Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir paladinin yedigi nerf ve updatelerin hikayesi :)

jonywayt

Öne çıkan mesajlar

said:
Virtue-L, 31 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Paladine mi saldırırken daha çok "IMMUNE" mi görüyoruz , yoksa Shaman a mı? :P

şamana vuramıyorsun zaten öyle bir fark var, earthbind = fakirin divine shield'i..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 31 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 30 Temmuz 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
Ben de Warrior'un full Rage ile savasa baslamasini istiyorum.

Rage i kaldirip yerine mana versinler warriorada.heal falan istemez...

Energy versinler abi rogue gibi haha düşünmek istemiyorum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Bize de o zaman spell kullandıkça artan mana versinler?

Cold Snap'in cooldownı sıfırlayan talent isteriz.
41 yarda Frostbolt isteriz.
%75 şansla undistruptable Frostbolt isteriz.
1 sec. cooldown Fireblast isteriz.
3 sec. cooldown Frost Nova isteriz.
Insta cast Pyro isteriz.
15 sec. channeling Arcane Missile isteriz.

En önemlisi combat uyumlu Invisibility isteriz.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

Pala nın Casterlara karsı hemen hemen hiç şansı yok.
Pala tamamiyle kamikaze bir class ya ölüceksin ya öldüreceksin ( öldürebilirsen ) rakibin kacmaya basladımı yakalama gibi bir durumun söz konusu degil ( extra item veya skilleri saymazsak )
ancak pala kaçması/çekilmesi gerektigi durumlarda pala nın kaçması söz konusu degildir.

Invul'unuz var demeyin , BoP sadece fiziksel attackları engelliyor ve talent verilmişse Cd si 3dk , divine shield 12sn suruyor ve Cd si 5dk yani bir caster karsisinda sadece tek bir invul sansımız var o da gec ölmemizi saglıyor sadece kaçmamızı saglayan birseyde degil.

mage e stun atarsın blink atar kacar sheep yapar su icer vs vs
priest shield acar fear basar dot atar vs vs. işi bilen bir hunter ki cok fazla rastlamadım ama pala nın manasını bitirip 10sn kukla gibi oynayabiliyor palayla. Shaman dada instant healler var totemler cabasi biri slow yapar biri dmg verir vs vs. Shaman ın kacabildigi gibi ( traveler form ) kacanıda yakalayabilme şansı var.

1vs1 de Melee classlara karsı yeterince iyi bir class iz acıkcasi ama casterlara karsı sansımız yok..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

yok dediğin kadar da değil, curse hariç (sadece warlock'ta var zaten) her çeşit dotu kaldırabiliyoruz ve hızlanamasak bile en azından hızı etkileyen debuffları etkisiz kılabiliyoruz freedom ile. gerçi cooldown'ı çok etkisi kısa sürüyor ama sıfır değiliz casterlara karşı her zaman daha avantajlı olsalar da..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 31 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 30 Temmuz 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
Ben de Warrior'un full Rage ile savasa baslamasini istiyorum.

Rage i kaldirip yerine mana versinler warriorada.heal falan istemez...

Bak bu da olur. :)

Mage arkadasa da savasa 0 manayla baslasin once sopayla vursun sonra edindigi manayla buyu yapabilsin madem diyorum. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonq, 01 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
( extra item veya skilleri saymazsak )

Potion Of Swiftness,Gnomish Web-O-Matic-Gnomish Shrink Ray-Gnomish Death Ray-Her türlü bomba-Hammer Of Justice falan derkeeen.Bom.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...