Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ASLA Alınmaması Gereken Oyunlar

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
Deacon, 24 Temmuz 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 24 Temmuz 2005 02:46 tarihinde demiş ki:
said:
Deacon, 23 Temmuz 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
uo ya yaklaşmayın derim..

zaten wow varken uo oynayanın aklına şaşarım :)

pvp de yetenek hiç bir oyunda , uo da öne çıktığı kadar öne çıkmıyor ...

Uo da en fazla strateji Mage karakter ile olur haksızmıyım?Yetenek kavramını nasıl algılıyorsun bilmiyorum ama Wow da sadece Druid in kendinden başka class lar ile pvp lerini izle.Bu sadece druid...
Sırada Shaman,Rogue,Warior,Mage,Warlock,Priest ve Hunter var !?
Veya şöyle diyeyim hiç attığın stunu saydınmı zaman bazında?Veya hiç mananı hesapladınmı kafanda kaba taslak?Bunlar wow da sınırsız gibi...UO wow u sadece skill fazlalığı ile geçer gerisi hikaye...
Sosyal ağlarda paylaş

WOW da yetenek gerekiyor evet ama yinede Item durumu öne çıkıyor bazı classlarda. İki eşit wariordan güçlü item olan kazanıyor. UO o açıdan iyiydi. Silahlaar hemen hemen aynı olduğu için (Sonradan çıkan unique silahlar vardı gerçi ama Expert Wariorda bile vardı onlarda :D) Warior VS Warior yeteneğin ön plana çıktığı bir kapışma oluyordu UO da :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solufain, 25 Temmuz 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
WOW da yetenek gerekiyor evet ama yinede Item durumu öne çıkıyor bazı classlarda. İki eşit wariordan güçlü item olan kazanıyor. UO o açıdan iyiydi. Silahlaar hemen hemen aynı olduğu için (Sonradan çıkan unique silahlar vardı gerçi ama Expert Wariorda bile vardı onlarda :D) Warior VS Warior yeteneğin ön plana çıktığı bir kapışma oluyordu UO da :D

Bakın bende uzun zaman uo oynadım runuo server larında.Server a ilk başladığımızda işimiz ne olurdu?Tame kas bodcu tai/bs kas ne kadar kasa bilirsen.Amaç? En iyi item leri asıl action yapılacak chara giydirebilmek.Yani demek istediğim nerdeyse bütün mmo larda item ön plandadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Warlords Battlecry'ın son çıkanı artık kaçsa 3 yada dört olsa gerek, ekrana ünitelerini tek tek soktuğunu garip ve aptal oyun (ondan iki önceki muhteşem, bir önceki ise warcraft özentisiydi birebir - hatta adamlar daha önce çıkarmak için baya bir yırtındı).

Birde stronghold 2 ve rollercoster tycoon 2 kötüydü ve yine bu iki oyunun birincileri de çok zevkliydi.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

bağımlılık yapması açısından yaklaşırsak cm serisi alınmamalıdır.Eğer alışırsanız bi süre hayata ara vermek durumunda kalırsınız :)
Kötü oyun olarakta magic the gathering in bi oyunu var berbat bişey.sonra ün yapamamış bilimum tycoon oyunu(ben tycoon manyağıyımdır ve bu yüzden kıyıda köşede kalmışları denedim, neden ün yapamadıklarını daha rahat anladım :P)
Sosyal ağlarda paylaş

hahah holigan harbi rezalet bişeydi. kavga mavga mı ne çıkartıyodun, öle bişeyler vardı.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

I WAS AN ATOMIC MUTTANT

alma aptallıgını yaptım . ustune yukleme rezıllıgını yaptım.hıc bunları dusunmeden bıde oyuna gırme gerızekalıgını yaptım.Sonra 2 hafta makına basına kısayolunu gormemek ıcın oturmadım...Nasıl sectım bu oyunu dıye bıde 1 yıl kendımden utandım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 28 Temmuz 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
Robocop diye bir oyun almıştım, kendimden tiksindim valla oyunu aldığım için..

Aynen valla:) arada cdleri karıştırırken rastlarım da sinirim bozulur ehue

said:
Xan, 30 Temmuz 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
evolve

evolva vardı bide, bir türlü oynamak nasip olmamıştı, sinir olmuştum. o geldi aklıma evolve diyince. yoksa evolva mı demek istedin?:)[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
Sosyal ağlarda paylaş

diablo2 ve exp...
ne sosyal hayat kaldı nede uyku düzeni ahanda Silk's of Victory ha çıktı çıkacak derken geçen saatlere yazık yaf ....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...