Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 İlginç aslında =Pp[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 31 Temmuz 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ahah baştaki resim bitirdi beni ama baya ilginç bir röportaj, gerçekten tasavvufla ilgili birçok ortak yönünü yakalamış adam.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Tasavvuf degil Tesadüf diyorum bende. Bunların tarzı böle.Düşünüp düşünüp nası bi ortak yön yakalasam diye düşünüyo işte kadın[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 31 Temmuz 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ama kırmızı hap ve ayna olayında şöyle sağlam bi "hmm" çektim ben de doğrusu..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ne olursan, kim olursan gel.. Mevlana...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ilginç aslında, kasıp bu bunun babaannesinin kardeşinin dayıoğlusunun torununun damadı türünden bağdaştırmamışlar, gayet doğal, kasmadan eşleştirmişler. sırıtmamış. lakin o resimler beni benden aldı, başka diyarlara götürdü.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 31 Temmuz 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Herkezin, herşeyin tassavufla ilgisi var aslında. Mesela ben hayal dünyasında yaşamayı seven dalgın bir insanım. Üstelik mavi tonlarını kırmızı tonlarına tercih ederim. Gördünüz mü bu da uydu.Allah allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 matrix de ne filmmiş ya, ondan bundan birşeyler arakladı, birşeylerden esinlendi, oraya buraya göndermeler sıkıştırdı asıl kaynak aldığı eserlerden çok matrix tartışıldı. vay be.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 anlattiklari bekledigim kadar saçma değildi ama gereksiz bir benzetme hemde şimdi ne gereği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Şu matrixe herangi bi felsefe, bi olay yükleyip "derin film" yapmaya çalışanlara çok gülüyorum ya... Düpedüz aksiyon filmi işte... Muhtemelen de ilk şöle ortaya çıkmıştır: -abi şöle manyak bi film yapalım acaip böle kırdılı dövüşlü felan -eheh doru diyosun da çok var onlardan bi fark olması lazım -abartalım o zaman abartabildiimiz kadar böle insanüstü şeyler felan -da ona kılıf bulmak lazım o zaman da ne yapsak da fizik kurallarını hiçe sayıp öle salya saçtırsak? -himm geçen bi kitap okumuştum şundan şöle makina falan koysak işte sanal ortam olunca fizik de aşılıyo tabi -diyosun -deneyelim abii.. Tabii bunun üstüne film çıkar hakkaten de ilk film bence çok güzeldir -ki 2 ve 3ü beğenmedim ben hiç- derken birden insanlar aha felsefe aha süper mantık aha şöle de böle de derin düşünceler derin derin anlamlar diye kafayı sıyırır... Bunun üstüne şöle devam eder waçkovski kardeş diyaloğu - Abi film baya tuttu da, amacı da geçti baksana millet şöle böle bisürü gaz yapmış felsefeye neyin girmiş kimi hindu diyo kimi hitit dini diyo kimi tasavvuf kimi hristiyanlık diyo... hatta donla kalan şener hıristiyan diyo. -hadi ya daha da bi sömürelim o zaman, yay bi gaz evet böle felsefe var de arkasında dur. bizim düşünemediimizi halk düşündü be.. devam ettirelim de gaz olsunlar bu kadar mı bal olur döndük köşeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eheh rewendor, haklı olduğun noktalar da var ama biraz abarttın, dediğin son diyaloğun ilk matrixten önce gerçekleşmiş olması lazım, zira tasavvufu sadece ilk filmle bağdaştırmış burdaki arkadaş. "eninde sonunda aksiyon filmi" kadar sıradan değil bence oldukça sağlam göndermeleri, eleştirileri, belli bir altyapısı olan bir filmdi, özellikle ilk film.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 zaten, konu olarak bi romandan yararlanılmıştı matrix için.. konusu baştan belliydi yani. Aksiyon+bilim kurgu'nu mükemmel bir karışım içinde bizlere sundular sonuçta. Reloaded'daki architect'in konuşma olayı çok kötüydü ama orda harbi boku çıkmıştı hatta mtv movie awards'da onla dalga geçen bi video'da vardi süperdi bulursaniz indirin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bariz felsefe olsun diye eklenilen yerler vardi ve gayet de tasavvufla alakaliydi; laf soylemis olmak icin yazmayin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: riglous, 01 Ağustos 2005 09:24 tarihinde demiş ki: bariz felsefe olsun diye eklenilen yerler vardi ve gayet de tasavvufla alakaliydi; laf soylemis olmak icin yazmayin. Şey.. aslında burda bunu yapan sensin...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Eternal, 31 Temmuz 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Tasavvuf degil Tesadüf diyorum bende. [signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Bonecrusher, 31 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: matrix de ne filmmiş ya, ondan bundan birşeyler arakladı, birşeylerden esinlendi, oraya buraya göndermeler sıkıştırdı asıl kaynak aldığı eserlerden çok matrix tartışıldı. vay be. ben de bunu anlamadım gitti.. adamlar ne yapmış böyle matrix'in hikayesi için üniversite mi bitirdiler yaa? bu kadar şey tesadüfi de bir araya getirilmez ki :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar