Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Evet asla alınmaması gereken oyunlar nelerdir acep? Ben 2 tane yazıyım bari Prison Tycoon , Empire Earth 2[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Barbie Fashion ve Shrek 2 cdcide alanı dövüyoruz biz. Ha bir de Driver 3 var o apayrı bişiy...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 şahsi görüşüm cossacks serileri (böle mı yazılıyordu) pes dururken fifa serileri SSI diyip pool of radience heroes M&M 4 M&M 9 legends of M&M[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 starcraft. aman diyim, sonra bağımlılık felan yapar, kalırsınız öyle. :-P espriyi geçersek, the thing ve evil genius hiç hoşuma gitmemişti. asla almayın diyebileceğim oyunlar değil ama önermem pek[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bilmem ne fightrer babes mi ne vardı onu almayın sakın :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 WW II - Iwo Jima Miami Vice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Stronghold 2 Patchte düzelttiler mi bilmiyorum ama adama ok atıyosun adamda tık yok...[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Die Hard - Nakatomi Plaza Daikatana Quake 2 nin yamasızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ne oldunu iyice ögrenmeden markalarin, meshur filmlerin vb seylerin oyunlarini almanizi önermem.[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Film oyunları derdim bir de ama hakkı yenmeyecek oyunlar da var..Mesela Matrix..Pirates of Caribbean (Allahtan saçma bi aksiyon yapmadılar)..Daha aklıma gelmedi şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: BeIlow, 22 Temmuz 2005 13:53 tarihinde demiş ki: bilmem ne fightrer babes mi ne vardı onu almayın sakın :D bikini karate babes :D 4 cd üstelik. aman diyim. ayrıca birkaç istisna dışında filmlerin akabinde çıkan oyunlar para tuzağıdır, alınmamalıdır. korsan alsanız bile gidip alana kadarki yüdürüğünüze, yol masrafınıza, oyunun hard diskte kapladığı yere, yüklerken harcanan zamana yazıktır. bir de oyunu satan elemanın önerdiği oyun genelde kolpadır, dikkatle yaklaşılmalıdır. istisnalar kaideyi bozmaz tabii ki:-)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 O oyun video dosyalarından oluşuyo diye 4 cdydi di mi :) Aman uzak durmak lazım...[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 O süper oyunumuzun adı "Bikini Karate Babes" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ultima Online ???[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 RC cars diye bişi vardı.. Brrr iğrenç!!!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 topici gordum tam sc diye atlayacaktim ki bonecrusher demis zaten . bu durumda bana sadece tasdik etmek duser eheheheh sc almayin yuklemeyin makinaya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Sparkcaster, 22 Temmuz 2005 13:30 tarihinde demiş ki: M&M 9 ayıp ya gayet de zevkli oyundur. ben de oyun çıktığında 1 gün oynamaya çalışıp atmıştım bir kenara, kötü deyip geçiyordum sorana. sonra sıkıldığım bir zaman oturdum zorladım kendimi, 2 gün sonra bağımlısı olmuştum. nasıl bittiğini anlamadım çok zevkliydi.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS SIMS ....[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sims alınmassa Singles hiç alınmaz :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ucuz olan orjinal adventurelar. Örneğin alfred hitchcock final cut loch ness secrets of alamut vs. Partners var sonra soldier of fortune 2 [signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. [Bu mesaj Overseer tarafından 22 Temmuz 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 soldier of fortune bole gereksiz bir oyun olamaz :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 PES'in yanında Fifa serisi var bi de tabi...[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Jedi Knight 3 - Jedi Academy Desem herkes üstüme atlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yok yok ben atlamam, keşke çıkmasaydı da hepimiz outcast oynasaydık. :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yok ya? Peki ilkini oynadın mı JK nin :) Bence JediAcademy güzeldi..Olaylar filan karman çormandı ama en azından kendimizi dark side a göstermelik de olsa verioduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar