kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 spiderman den sonra sevdiğim ender çizgi film/roman lardan biridir.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: theKingpin, 04 Ağustos 2004 00:28 tarihinde demiş ki: niye izliyorsun o zaman ? .. ahah ne demek nie izliosun istediğimi izlerim neyin muhabbetini yapiorsun öle. ben fantastic four böle şöle die laf mı attım, sadece kendi fikirimi ortaya koydum. Sevmiom çünkü.. bu bubu die..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bende normal bir insan gibi soruyorum e madem sevmiyorsun niye izliyorsun fizik kurallarında sevilmeyen bir tv program veya hede hödö izlenmez yani ? hayret bişey ya .. o zaman sende bi anormallik var mortcum kusura bakma.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Off hiç sevmem zaten Fantastic Four'u, gitmeyi düşünmüyorum. said: ghaldszar, 02 Ağustos 2004 14:38 tarihinde demiş ki: Üzülerek mi söylesem sevinerek mi söylesem bilemiyorum ama evet Marvel' in Spiderman, X-Men, Punisher, Cat Woman, Batman, DareDevil, Hulk gibi kahramanları cizgi romanlardan beyaz perdeye aktarıldıktan sonra Bu arada ufak bir düzeltme, Batman Marvel'ın değil D.C. Comics'in.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: theKingpin, 04 Ağustos 2004 00:23 tarihinde demiş ki: Şurda yorum yapanların yarısı 1 kere bile izledilerse ne olayım. (sevmiyorsan: ) said: theKingpin, 04 Ağustos 2004 00:28 tarihinde demiş ki: niye izliyorsun o zaman ? .. eööö[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Ağustos 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sen nediyorsun abi seni anlamak içinde özel olarak kasmak lazım lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Fantastic fourun çizgi romanını da sevmezdim zaten, TVde çizgi filmini görünce onu da hiç sevmedim. Resmen küçük çocuk çizgi filmi f4, 10-12 yaş üstünde pek seveni olacağını da sanmam... Bu yüzden bu kadar sevmeyeni olması da normal geldi bana. Cidden çok fark var bir spider-man veya wolverine'le arasında. Kalite farkı hiçbir gözden kaçamayacak kadar fazla.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bi hulk la thing in kapışması güzel olurdu :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: theKingpin, 04 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki: fizik kurallarında sevilmeyen bir tv program veya hede hödö izlenmez yani ? aslinda bir programi sevmemek icin, eger gormeden ben sevmedim demiyorsan, izlemen lazim :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hmm dl si bitti bugun :) izlicem birazdan ama biraz goz gezdirdigim kadariyla gayet guzel. hepsini izliyim yorumlarim :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 güzel ya fena değil ,2.cisi gelecek diye tahmin ediyorum inşallah gelir kimse sevmez bu seriyi patide ama ben seviyorum valla :p ehe flame on ![signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Olmaz tutmaz bu heriflerin tipleri uymamis aLLAH AKIR FİKİR versin ne diyelim bi ben grim olmus gibi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tam bir hayal kirikligi olmus film.. daha guzel bekliyordum acikcasi , bi xman in yanina yaklasamamis , yazik olmus.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Filmi izlemek için para vermek istemedim torrent vasıtası ile indirmek istedim ama ne yazıkki 256 kbs baglantının içler acısı hali ile oda mümkün olmadı televizyona düşünceye kadar bekliycez herhalde yorumlarada bakınca gidip almak geregi duymadım bile...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 pek güzel bir film olmasa gerek, efektlere ağırlık vermişler genel olarak fragmanından anladığım kadarı ile ancak sinemada izlenirse beğenilebilir[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 okey dörtlüsü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yok abi sinemada izlesende keyif alamazsin. guzel sahneler var ama genel olarak basit kalmis film.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben de begenmedim, hatta baya bi kötü aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 valla 2 gün önce izledim keyifli bi zaman geçirtecek bir film yani ben beğendim[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Do Not So Gentle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çizgi filmini de çizgi romanlarını da sevmiyorum fantastic four un. ama sırf human torch için giderim. spiderman dan sonra humantorch gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar