OLAY 2
Bizim iki apartman yanımızda zemin katta oturan kadın gece saat ikide sıcak basmış uyanmıştır. Bir bakar ki pencereden garip ışıklar ve telsiz sesleri gelmektedir. Merak eder. Herhalde yine bir olay var diye düşünüp cama çıkar ki gördüğü manzara çok ilginçtir. Pencereden sola doğru baktığında bir polis, resmi polis arabasının içersinde amirini beklemektedir. Tabii ki pencereden düz baktığında 5-6 metra önünde duran dükkan kepenklerine dayanmış, büstiyeri sıyrılmış göğüsleri ortada bir dönme ve ona abanmış göğüslerini yalayan resmi kıyafetli bir polis görür. Kadın önce bayağı bir süre öyle bakakalır ki zaten şoka girmiştir. Sonra kendini toplar. (K:Kadın P:Polis)
K: Ulan sen ne yapıyosun orda manyak mısın?
P: Sen kimsin yaaaa
K: Ulen o.... Ç.... sen kimsin de benim evimin önünde bir dönmeyi yalarken sen kimsin diye soruyosun. Bizburda polis dolaşıyor bizi koruyor diye camımız açık yatıyoruz. Siz burda dönmeleri yalayasınız da biz seyredelim diye değil.
P:Rahatsız oluyorsan kaparsın pencereni
Sözünden sonra kadın 155i arar ve ev ve apartman ahalisi balkonlara ve sokaklara çıkınca polisler kaçar.

OLAY 3
Adamın bir tanesi dönmenin bir tanesi ile kavgaya tutuşur. Başlarlar yumruklaşmaya. Anında ikinci bir dönme ortaya çıkar. O da adama vurmaya başlar. Adam geri geri gelip sırtını duvara yaslar ve o da ikisine birden vurmaya devam eder. Bu arada 3. dönme görüünür o da önden saldırır. Diğerleri de iki yandan vurmaktadır. Ben ise bu sırada 155 ararım. Üç dönme adamı yumruklamaktan yorulurlar ki o anda bir adam gelir ön taraftaki dönmenin yanından kavgaya girip 4-5 tane yumruk asılır adama. Ben ise bu sırada polise "ben şu sokakta oturuyorum ve şu anda bu numaralı sokakta dönmeler bir adamı" kelimelerini söylrken bir anda bir dönme daha belirir. Bir haykırış sesiyle bir an duraksarım ki dönmenin elinde büyük beyaz bir şey vardır. Orda saniyelik bir şok yaşarım çünkü son hız koşarak gelen dönmenin elindeki bir klozettir. Yanlış anlaşılmasın klozet kapağı değil bildigimiz klozettir. Koşarak gelir ve adamın kafasında o klozeti patlatır. O sırada gözlerimi kapattım ve istemsiz olarak sanki o acıyı hissetmiş gibi bir IHHH sesi gelir benden. Ardından o hızlı ve heyecanlı ses tonu yerini bitkin ağır bir ses tonuna bırakır. "Linç ediyorlar" diyiveririm. O sırada tuz buz olan klozetten sadece büyük bir parca kalır ve dönme hıncını alamaz o parçayı alıp tekrar adamın kafasında parçalar. Artık o koskoca klozetten eser kalmamış ve en büyük parcaşı 5x5 cm. lik bir hal alan parçalar her tarafa resmen gözümde ağır çekim yerlere dağılır. Bu sırada polisin bana verdiği cevabı tabii ki ben sonra algılarım. "Haberimiz var". Ardından dönmeler silahlı üst komşunun "Ben size bir daha burada ses yapmıcaksınız demedim mi ulan diye bağırışını duyunca dağılırlar ki ardından adam elinde silah görünür. Bu sırada daha çok şok olduğum şey o dayak yiyen adamın hala ayakta olması ve yürüyerek sokağı terk etmesidir. Tabii bizim sokağı terk ettikten sonra tam 25 dakika sonra gelecek polisleri bekleyememiş arka sokakta hayatı da terk etmiştir .
[hline]
Dans le noir, tous les Chats sont noir's
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nomad13, 03 July 2003 16:35 tarihinde demiş ki:
said:
Karakurt, 03 July 2003 16:14 tarihinde demiş ki:
said:
Aegean, 03 July 2003 16:06 tarihinde demiş ki:
wissy öyle deme, annem dedi çoçuğun birinden telefonunu istemişler kızılayda güpegündüz vermedi diye bıçaklamışlar, sen öldükten sonra yaptırım uygulansa kaç yazar[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

Adamlarda bıçak var diye allah mı oluyorlar? Sorun da bu zaten insanların gözünü silahla boyamışlar kimse gıkını çıkartamıyor.[hline]Est solarus oth mithas!

Akmerkez ulus kapisi cikisi saat 6 gunes parlio guvenlik yok niese.Arkadasimla ciktim 4 tane 12 yasinda velet geldi 1 milyon wersene dedi s*tr git dedim oburu 5 milyon wer dedi ona da saydirdim tam onumdeki cikardi cebinden bicai karin bosluuma dayadi o zmn kendime geldim.Sana da olsun bak noluo.O yuzden cok bulasmain gitti paralar we telefon.Karakola gittim devriye arabasiyla arama yaptik komiserle adam yakalasak bile hicbisi yapamayiz 18 den kucukler die birakiriz diolar.Gercekten hapis hayati onlarin su anda yasadiklarindan daha ii . Yemek yatak su hersey war[hline]I'm your dream, make you real

Icq UIN = 788808

burdaki diğer arkadaş ben oluyorum bende diğer benden para isteyeni dövdüm. Yardım istedim kapıda güvenlikten gelmedi fln fln. neyse elimden gelse diğerlerinede atlardım. Beyler size soluyorum 10-11 yaşındaki veletten bile korkulcak yeri gelince bu memlekette herşey olur.[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sown to my dreams souls searching,
Death blossoms where clouds lie over me,
Held in god's hands death blooming.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek çözüm monarşi yakaladığın gibi kesiceksin kafasını[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Cumhuriyette ise daha zor fakat olabilir

Uygulanan ve caydırıcı yasalar[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Monarşi kesin çözüm ama yanlış biri gelirse bu günleri mumla ararsınız.
Not: Ghaldszar dönme ile travesti aynı şey değil, travesti hala erkektir ama kadın kılığındadır, hatta kendine hormon iğneleri falan yaptırır ama dönme cinsiyet değiştirme işleminden geçmiştir.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...