Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Beyler ankaradan bursaya otobüsle tahminen kaç saattir yolculuk?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 5[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu 5 dedikten sonra yazı yazmaya korktum.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 niye ya daha mı uzun? beyler cok acil gerekli 10 dakka içinde lazım[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 5ten fazla sürmemesi lazım. yok ya daha da yakın hatta 3.5-4 saat falan.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gece 12 arabasina binersen 5 , ogleden sonra yola cikarsan 6 . ayrica nilufer inegolde durmuyor ama kamil duruyor . ne var ki niluferde hiz tahdidi yok cok hizli gidip bol bol kaza yapabiliyorlar . kisaca, omru boyunca ankara - bursa arasinda gitmis birisi olarak gece 12 kamil koc arabasina binmeni tavsiye ederim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kal ort por 3sn delay var ona göre işte. /tamam tamam gittim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: bLackcha0s, 01 Ağustos 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Kal ort por 3sn delay var ona göre işte. /tamam tamam gittim haha eminmisin??
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ahaha[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bu ne abi :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ezekiel b@bs Hazretleri değil mi bu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Onu biliyoruz zaten[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Tam olarak 6 saat. Çok gidip geldim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 evet bilir[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm]
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 @huun ayip be bu kadarda bok atilmaz ya niluferle essek tasiyicisi kamil kocu karsilastirmissin ve birde kamil koc a iyi demissin. kardesim aklinda varsa nilufere bin. kamilden uzak deil otobus gorunumlu minubus onlar.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 buraya soracağına bi otobüs şirketine sorsaydın daha sağlıklı bilgi alırdın ayrıca; said: dory, 02 Ağustos 2005 01:26 tarihinde demiş ki: evet bilir ahahahaha.! :D[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 niluferin sekli guzel tabii de pitirdak gibi bir anda ortaya cikan bir firma oldugu icin ve istihbarat calismalarim sonucunda ogrendiklerim uzere: niluferin soforleri eski bursa minibus soforleridir . nilufer gereginden hizli iniyor ankaradan bursaya .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: bLackcha0s, 01 Ağustos 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Kal ort por 3sn delay var ona göre işte. /tamam tamam gittim Sene baya bi sene oldu, okul sıramdaki arkadasım böyle bir espiri yapmıstı. Aynı anda baslamıstık oyuna. Kafasına meydan larusla vurmustum. Hala bilir acısını. Neyse ya. olur...[signature][hline]SupeRock
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla ben hic gitmedim ama annem 6 saatte gitmişti otobüsle özel arabayla daha az sürer tabi :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
Öne çıkan mesajlar