Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sam zaten gerekli cevapları vermiş benim bir şey dememe gerek yok. Tek diyebileceğim şey paladin klass ı yeterli (pvp için konuşuyorum) diyorsanız lvl 60 bir paladin karakterle pvp yapmayı deneyin yeterli olup olmadığını anlarsınız. Amerika da test of honor yarışmasını "0" (yazıyla sıfır) paladin kazanınca paladinin ofansif yetneklerinin hiç bir işe yaramadığını farketttiler. Sonuçta hiç bir blizzard yetkilisi paladin oynamıyordu :) Yeni patch de (1.7) paladine yeni bir büyü vermeyi düşünüyorlarmış. DPS üzerinde kontorl ve kaçan rakiplerin işini bitirmeye yarayacakmış. Daha 1.7 patch detayları yazılmadı ama developmenet tema onayladı bunu. ASıl sorun nasıl bir büyü ve nasıl bir cooldown ile koyacaklar. Mana cost u umrumda değil :) zaten paladin tier1 ve tier 2 setleri ihtiyacımızdan çok daha fazla mana veriyor (fazla mana göz çıkarmaz :D ) Sam in de dediği gibi belki manamızı dmg a çevirebilme lüksümüz olur. br de DS içinde heartstone kullanımını kaldırsalar da millet artık şu geyiği yaapamasa...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 jaan sen de haklisin ya millet ds nin icinde hs cekmior da millet geyik yapior kuru iftira valla allah iftiradan saklasin[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Jaan 1 kelimende abartma ve yanlislik yok kimsede buna bişi diyemez eminim pvp yi cok sevdigim icin cok fazla yapiyorum ve olay su 1 mage i asla yenemessin. 2 priest i asla yenemessin. 3 rogue u asla yenemessin. 4 warlock u asla yenemessin. mage sadece standart i oynasa yetior kuzu otur yemek ye su ic full mana full hp kalk sen orda poly de dur ole saatlerce ve hic bişi yapama trinket mi kac kere kullancan direk gene sheep. priest mi sadece standart i yapsın yeter 2 mana burn dot shield dolas kendi kendine ol sen ortamda rogue un iyi oynayan biri olmasi lazım ozaman oluyorsun yoksa cok kotu rg larda gordum warlock cok kotu dediler berbat dediler suan adamlar 2k dmg atior ve skubuss mu neydi surekli ole bekliorsun ne trinket ne bişi ha o gectimi fear ye gene bekle adamın yanına gidemiyorum. druid ile yenmek cok iyi oynaman ve cok iyi zamanlama yapman lazım olmuyorsun ama zamanlamayı yapamassan druid hata yapmassa kesemiyorsun warrior tamam ona bişi demicem en rahat yendigim class hunterda ole bunlar duellerdi ama dısarıda duel yapmiyorsun adam geliyor arkandan vuruyor beklemedigin bi anda saldırıyor hadi o anda işte olmuyorsun bu 1 artı tamam invul ac fullen peki ya sonra adama vurmaya calis kaza ile 1 tane vurdun mu mage se blink power druid veya shaman sa travel power rg ise speed power sadece warrior herkez senden cok rahat kaciyor ve sen klavyeyi kırmamak icin zor tutuyorsun kendini nedeni ise arkandan gelmis seni kotu zamanda yakalamıs bir adami bile istedigi anda kaçabilmesi tamam olmuyoruz dogru ama olmuyoruz u sadece olumumuzu uzatıyoruz olması lazım cunku kacma sansımız "0" dmg i kontrol etmek evet bu muthis bişi tamam soc vurdumu ve elinde wound acan bi silah varsa abartmıyorum 1,5 - 2k arası dmg ler gorunuyor ( kazalar haric gecen gun 3 e yakın vurdu ) ama bu benim kontrolumde degil adamın full hepsivarken vuruyorum ve bi daha o adama sadece 200 - 300 arası dmg verebiliyroum ve silah hızım 3,6 3,5 ne guzel demi :) instalarda sadece healer ve buffersin hadi orasını anladıkta gercekten bişiler yapılması lazım ve lutfen shamanla kıyaslamayın shaman cok cok cok daha guclu[signature][hline]Devil[!] >> SNN (UO) Monicca B.I. >> W O W ( BL ) Web >> www.thewyrm.net Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 lol switch sana hiç bir şey demiyorum :) duelleri araa bir kazabiliyoruz o şanslı soc lar gelirse... [hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> [Bu mesaj Jaan tarafından 29 Temmuz 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Jaan tarafından 29 Temmuz 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bir rogue arkadaş forumlarda şunu demişti " Rogues need at least one healing spell" Siz de başlayın pally lerin dps ve tank olma özelliğine sahip olması gerekiyor diye. Yok daha neler ! Bi de .kill verelim de rahatlayın...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 pvp de güçlendirirlerse pve de zayıflatmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 mendoza tanklık yapapamayacaksak niye plate giyiyoruz? Aggro warrior dan kaçtığında direkt cloth userlara gidiyor. O anda paladin aggroyu alamadığı için cloth userlar ölüyoır. Oysaki paladin agro yu alsa warrior tekrar aggro alana kadar çok rahat bir şekilde tanklık yapar. Bölece cloth userlara birş ey olmaz. Paladinler Main tank olmak istemiyorlar ki. Belli durumlarda warrior a off tanklık ypamak isyorlar. Aggro tutamadığımız için onu da yapamıyoruz dolayısıyla plate giymemiz tamamen boşa... DMG olayına gelince hala stirke ile ilgili yazımı okumadınız sanırım. Yada basit bir matematiğe sahip değilsiniz. ZAten paladin Seal of Command ile şansa süper dmg lar koayabiliyor. crit gelmese bile bazı attackları çok güzel holy dmg koyabilmekte. Ama paladinin bunun üzerinde hiç bir kontrolü yok. Swtich de belirttiği gibi daha combatın başıdna çok şanslı bir vuruşla toplam 2k dmg koyabilir geri kalanında da 150-200 arası dmg koyabilirz (3+ sn de bir) TEkrar açıklıyorum seal of command dakika da ortalama 6 defa proclar. buda 10 sn de bir oluyor. 3sn üzeri silahlarla tahimini 3 vuruşta 1 i seal of command ile vurur. Ama bunların hepsi tahmini ve ortalama rakamlar. Bazen 5 vuruş üst üste seal of command gelmediği oluyor. bazen de 3 vuruş üst üste seal of command geliyor. Sonuçta combatta kesinlikle holy dmg koyuyor pala ama bunun zamanını ayarlayamadığı için deli oluyoruz. Melee hybrid bir klassın en azından bunu ayarlayabilmesi lazım... DPS üzerinde control ile rakibi melee de tutabilecek abilty ve instancelarda bazı reagentlar kullanarak bazı buff larımızın süresini uztma gibi özellikler eklense hiç bir paladini tek bir kelime edeceğini sanmam. (light forge helm e laf ederim hala orası ayrı :D )[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Esasında paladin off tanklık yapabiliyor şu durumda ( Domo add leri Luci add leri vs vs ) Hemde daha agronun kaçtığını görmedim onlardan. Ama taunt gibi bi şey verilse casterlara kaçan mobları tutabilir biraz.Sandurenin demek istediğide bu sanırım[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 O zaman Warriorlar da instant Mortal Strike vurduktan sonra saniyesi gelen normal vuruşunu da yapsın. Melee hybrid bir class in bunu yapması lazım, ama zamanını ayarlayamdıkları için bizim isyanımız...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben yapıyor diye biliyorum zaten ? Çok ms crit hemen 1 sn sürmeden düz crit vurdum yani.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Malibu tam oalrak demek istediğim şey o. Tanklamak için aggro da alabilmek gerekiyor. Eğer palanın tankladığı şeye kimse saldırmazsa paladin aggroyu tutabiliyor :) Ama cloth userlara giden bir mob u paladin kendine çekemiyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Arkadaşlar varya sırf çenesiniz. Siz shamanların her spellini yedirtebildiğini mi düşünüyorsunuz. Benim de arka arka arkaya kaçırdığım bir sürü shockum oluyor. Elimdeki silahla bir ton vuruş kaçırıyorum(kendi lvl'ımdaki adamlara bile). Ama bunu üzerine de bir günde yok hunter böyle, rogue şöyle, mage de kral gibi bir konu açmadım. Tamam lvl60-1 örneği abartıydı ama mantık doğru. İyi oynayan oyuncu kendini en kötü karşılaşmalardan bile kurtarabilir. Tamam bir takım şeyleriniz eksik olabilir ama bu diğer classları kötülemeniz gerektiği anlamınagelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 diğer klass ları kötülemiyorum. Paladinin eksik bir klass olduğu düperdüz ortada. sen ıskalıyorsun tamam da seal of command in holy dmg ı miss, block, dodge ve resist yiyeybiliyor :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hunter kral diye topic açınde gülelim biraz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bugün AV de chain lightning attım 2 paladin öldü ahuehehaehae ölüyodum gülmekten. paladin = field medic :P +heal eşyaları giyeceksin baştan sona, sonra flash of light basacaksın. zaten azıcık mana cost u var, yeterince +heal ın varsa uzun süre dayanır manan. ayrıca pvp nin bir süre sonra önemi kalmayacak çünkü high warlord olduktan sonra pvp yapmanın bir gereği yok, bütün itemleri alabiliyor oluyorsun zaten. ki günde 100k kasmanın yolu bulunduktan sonra (guild WG runları, 15dk sürüyo her run :P) pvpnin bir amacı olmayacak. flash of light ise MC deki endurance moblarında shamandan çok daha önemli. ayrıca sulfuron olsun shazz olsun curse atan moblarda da paladinin cleanse si ÇOK işe yarıyor. ayrıca fire resistance aurayı açtığın an seyyar totem gibi herkesin 60 fire resisti oluyo ki o da accayip önemli bir şey. 1 dispeller ile 2 dispeller arasındaki farkı bilemezsiniz mc yapmıyorsanız (ki görüşüne göre yapmıyorsunuz lol noobsauceler :P) pve de deli işe yarayan bir classınız pvp için de gidin WG ye orda kasın. shaman ise pve de sıfır bir char. harbi diyorum keşke pala açsaydım shaman yerine.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Jaan, 29 Temmuz 2005 15:49 tarihinde demiş ki: diğer klass ları kötülemiyorum. Paladinin eksik bir klass olduğu düperdüz ortada. sen ıskalıyorsun tamam da seal of command in holy dmg ı miss, block, dodge ve resist yiyeybiliyor :D Ben zaten genel olarak konuşuyorum. Sen kötülüyorsun diye birşey söylemedim. Tamam da benim de eşek kadar zırhımla bir ton korunma yöntemim yok. Totemde deme onunda işi ekstradan 1 vuruşabakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaw ne istersiniz shamandan söllesenize biz mana yı damage çevirebiliozda nooluyo ne kadar mana war ki damage e cevircen paladin de gayet ii bi class ama suna bende katılıyom bi damage buyulri olsun adamlların hep sans hep sans sayısal loto mu lam bu ? mesala sey verebilirler mountain king in storm boltu nu hem bayıltır hem damage werir ii de olur[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 paladinler curse kaldıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 curse dediğime bakma sulfuron dot atıyo zaten curse deil :P[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hatta sulfuron atmıyo priestleri atıyo lol[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Jadelith, 29 Temmuz 2005 15:55 tarihinde demiş ki: paladin = field medic :P +heal eşyaları giyeceksin baştan sona, sonra flash of light basacaksın. zaten azıcık mana cost u var, yeterince +heal ın varsa uzun süre dayanır manan. ayrıca pvp nin bir süre sonra önemi kalmayacak çünkü high warlord olduktan sonra pvp yapmanın bir gereği yok, bütün itemleri alabiliyor oluyorsun zaten. ki günde 100k kasmanın yolu bulunduktan sonra (guild WG runları, 15dk sürüyo her run :P) pvpnin bir amacı olmayacak. flash of light bir halta yaramaz dediğin endurance bossları filan dışında. oyundaki en güdük heal.. pvp'yi ödül için yaptığını nereden çıkardın insanların? oyunu neden oynuyoruz ki? aynı bossu bin kere öldürmek için mi? ha ayrıca herkesin 100 kişilik guildi yok, satıp da gidebilir herkes raid guildlerine ama onu da yapmıyoruz.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paladin overall dps olarak en düşük dps ye sahip class heralde. retribution agacı dps yapmak için tek çözüm, ve zaten toplasanız 31 tane adam gibi talent var. 32. yok. Zaten agaçna tanılmıyosam 14 değişik talent var. Toplam talent olarak shamanların çok gerisindeler, toplam skill olarakta. MC dan bahsetmiş bi arkadaş, Dispelling büyük bi faktör tabi ama, sırfta dispel atsın/aura açsın 1.5 snde 450 heal etsin diye plate ziyanlıgı olan paladinleri raid e doldurmanın ne alemi var.Bufflar zaten 5 dakkalık , hangi boss fightta kalıcak kafalarda. Shaman talent vermesede range e sahip, herne kadar 20 yard olsa ve genişlemesede Spell interruption/Mez kabiliyetleri var.Totemleri aoe 500 dmg/50% slow massive agility stamina 20% chance xtra 2 attack gibi abuk ozellikler taşıyo. Küçük Healları priest in flash heal ı ile hemen hemen aynı potansiyele sahip, tier 1 setlerini giydiklerinde priest ile hemen hemen aynı manaya sahip oluyorlar. Zaten bir sürü işe yarayan abilitylerinin yanında birde mükemmel talentları var. Paladin pvp alanında flash of light/dispel ve 1 dakika hayatta kalabilrse HoJ kullanma şansına sahip.Survival bi char olması gerekirken çogu zaman shield+HS yaptıklarına şahit oluyorum. Survivabilty bu olmalı :) 60 LvL paladinim var evet, Test realmlarıyla sınırlı shaman deneyimim var, 60UD Mage ve 60 NE Priestim var. Bok gibi oyun oynadıgım için çok net söyleyeiblirim, ne bi 5 kişilik partide nede PvP alanında nede MC da aman neden paladin yok demiyorum, mümkünse de almıyorum partilere.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben de Warrior'un full Rage ile savasa baslamasini istiyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Jaan, 28 Temmuz 2005 12:41 tarihinde demiş ki: "I understand why Arthas rerrolled a deathknight!" Ben buna bittim tabii.. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: -Wissy, 30 Temmuz 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Ben de Warrior'un full Rage ile savasa baslamasini istiyorum. evet bende bunu istiyorum herkes birşey istiyor bizde birşeyler isteyek hahaha herneyse geyik yeter bırakın arkadaslar bu nerf zart zurt olayını horde oynayan pala imba ally oynayan shaman nerf die zırlıyor bitmez bu olay siz oynamanıza bakın [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 31 Temmuz 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar