Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhammed Ali

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum acildimi , aradim bulamadim.
ama hosuma gitti.

Cnn Muhabiri Mc. Oneil: ''Sn. Muhammed Ali, bu dehsetin meydana gelmesine sebep olan teröristlerle ayni dinin bir mensubu olarak neler hissediyorsunuz?
Muhammed Ali: ''Siz..! Hitler ile ayni dini paylasan bir mensup olarak
neler hissediyorsaniz aynisini."[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

O kadar yumruk yedikten sonra nasıl bu kadar düzgün bir cevap vermiş şaşılası valla :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 31 Temmuz 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

of abi ne diyeyim onumde olsa elini operim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forseti, 31 Temmuz 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
Başından beri bunu savunuyorum genelleştirmeye maruz kalıyoruz. Bir Hristiyan bir terör eylemi yapsa tüm Avrupa'yı, Amerika'yı bilimum Hristiyan alemini mi suçlu tutacağız ?

Yanlız yapılanlar din dil ırk ugruna yapılıosa tabiki adamlar müslümanları suclar ve ikinci sınıf muamele eder.Irak ta İran da hatta Turkiyede de din ugruna DHKP-C PKK Hizbullah lar kurulmadı mı sorarım sana kaldı ki aynı sekilde Hristiyanlarda da teror eylemi yapan var örn. İRA (irlanda teror orgutu) KADEK burdada yapılan eylemlerden her zaman için orgutun vatanı sorumludur. Çünkü çökertmek her zaman için kendilerinin görevidir.[signature][hline]Depressive Mode :ON
Lovefool Mode :ON
Berserk Mode :ON
Hold my breath as I wish for death...
Sosyal ağlarda paylaş

offf o ne cevap öle helal olsun türkün türkden müslümanın müslümandan başka dostu yoktur...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gremlin, 31 Temmuz 2005 20:11 tarihinde demiş ki:
offf o ne cevap öle helal olsun türkün türkden müslümanın müslümandan başka dostu yoktur...

sacmaladiginin farkindasin degil mi? muslumanligin ummetci anlayisini turkun turkden baska dostu yok diyerek yok ediyosun. bu kalibi boyle deforme edince kendi kendini yok eder.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

Elin Arabının patlattığı bombadan banane ya yine bizden çıkıyor. Adamlar gitmiş Muhammed Ali'ye sorduğu soruya bak. Hangi dil hangi ırk için yapılıyor bunlar ben görmedim. Adam "Allahuekber" deyip patlatıyor "Yaşasın Arabistan!" deyip patlatmıyor...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Sosyal ağlarda paylaş

iyi koymuş ali lafı =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...