Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hayatimda ictigim en guzel icki sanirim. sicak olarak icildigi icin kana da cok cabuk karisiyor. saki agir ve aci bi icki oldugu icin saki + bira yapiyor insanlar. bu gece saki + vodkabull yaptim , bi garip oldu hehe. ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ilk ictigimde (ki 1 kere ictim ztn) baya acı gelmi$ti sıcak olmasından dolayı =P ama hic ba$ka bir ickiyle de icildigini duymamı$tım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 belli oluyo kafan hoş olmuş biraz gibi. nerden buluruz saki yi?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sushico da ictim ben , istanbuldada var sanirim bi kac subesi.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bağdat caddesınde war[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: tamirci, 30 Temmuz 2005 03:04 tarihinde demiş ki: nerden buluruz saki yi? bize japonyaya i$ gezisine giden bir aile dostumuz getirmi$ti.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Freeshop tan çıkartıyorum ben çok dehşet bir içki. Ama içmeye kıyamıyorum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Saki falan yalan, rakı gibisi var mı be. Yanına da beyaz peynir, off off..[signature][hline]Click! Welcome back!!
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eehu kafam iyi oldu resmen sosyetik kizlarla cikinca boyle oluyomus 3 surahi ictik 4 kisi. wc ye giderken japon bi teyze vardi , dayanamadim yaklastim "hi there" dedim japon teyzede "meraba" dedi bi kendime geldim ahah :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Temmuz 2005 03:07 tarihinde demiş ki: Freeshop tan çıkartıyorum ben çok dehşet bir içki. Ama içmeye kıyamıyorum oo o zmn babam bi dahakine sınıra gittiğinde söyliyimde alsınlar ya deneyelim bakalım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 birde şey var .. london bilmemnesi oda çok acı . onu muz likorüne karıştırıp içiyorduk[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 long island ice tea karışımını içen varmı aranızda?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 nerde bu sushico felan filan biz de gidelim bari[signature][hline]Beş Hececiler
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 SushiCO İstanbul'da Bağdat Caddesi, Ataşehir ve Etiler'de var. Bulunduğu semtler fiyatlar hakkında yeterli ipucunu veriyor sanırım :) Gitmedim, gitmem. O kadar para vermeye deyecek birşey sunduklarını düşünmüyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bonec bizi sushicoya gotur ![signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Durlaglan bir buluşsak içecezde bir türlü kısmet olmadı :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon..
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 @selamon: ankaradakini sordum @cintonick: bilsem götürürüm[signature][hline]Beş Hececiler
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ahaha =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Zegna, 30 Temmuz 2005 03:10 tarihinde demiş ki: eehu kafam iyi oldu resmen sosyetik kizlarla cikinca boyle oluyomus 3 surahi ictik 4 kisi. wc ye giderken japon bi teyze vardi , dayanamadim yaklastim "hi there" dedim japon teyzede "meraba" dedi bi kendime geldim ahah :D İyi dün sana bi kaç çin lokantasi sordum da beraber gidelim demedim. Eğer seninle gitseydim mamakta bi 5 ay garanti yatardim. 2 ay içki içmekten. 3 ayda eşşeğin şeyine su kaçirip bira yerine bi askerin saki içerek sarho$ olmasindan. ps: olm buarada nasil cok mu kazik mekan ?[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Dwn, 30 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki: birde şey var .. london bilmemnesi oda çok acı . onu muz likorüne karıştırıp içiyorduk london dry gin? :P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 chip sen içme bence ya :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 niye abi :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ne bileyim pek düşünemiyom hiç çekilmessin sen içince[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 evet içince çok pis susarım konuşturamazsınız yani. aklıma kötü hatıralar gelir falan. sora sıkılırım, uykum gelir, uyurum. muhabbet pek olmaz yani =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 her zaman içirelim o zmn sana :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Öne çıkan mesajlar