Qui Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paladin ve Warrior'ı, instance'larda tank olarak bir karşılaştırma yapar mısınız?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paladin agro tutamaz, warrior tutar. Paladin uzaktan pull yapamaz warrior yapar. Paladin heal yapabilir warrior yapamaz. Paladin bufflarıyla yardımcı olurken warriorda bu daha kısırlı. Paladin daha az damage verir warriora göre. Paladin bütün takım wipe olursa herkesi resleyebilir, warrior engineer ise ve şanslı ise ancak 1 kişiyi resler. Aklıma gelen farklar bunlar şimdilik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Armor u yuksek olan herkez örn:druıd ayı formu ench gıtmıs talentla armor value imp leyen shıeld lı shmmyler ve palalar ... tanklamaya heveslı anlamış deilim..olay armor deılkı olay taunt olay agro kontrolu[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kasmayın... paladinsiz ve wariorsuz party ... party değildir.. bazen o kadar enteresan konular goruyoruymki.. bu da bir tanesi.. mage mi. warlock mu gibi bişi bu hadi söyleyin hangisi ? :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paladin olmayan partyde ( alliance için) warriorun agro tutması bir hayli zor olur. Karşılaştırılacak pek bişeyi yok ortak noktaları sadece Plate giymeleri geriye kalan herşeyleri grp içindeki görevleri farklı. Bazı durumlarda ( 5 kişilik instancelerde falan) Warrior bulamazsanız yinede tanklık yapabilir tek target a.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bazen BRD ye adam bulamayınca 4 Paladin 1 Mage yapıyorduk.. öle hiç sorun olmuyordu.. herkez kendini healliyordu bende ice block ile kendimi kurtarıyordum.. ama ben her gece Strat Baron a 4 kere party kurup gidiyorum.. Warior 1 tane olsada oluyor ama Paladin her iki gurubada şart..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 warrior debufferdır. ayrıca crowd control yapar. aggro tutar. paladin 1 tane tutarsa anca. warrior varsa main tank paladin olmaz kısaca[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paladin'de yükek aggro sağlayan bir seal mı ne vardı? Yanlış hatırlıyorda olabilirm..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 paladinlerin tanklaması bir yere kadar sadece ret aura ve sof ile tutarsın da yani.. zor ama tanklama dışında paladinlerin blessingleri filan baya işe yarıyo. ama yinede warrior ftw derim. mortal strikesiz bir melee ci meleeci değildir :P[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Pala hiçbi şekilde mt olamaz. Offtanklığı güzel yapar ama.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Oley, warrior - paladin tank kavgasi cikacak :) Warrior MT dir, Paladin tek targeti zar zor tutabileceginden sadece OT olabilir. Crowd control yoktur palada. Mage ve rogue hedefi nukelerken paladin nah tutar o aggroyu. Paladin de Warrior da 5 kisilik bir grupta bence olmazsa olmazdir. Bu arada priest olmam sayesinde bircok tanidigim pala var ve bunlardan en iyi 3 üyle bir kere 3 pala, ben ve 1 mage ST yapmistik, 3 pala da süper crowd control yapiyor bu arada, hepsi ayni anda dalip aoe yapinca oluyo is :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 29 Temmuz 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Temmuz 2005 20:47 tarihinde demiş ki: Oley, warrior - paladin tank kavgasi cikacak :) Shamansın dimi :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sen simdi bana kuyrugun var mi demek istiyosun?? Bende shaman olcak tip var mi be : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Strat,Scholo'da paladin consantration,holy wrath,exorcism tarzı şeylerle gayet güzel agro tutabiliyor.Birde fury,salvation eklendimi bol undeadli mekanlarda paladin daha iyi tank olabiliyor.5man baron kestiğimizde 2paladin 1priest 1rogue 1mage idi grubumuz.Warrior aratmadı paladinler. Ama diğer yüksek lvl instancelarda paladinin pek MT olabileceğini sanmıyorum.[signature][hline]O2H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paladin = Buff/Cleanse Bot, Healer Warrior = MT/OT Mc de Bw de ahanda ben off tank olcam yada tank olcam diyen paladini ilk goblin rokete oturtur aya gonderirler.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Shaman bile daha iyi bir tanktır :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paladinsiz grup nası olmaz yaw,horde lar ne yapıyor :-p[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hordede shaman var.. paladin-mage-warior- we priest in işlerini yapıyor.. daha ne olsun :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Shamanlar cok fonksiyonlu mutfak robotunun Azeroth'taki karsiligi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Peeeki sevgili Paladin'ler main tank olmaları gerektiğinde napıyor?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sorry guys i gtg deyip - xx left raid group ... O_o ? ops dioz bizde..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Qui, 30 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Peeeki sevgili Paladin'ler main tank olmaları gerektiğinde napıyor? seal of fury, yüksek dmg sınıflara salvation, dikkatli consecration. undead ağırlıklı mekanlarda exorcism, holy wrath. strat baron'da main tank olduğum zamanlar oldu, warrior aramadı kimse. özellikle tek hedeflerin aggrosunu paladinler warriorlar kadar iyi tutabiliyor. snap aggro yok fakat. seal of fury kullandığım zaman warriorların elinden bile alabiliyorum aggroyu, boss tanklayabilir paladinler. sadece hp'leri biraz daha düşük olabilir belki hepsi o.. ama main tank olmaz paladinden undead heavy mekanlar hariç, warrior lazım. off-tank olamaz diyenler de paladin görmemiş.. :-p ha ayrıca mass of mcgowan + seal of command ile warrior'ları dmg olarak geçmediğim hiçbir zaman olmadı ubrs'de, (strat baron'da mageleri geçtiğim oldu heh) onların görevi dmg vermek değil elbette ama madem abso öyle demiş, düzelteyim dedim.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sadece undeadlere olur be o Samcim : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Tauntsuz tank? Oldu...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Walla ben Mc için söleyem en basidi bizim paladinler giyiyo shaman setlerini priestlere özeniyo buff yapıyor healıyo felan warrior ise Mt aggro'yu alıyo HEAL HEAL diye bağrıyo ama aggro kaybetimi dalga geçiyolar Game Over felan inst'larda warriorda palada çok işe yarıyolar onların olmadığı party dandik ölümü bekleyen wipe açık bir party oluyor.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 30 Temmuz 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar