Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 selam canım senden? demesi figüran aradığını ortaya koyuyor bence..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: unaccompanied, 02 Ağustos 2005 12:59 tarihinde demiş ki: madem ole msni ni versene... +1[signature][hline]Silent dance with death...
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eheh oyuncusu mu olmak istiyosun adamın :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ehue işler nasıl gidiyor :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hehe Şahin ya. bi haşinlik sezdim yüz ifadesinde , içtiği sodaya bakılırsa hazımsızlık çekiyo. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Absolut, 02 Ağustos 2005 12:45 tarihinde demiş ki: Benim film zihin açar, hocalarda da kullanın hehe. [signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Çökmüş adam gençliğinde neydi lan bu filmi izler 3 gün deniz kenarında dolaşmazdık hey gidi şahin hey[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ulan rocco nun msn ini bulanı paraya boğarım ulan![signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 rocco tamam hemen..[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 rocco benim ilahımdır kıprasmayın[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 adamla dalga geçtik gaza gelmiş ss koymuş eaeuh[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 rocco-erection technics and modern art of sex Diye bir kitap olsa süper olur[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 patladı sanırım hepimizde :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya ben bu sahinin filmlerini nerden bulabilirim yav. hep kısa kısa var. bole tam nerden bulabilrim.biliosanız solein lutfen.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şahin Abi'nin filmleri bulunmaz o filmler seni bulur....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 şahin abinin filmlerini sadece ölüler görür... iki kişinin bildiği şahik abi filmi, şahin abi filmi değildir...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 www.sahin-yilmaz.com forumlarında var bütün filmleri[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 neyse bu sefer ekşi sözlük değil paticik açık ehehe, gaza gelip adamın msn'ini buldun demek ki :-P[signature][hline]Beş Hececiler
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hadi olm sifa niyetine bi izle sahin abinin filmini( oss den bi onceki aksam anne tarafından cocuguna soyledigi cumle)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yalnız adamı tanımayan yokmuş ha paticikte, halk kaharamanı gibi maşallah :) (ben de tanıyorum ama nerden tanıyorum, kesin burda görmüşümdür muhabbeti daha önce ordan =p)[signature][hline];;suitfly
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kutsal adamı bulmuş ehehe türk erkeginin medai iftarı o siz ne diyosunuz bende bulucam msnını yakında :D adama büyük hayranlıgım var film cekmio yaşatıyo mübarek mheaueheauehae[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oha yüz ifadesine bakın[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ehe allah biir neler geçiyor kafasından[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Öne çıkan mesajlar