Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastic Four

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

said:
theKingpin, 04 Ağustos 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
niye izliyorsun o zaman ?
..

ahah ne demek nie izliosun istediğimi izlerim neyin muhabbetini yapiorsun öle.

ben fantastic four böle şöle die laf mı attım, sadece kendi fikirimi ortaya koydum. Sevmiom çünkü.. bu bubu die..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

bende normal bir insan gibi soruyorum e madem sevmiyorsun niye izliyorsun fizik kurallarında sevilmeyen bir tv program veya hede hödö izlenmez yani ? hayret bişey ya .. o zaman sende bi anormallik var mortcum kusura bakma.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Sosyal ağlarda paylaş

Off hiç sevmem zaten Fantastic Four'u, gitmeyi düşünmüyorum.

said:
ghaldszar, 02 Ağustos 2004 14:38 tarihinde demiş ki:
Üzülerek mi söylesem sevinerek mi söylesem bilemiyorum ama evet Marvel' in Spiderman, X-Men, Punisher, Cat Woman, Batman, DareDevil, Hulk gibi kahramanları cizgi romanlardan beyaz perdeye aktarıldıktan sonra

Bu arada ufak bir düzeltme, Batman Marvel'ın değil D.C. Comics'in.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 04 Ağustos 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
Şurda yorum yapanların yarısı 1 kere bile izledilerse ne olayım.

(sevmiyorsan: )
said:
theKingpin, 04 Ağustos 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
niye izliyorsun o zaman ?
..

eööö[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Ağustos 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fantastic fourun çizgi romanını da sevmezdim zaten, TVde çizgi filmini görünce onu da hiç sevmedim. Resmen küçük çocuk çizgi filmi f4, 10-12 yaş üstünde pek seveni olacağını da sanmam... Bu yüzden bu kadar sevmeyeni olması da normal geldi bana. Cidden çok fark var bir spider-man veya wolverine'le arasında. Kalite farkı hiçbir gözden kaçamayacak kadar fazla.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 04 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
fizik kurallarında sevilmeyen bir tv program veya hede hödö izlenmez yani ?

aslinda bir programi sevmemek icin, eger gormeden ben sevmedim demiyorsan, izlemen lazim :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Filmi izlemek için para vermek istemedim torrent vasıtası ile indirmek istedim ama ne yazıkki 256 kbs baglantının içler acısı hali ile oda mümkün olmadı televizyona düşünceye kadar bekliycez herhalde yorumlarada bakınca gidip almak geregi duymadım bile...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...