DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Cumhur'a lamer deyip durdunuz. Adam çok sinirlenmiş olacak ki Ekşi Sözlük'teki tüm kullanıcı bilgileri vs... ele geçirmiş :) Buyrun bu da screenshot; [spo1=Tıklayın][/spo] (haberin kaynağı http://shiftdelete.net ) Cumhur'u tanımayanlar için bu elemanın sitesini de verelim;http://cumhur.blogspot.com/ Şimdi, herşey iyi hoş da Ekşi Sözlük'tekiler bu hareketin cevabını fazlasıyla vereceklerdir. Cumhur'un sitesinde bulunan o fotoğrafı photoshop ustadları ne hale sokacak bunu çok merak ediyorum doğrusu [signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü [Bu mesaj DeadSouL tarafından 31 Temmuz 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben de neden açılmıyor site diyordum!! :([signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 $u anki durum: canavar gibi! dio ama açılmıoda valla site (: Bişey olmasın üyeliklerimize (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech [Bu mesaj Lamerize tarafından 31 Temmuz 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gecmis olsun[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 15 dk once fln oldu. hacker arkdaşların pek bi zarar verdiğini zanetmiyorum ama.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 üzüldüm ya[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yalnız şöyle de komik bir durum söz konusu ki ssg yanılmıyorsam Microsoft'ta çalışıyordu ve de Cumhur'un kullandığı e-posta Microsoft'a ait :). Bundan sonra olabilecekleri hayal gücünüzün sınırlarına bağlı olarak az çok tahmin edebilirsiniz. Sonra www.cumhuronat.com sitesine whois çekince (http://www.whois.sc/cumhuronat.com) ev adresi, telefon gibi bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Şimdi bu adama, onlarca insan sevgi(!) mesajları yollarsa ne olacak?:) Cumhur kanımca hiç stratejik davranmamış. Tüm seceren ortadayken sen git böyle birşey yap; sonları başı ağrırsa hiç şikayetçi olmaya hakkı yok. [signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü [Bu mesaj DeadSouL tarafından 31 Temmuz 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Adam bence kötü bişey yapmamış egosunu tatmin etmiş (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 İ love youu Cummuurr !!! Cummur fan club kurmuştum zamanında kimse sallamadı İşte Cummur İşte Sözlük !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hasta bu adam heh[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Temmuz 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Cumhura bak :) O bizide hekledi dimi...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Kukilerimizi çaldı ama kedi tırmık attı kaçtı gitti[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hehehe. Spam mailler yağacak, ip adresinden evi,yurdu bulunacak, sözlükte cumhura nefr çekilecek,vs. ... Ama bir nevi de iyi olmuş diye düşünüyorum sanki :)[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Adam gayet mütavazi bi hax0rlukyapmış takdir ettim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Cumhur ne ya isimden kaybediyor hehe =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hmms aslinda bir websitesi hacklenmesinin gasptan farki yok bunu boyle dusunun. yalniz tek olay biz herseyi herkesten iyi biliriz havasindaki eksisozluk bilgisayar tayfasina iyi oldu. ama yinede yapilmamasi gereken bir gasp[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Lamerize, 31 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Adam bence kötü bişey yapmamış egosunu tatmin etmiş (: Bence de kötü değil ama stratejisi, yukarıda açıkladığım nedenlerden dolayı sıfır :).[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü [Bu mesaj DeadSouL tarafından 31 Temmuz 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: onlyreal, 31 Temmuz 2005 22:55 tarihinde demiş ki: yalniz tek olay biz herseyi herkesten iyi biliriz havasindaki eksisozluk bilgisayar tayfasina iyi oldu. ama yinede yapilmamasi gereken bir gasp [signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: bLackcha0s, 31 Temmuz 2005 22:45 tarihinde demiş ki: İ love youu Cummuurr !!! Cummur fan club kurmuştum zamanında kimse sallamadı İşte Cummur İşte Sözlük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 lol bizde katılalım o klube :P sozluk.cumhur.org açalım :P[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ACALIM 001 uye black 002 ben 003 de sen ol :D 000 da cummur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bence adamın taktiği güzel.Ben de olsam aynı taktiği kullanırdım.Çoğunuz görmüyosunuz dimi adam fake bi resim koyup ayrıntılı şekilde bilgi veriyo ki salak olduğunu zannedip ona musallat olsunlar.Ama bu tamamen yalan.Sadece onun salak olduğunu düşünenlere zaman kaybı yaratıyo ve onları boşuna uğraştırıyo.Onlar da aptal bu adresini yazmış gidip dövelim derken gidince aa böyle adres yokki burda derse şaşırmayın. ps. bana öyle bakmayın adım cumhur diil :D 2. not: adı zaten cumhur değil de ben yine de o kişi diilim ... :) [signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" [Bu mesaj KahnX tarafından 31 Temmuz 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KahnX tarafından 31 Temmuz 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cumhur kardeşimize pkk sitelerini hackedii için gönülden destek veriyorum. :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 klasik cumhur. parlak adam aslında, güvenlik alanında bir şeyler biliyor, uyguluyor da ama işte cumhurluk yapıyor egomu tatmin edicem diye. bakın ne yaptım ekieki ler hoş durmuyor, ama birikimi, ya da gördüğüm anladığım kadarıyla bilgisi saygıyı hakediyor.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ekşicumhur[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar