Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Ben İngiltere'deykene bunu ayın ilk günü ilk söyleyene hediye alınırdı. Hadi hediyeleri göreyim :)[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bak sana ne aldım:); book of skill[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bak nouma sana ne yolladı *!tombala torbası verir* bu da benden *!1001 büyü*[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 al sana hediye...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ne beleşçi milletmiş onlar.. :p bizde fakire sadaka verilir; pamuk eller cebe abilerim ablalarım..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 herkes panç först of dı mont diye uyanır ozaman eheh[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ingilterede yaz okuluna gitmiştim iki kez birer aylığına.. ikisinde de aynı ailenin evinde kalmıştım. orda çocuklar arasında öğrenmiştim bunu. ama birbirine hediye alan kimse görmemiştim.. Ama çok güzel bir yerdi orası aaah aah.. Yaz okuluna gitmeden direk o eve gidip ziyaret etmek istiyorum. İngiltereyi dolaşmak istiyorum. 5 sene mi oldu, Gitmiyorum...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 açsana hediyeni paket bile yaptım... umursamadı bile be...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 aaaa içinden karpuz çıktı... saolasın. benim de canım çok karpuz istiyordu[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 heheh adam ol...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: BonePART, 01 May 2003 14:37 tarihinde demiş ki: euehu ebende gezmek istiyom ebesinde mi gezmek istiyosun? ilginç tabii... :-)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bir bonepart klasigi[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 gezeriz, sen yeter ki iste..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 1 aralık olmuş eeheh pinch punch first of the month :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 December 2003 08:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Eee? [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 01 December 2003 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 düşünüyorum da aylar ne kadar çabuk geçiyor. hala hazirandayız gibi geliyor bana ama olmuş 1 ağustos. hiç farkında değilim; erkin koray doğru demiş: "öyle bir geçer zaman ki" bu yüzden bunun anısına bu topiği uplamak istedim. "Pinch punch first of the month" diyelim. en azından zamanın ne kadar çabuk akıp geçtiğini anmış oluruz. :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hahaha güzeldi aralık falan diyince baya bi dumur oldum eskileri böle hatırlamakta ayrı güzel be =) hediye olarak hmm verebilceem bişi yok burdan sana heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hediye istemiyor sun di mi ? bosuna masraf cikarma simdi :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bir pentium 3.0ghz fena olmazdı aslında :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Biz türküz anlamam ben hediyeden falan şeker istiyosan o başka tabi[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 *!elini bag of holding'ine atar* hmm bakalım ne çıkmış sana bonum kraşırım. majesty cdsi geldi bi tane, tut :-) zaman hızlı be abi, öss öncesi dün gibi valla, hızlandırmaya başlayacam falan. bakıyorum, dan, bitti gitti.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: BabacumMostors, 01 Mayıs 2003 08:48 tarihinde demiş ki: bak nouma sana ne yolladı *!tombala torbası verir* [signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar hımm enteresan ama kabul görmeli [Bu mesaj ozkolous tarafından 01 Ağustos 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ayın 1i gelmiş yine. ama bu sefer pazartesiyle başlıyor ay. nedense yeni ay, pazartesiyle başladığında bir başka keyif veriyor bana. Pazartesi-Pazar 1-7 diye sıralanıyor. Sanki o ay çok düzenli ve rahat geçicekmiş gibi. Bir de adettendir :P pinch punch first of the month. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ingilizler bi acaip millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben ingiltereye gidemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar