Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

101 - Trafik ve Makas

paxdeity

Öne çıkan mesajlar

simdi makaslayanların ibişlikleri ayrı bişey ama her gün ev-iş arası tem üstünde mekik dokuduğum için serit değiştirmeyi, araba sağlama / sollama yapmayı da normal karşılamak lazım bizim memlekette zira sol şeritin anlamı "solla geç şeridi"dir "70km hızla sohbet et şeridi" değildir.

öyle insanlar var ki siz kaptırmış geliosunuz sabah körü bomboş yol ilerde bi araba solda kapamış şeridi gidio sağı boş sellektör yapıyorsunuz zira belli ağır gidio siz geliosunuz arkadan gayet hızlı şekilde, sellektör yapıyorsunuz farketsin diye yok tınlamıo, ya basıosunuz frene hayvan gibi devir düsürüp adamın arkasında takılıosunuz yada sağlıyorsunuz sağladıktan sonra az ilersinde başka bi araç bu sefer orta şeritten gidio aynı hızla hadii onu da solluyor / sağlıyorsunuz falan derken ztn ister istemez makas dediğiniz konuma gelio 1-2 araç sonra ha niye oluyo bu ben 20 dakika da gittiğim yolu bu saftirikler yüzünden 1 saatte gitmek zorunda kalıyorum her sabah trafik akışında (tıkanmıyor haldeyken) cayır cayır yapılmasında sakınca görmüorum :P öte türlü sinir sahibi olur insan o şeritlerin amacını bilmedikleri icin..

en soldan kamyon kullanan insanlarla aynı trafikteyiz yani ne bekliosunuz ki.
Sosyal ağlarda paylaş

oha

vaniLLe said:

hmmm..!! birisi HIM' e laf atarsa bana atmiss gibi üzerime alinip cvp weririm:)) cünkü o kadar hayran oldugum bi grup.. gecen nisan'da konserine gittim.. tabi konserde önüme hayvanlar gecince sadece dinlemekle yetinebildim:( canli performanslari süperdiiiii..! ayrica gay falan diil cünkü hmm.. kendisi bisexüel olabilir ama bi sürü kiz arkadasi vardi.. cirkinler :P hehe neyse.. adam bi tek gözlerine kalem cekiyo diye gay yaptilar herifi clk clk... müzik türlerini ''love metal'' diye acikladiklari icin soguyo cogu insan neden anlamam.. gercekten esi benzeri yok o grubun:) bu arada farkettigim bisey var finlandiyalilar cok güzel müzik yapiolar bana göre HIM basta olmak üzere sentenced olsun apocalyptica olsun nighwish olsun... hepsi iyiler...
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

scorch said:

ben 20 dakika da gittiğim yolu bu saftirikler yüzünden 1 saatte gitmek zorunda kalıyorum

abart abart :D

abartmıyorum lan :(

70 le sol şeritten giden psikopatlar oluo sabah saati TEM de saç baş yolunmalık..

3 dakikada gidilecek yolu 10 dakikada gidince de yan bağlantılardan gleen arabalar artıo sonuc olarak gişelerde patlıyorsun bekliosun daha cok = fazladan zaman kaybı olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...