Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 mafia hikaye harici kötü ya araba kovalamacasını bir yana koyarsan. nerede max payne'deki keyif neede mafia. bir de gerizekalı save yapmama olayı berbat, limanda takıldım bıraktım. nerede max payne'in gelmiş geçmiş en iyi save sistemi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bence max payne önceden polisti ya. o yüzden hapiste kalması gerekenin çok daha az şekilde hapiste kalıp kötü adamları temizlemesi için dışarı salınacak. yani işini yapmaya devam edecek.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 düşünsenize maxpayne, üçüncü oyunda bastonla oynuyomuş eheheheh:D[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam
Peka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 max payne 1 i 17 saat bilg başından kalkmadan bitirmiştim bakalım 2. si ne kadar sürücek e tabi 1. geldiğinde bi dumur wardı bullettime falan görmemişiz daha önce tabi acaip sarmişti 2. de bi yenilik olur işallah silah harici tekwando modunda olduğu gibi yada deişik bişiyler ne bileyim
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Olayın aslı anlaşıldı, aslında o max payne'nin yaşlanmış hali değil. BABASI!!! :P ŞAKA ŞAKA bu arada bunları yaptım, bitirdim. Elektirikler gece 1:00 kusurda kesildi, 2 de geldi. Baştan yaptım :( heralde 3drealms kestirdi elektirikleri :P[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 çok hoş olmuş sky, eline sağlık. sabah sabah güldürdün beni.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 eheh güzel olmuş.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
Leath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 cok guzel olmu$ skymaster[hline]Leathas Level 33 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 biraz daha çıksa ss'ler daha yapıcam, ama cıkmıoki :)
riglous Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mafia ile Max Payne'i karşılaştırmadaki anlamı hala anlamış değilim... Mafia tamamen klişelerden oşluşmuş, o dönemi yansıtan bir film gibiydi. Farkettiysen oynarken paso araya movie'ler giriyordu, traji-komik sahneler yaşanıyordu. Yenisini yaparlar, karakter farklı olur. Don Salieri bildiğim kadarıyla hala ölmedi; senarist değil mi, yazar uygun senaryo sürer piyasaya. Max Payne ise Matrix'ten sonra Bullettime'ı çıkararak slow motion kamera olayını insanların gözüne sokmak için çıktı. Gel gör ki ikisinde de aynı motor kullanıldı. Yani yeni grafikler, yeni versiyonlar anlamına geliyor... İkinci bir film, farklı bi bakış açısıyla çekilebilir.
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Grafikler aştığı gibi adamda yaşlanmış.Çökmüş resmen hapiste yazık bea :) Bu arada süper olmuş Sky :) [Bu mesaj Askinos tarafından 01 July 2003 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Skymaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 yaw her allahin günü birşey çıkıo kardeşim, Yetiştiremiyorum!!! Alın en iyisi buradan kendiniz bakın :P[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Abi o ilk resimlerdeki siyah beyaz olanda al pacino ya benzemis[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Skymaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bu oyunun 3 ü eğer çıkarsa, karakter sanırım soulder of fortune'deki gibi bıyıklı olacak. Dahada yaşlı yani :P hatta 4 çıkarsa baston show göreces :PP
Öne çıkan mesajlar