Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgili senden sonra ilk hoşlandığı kişiyi ilk sana anlatırsa...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"ayrılık acısını unutmanın yolları" adlı başlığımdan sonra bu başlığı açıyorum. siz senaryoyu kurmuşsunuzdur artık. yahu çok normal birşeymiş gibi bir de anlatıyorlar! ilk duyunca ne ağladım ya... :( belki de doğru olanı o yapıyor. biz burda acı çekerken gidip başka birini bulup unutuyor. böyle mi yapmalı?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
aa doğru yine yanlış yere açtım kusura bakmayın. kişisel olmalıydı. neyse..[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
eğer aranızda duygusal bi bağ kalmadığına inanıyorsan bence hiç düşünmeden yeni aşklara yelken açacan. ikincisi böyle bi şey anlattığı an döverdim =p[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Mesaj tarihi:
muhatap olmazdım.
eski=geçmiş sevgili ise artık umurumda değildir dolayısıyla gel senin derdini dinliyim gibi bi durumum olmazzz.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
allah alexi nin gazabından korusun hade başlayalım kişisele taşımaya:)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
ayrılık olaylı oldu o yüzden "intikam alıcam" gibi aptal bişey peşinde olduğuna inanmıyorum. kıskandırmak için yapıyor olabilir! ya yapmayın allahaşkına dövmezdiniz tabii ki ama ben de keşke diyorum laf sokabilirdim çok güzel...[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
Sana bunu aci cektirmek icin yapiodur sakin kendini zayif gösterme git birisini bul atlatirsin ne ayrilmayiz diyen sevgililer vardi zamaninda

Bide 2.kez yanlis yere aciosunda nese takma kafana[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Mesaj tarihi:
varya su zamana kadar hep kızlar biz duygusalız diye dolaştılar oysa duygasllıgın d si yok onlarda hep görünüşteler.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Acı çekmek istemiyorsan bu işlere hiç bulaşmıyacaksın bu konular yüzünden yıllarımı harcadım sınıfta kaldım en iyi arlarımla kavga ettim sonunda doğru yolu buldum salla umursama arama ve mutlu ol......... :)
Mesaj tarihi:
Bana hep oluo, özellikle gerçekten asık olduum bi kızda olmustu, hayatı öğrendm; ne yaparsan yanına kar arkadas, asık da olsan baska bise de, dusunme sakın " yok kıza haksızlık olur, nası yaparm, ayıp olur" gbi seler, kç.na tekmeyi basıyolar çünkü ters bi lafında
Mesaj tarihi:
İnan çok daha kötüleri var.. Bnm eski çıktıım bnle çıkarken bi hatun buna msj atmıştı kız hakkında çok kötü şeyler sölemişti fln fln.. ve en sonunda kızı oyaladını beni oyaladını ve ikimizide cepte tutmak istedinii öörendim ki şuanda o hatunla çıkıo...[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Mesaj tarihi:
Beynini kullan yasadiklarini beyninde aciya dönüsmesini engelle kendini rahatlat kızada yıkıl karsimdan de butun baglantini kes git yenisi bul aynı seyi su an bende yasiyom :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Hehe acı bi durum başıma gelmişti tanıyanlar bilir. :)
Önce sallamıyorum ayağına yatıcaksın kesin işe yarıyo dene bak.

Sonradan işler çevireceksin. 2side pişman olacak bu sefer sen vuracaksın
Kınıyorum böyle insanları

Kın Kın Kın.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mesaj tarihi:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
  • Yeni Oluştur...