Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bilmiyorum acildimi , aradim bulamadim. ama hosuma gitti. Cnn Muhabiri Mc. Oneil: ''Sn. Muhammed Ali, bu dehsetin meydana gelmesine sebep olan teröristlerle ayni dinin bir mensubu olarak neler hissediyorsunuz? Muhammed Ali: ''Siz..! Hitler ile ayni dini paylasan bir mensup olarak neler hissediyorsaniz aynisini."[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 agzina saglik din kardesimin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Başından beri bunu savunuyorum genelleştirmeye maruz kalıyoruz. Bir Hristiyan bir terör eylemi yapsa tüm Avrupa'yı, Amerika'yı bilimum Hristiyan alemini mi suçlu tutacağız ?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 daha güzel bir cevap olamaz...[signature][hline]bu sisteme karşıyım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 O kadar yumruk yedikten sonra nasıl bu kadar düzgün bir cevap vermiş şaşılası valla :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin [Bu mesaj Muhallebi tarafından 31 Temmuz 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 krose etkisi yapmistir herhalde denyoda. zekice.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 of abi ne diyeyim onumde olsa elini operim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Helal olsun ya Malesef böyle bir sözü devletler arasında ilişkilerde söylemek mümkün olmuyor tabii . Bu söz Bush'a da Blair e de girsin[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Forseti, 31 Temmuz 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Başından beri bunu savunuyorum genelleştirmeye maruz kalıyoruz. Bir Hristiyan bir terör eylemi yapsa tüm Avrupa'yı, Amerika'yı bilimum Hristiyan alemini mi suçlu tutacağız ? Yanlız yapılanlar din dil ırk ugruna yapılıosa tabiki adamlar müslümanları suclar ve ikinci sınıf muamele eder.Irak ta İran da hatta Turkiyede de din ugruna DHKP-C PKK Hizbullah lar kurulmadı mı sorarım sana kaldı ki aynı sekilde Hristiyanlarda da teror eylemi yapan var örn. İRA (irlanda teror orgutu) KADEK burdada yapılan eylemlerden her zaman için orgutun vatanı sorumludur. Çünkü çökertmek her zaman için kendilerinin görevidir.[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 offf o ne cevap öle helal olsun türkün türkden müslümanın müslümandan başka dostu yoktur...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hakkaten tam oturtmuş helal olsun[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Gremlin, 31 Temmuz 2005 20:11 tarihinde demiş ki: offf o ne cevap öle helal olsun türkün türkden müslümanın müslümandan başka dostu yoktur... sacmaladiginin farkindasin degil mi? muslumanligin ummetci anlayisini turkun turkden baska dostu yok diyerek yok ediyosun. bu kalibi boyle deforme edince kendi kendini yok eder.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Elin Arabının patlattığı bombadan banane ya yine bizden çıkıyor. Adamlar gitmiş Muhammed Ali'ye sorduğu soruya bak. Hangi dil hangi ırk için yapılıyor bunlar ben görmedim. Adam "Allahuekber" deyip patlatıyor "Yaşasın Arabistan!" deyip patlatmıyor...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 tuylerim diken diken oldu desem..helal olsun..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 iyi söylemiş , bir topic vardı tarihle ilgili orda yazmıştım bunu.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben böle bi topik hatırlıyorum sanki ama neyse =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çok iyi laf hakkaten. bu adam parkinson hastasıydı diye biliyorum ama, beyninin "lafı gediğine oturtan kısımları" zarar görmemiş heralde.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 iyi koymuş ali lafı =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bu laf yeni değil ki yaklaşık 4 yıllık 11 eylülden sonra olmuştu bu olay[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet ama baya iyi oturtmuştu[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bu tarz genellemeler hoş değil. cevap da yakışmış dolayısıyla =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ehe iyi bi kroşe çıkartmış yine[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 helal olsun adama..[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cidden guzel oturtmu$ hehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 01 Ağustos 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bu laf uzerine yumruk atsa eyvallah derim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar