Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior tanklık yapmassa

Bone

Öne çıkan mesajlar

Eminim 60. levelda defalarca instance yapan kişilerin daha ilginç anıları olmuştur. Ancak burda az önce yaşadığım ilginç, komik ve zorlayıcı bir instance maceramı paylaşmak istiyorum, teşekkürler.

Crossroads'da dolaşıyordum. birileri LFM/LFG RFK felan diyordu. Dedim ben de bir RFK yapayım. Katıldım aralarına. Koşar adımlarla vardım yanlarına. İyi güzel, ekip toparlandı, bir ikisi de Türk çıktı. 28 Troll Shaman, 33 Troll Shaman, 30 Troll Mage, 28 Orc Warrior, (lvlını hatırlamıyorum) Undead Rogue gibi şukela (?) bir ekibimiz vardı.
Girdik RFK'ya. Ben düşünüyorum, şimdi warrior tanklık yapar, ben totemleri dizerim, onu heallerim felan...
Bir baktım adam ilk başta tüfekle ateş ediyor yaratıklara, sonra dalıyor. Damage yiyince de kaçıyor, tüm yükü shamanla rogue'a bırakıyor.
Birkaç kere uyardık, "charge özelliğini kullan öyle dal, sonra aggro çekebilmek için taunt kullan. korkma biz seni healleriz".
Yok adam ısrarla mobları çekmek için önce tüfeğini kullanıyor, sonra bazen geri kaçıp tekrar girerek aggroyu shamanla rogue'a vermeye çalışıyor.
Ha bi de arada bir yaratık mage'e dalıyor. E ne oluyor peki, shaman kendisini kurtarıyor ama rogue ve mage pafada pafada canları azalıyor. Peki bu durumda bizim main tanklık yapması gereken warrior ne alemde? Adam full can ortada dolaşıyor. Arada sırada geri çekiliyor tüfekle ateş ediyor felan.

Sonra 3-4 yaratık olan yerde mage birisine sheep atçak, rogue da birine sap yapıcak. Yapıyoruz, düşman sayısı 2 azalıyor, rahat rahat alırız derken, ne oluyor, warrior tüfeğiyle oynarken yanlışlıkla sheep olan düşmana saldırıyor.

Ama buna rağmen rogue'un ve 33 shaman'ın uğraşını valla takdir etmeden geçemiycem. Grubu resmen onlar kurtardı.
Bir-iki kez wipe yedik. Ama onlar da artık neredeyse imkansız kısımlardı. 3 mobu halletmeye çalışırken aynı zamanda 2 tane de şu etrafta dolaşan moblar geliyor, ortalık tam curcuna oluyor. O durumda bile en son ölenler şu rogue ile shaman oldu, kutlamak lazım aslında onları.

Tabii bütün bu olaylar sırasında ben gülmekten yarılıyorum. Hani warcraft 3'te Troll'lerin gülüşü olur ya, mwghahaha gibi birşey, aynen onun gibi gülme krizlerine girdim.

Neyse öyle böyle instance'ın sonuna geldik. 2 tane lvl 31 bir tane lvl 28 quillboar var. İşte konuşuyoruz, birini sheep yapalım, diğerini sap yapalım, kolay olur felan diye. Ama ne göreyim, warrior gaza geldi ve bodoslama daldı yaratıklara.
Hadi alırız onları, daha önce de benzerlerini aldık, ancak valla tam "Leeroy" tarzı bir durum yaşandı orda da. Neyse bu warrior tam ölecekken felan durumu kurtardık bu quillboarları hakladık.
Sonra instance boss'unu öldürdük felan enfes oldu.

Ondan sonra bir boss daha var sanırım, quillboar mage gibi birşey, habire vıdı vıdı konuşup duruyor. Ona gittik öldürcez felan. Tam wipe yiycekken kurtulduk öldürdük. Sonra bir kalkan çıktı. Enfes birşey, çok işime yarıycak birşey. Benim veya diğer shamanın kullanabileceği şahane bir kalkan. Ne oldu peki? Bu durumda herkes rolladı. Mage'in ne işine yarıycak? iki saattir 2h mace/gun kullanan warriorun ne işine yarıycak? Yok öylesine rolladı herkes, sonra mage kazandı. Neyse sonradan öğrendim ki, Mage, 33 shaman'ın arkadaşıymış. Neyse sürümden yırttık da warriora gitmedi. Yoksa adam kullanmaz direk çöpe de atardı onu.

Neyse ki shaman "overpowered" imiş de, warrior hafiften korkak olunca main tanklığı shaman yapabildi :-P

Not: Merak eden olursa ekliyim, kısaca, okul zamanı kastığım orc warlocktan sıkılıp, ilk başları "alt char" olarak düşünmüş olduğum troll shaman'ı 1. leveldan başlıyarak kasmaya başladım. Şimdi onu oynuyorum.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Temmuz 2005 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün de bir rogue ye hasta oldum zaten.Adam bütün platelere ne varsa yoksa n çekiyor.

-you dont need that item
-i need i need i need
-you dont need /&%'
-i am going to give the items to my warrior friend cos i need them
- O_o[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Valla gerektiğinde Hunter'dan gayet güzel tank oluyor arkadaşım, yeter ki oynamayı bilin. Bir de benim adetim var eğer instance'da item muhabbeti çıkıyorsa ( ki artık çıkmıyor çünkü yabancılarla oynamıyorum ) anında basıyorum hearthstone. Allahın açgözlü ruhhastaları ile uğraşmıyorum.

Uzun lafın kısası bırakın yabancıları ne halleri varsa görsün. İnsanın sinirini bozmaktan başka işe yaramıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bone iyi dayanmişsin ben olsam
Kick+ ignore
Digerleri lider ise Kick + ignore him pls
adam leaderse
XXXXX you got no Brain HS+ignore
yada gel lan dışarı /duel
mauha nası kodum + ignore
vs vs
:)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Sosyal ağlarda paylaş

hehe o fazla hunterlık yapmış ondan.
Ya bide roolayınca soulbound olmuyormu?
mage nasıl verıcek shamana[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Vermek falan hikaye arkadaşlar. Adam alıp satıyor. Manyaklık halini almış adamlarda. Ben Daha önce girdiğim ve questlerini yaptığım dungeonlara girince hemen hemen tüm itemlari "pass" geçiyorum. İlk girdiğimde de sadece gerçekten kullanabileceğim itemlari roll yapiyorum. Sadece değerli madenleri alıyorum zira Engineer olduğum için gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi var oleleri adami deli ederler,deadmines yaptim random bi grupla yapmaz olaydim bi mage var kardesim herseye need,ya dedim nasi need bana diyorki disenchant yapicam,dedim olurmu partidekilerin ihtiyaci var yok adam herseye need. En bombasida son boss a geliyoruz bi baktim adam master looter yapmis:) group loot yap dedim herife yoksa cikiyorum partiden.. abi cok cirkef herifler var ya...
Sosyal ağlarda paylaş

1.si warriorun level size ornala düşükmüş, earthshock spamlemişseniz fln adamın agro tutamaması normal. Tabii büyük ihtimalle warriorun hatasıdır. Benim karakterimin prot warrior olmasının nedeni, tanklık yapamayan, cookie cutter dışında spec kullanamayan insanlara warrior göstermek istemem.
Item konusuna gelince, Uldaman yapıyoruz, grupta herçeşit n00b var. Plate boot düştü. Ben o sırada mail giyiyordum.(oyunlarda hep fakir kalırım) Paladin ise düşen plateden kat kat iyi bir boot giyiyordu. Adam n dedi, kazandı. Bi süre devam ettik. Adama kazandığı botları giymesini söyledim. Giydi , aa ne güzel kırmızıymış dedi, sonra çıkardı biz etrafı keserken. 2 kere uyardım adamı. En sonunda instancedan çıkana kadar giymeyi akıl etti. Biraz daha ilerde glove düştü. Adamınki yine kat kat iyiydi, n dedi kazandı. Sinirden köpürdüm tabii. Bossa kadar gittik, bunlar summona başlayınca, "try killing the boss with your boots" dedim ve hs.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

aggro tutamasa anlıycam abi, kabul ederim.
tutamıyor değil tutmuyor, bilerek tanklıktan uzak duruyor.
bekliyoruz ilk o saldırsın diye, rogue yanından geçiyor, shaman yanından geçiyor, mage bile yanından geçiyor. bu moblara tüfekle saldırıyor. mobların 2si üzerine saldırdığında da geri kaçıyor.
tüm aggro dediğim gibi rogue ile shamana kalıyor :)
said:
Regalya, 29 Temmuz 2005 07:54 tarihinde demiş ki:
yada gel lan dışarı /duel

iyiymiş bu ehehe. "çıkışa gel lan çıkışa!" /duel :)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Temmuz 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 29 Temmuz 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
Konusabiliyor mu bari? Genelde o tiplerde 0 ingilizce oluyor iletisim de kuramiyorsun. Bi "me need" falan diyorlar arada.

türk adamdı o warrior, buna rağmen karşılıklı iletişimi sağlıyamadık[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

alt charla oynarken türklerle aramda geçen bi muhabbet bakın şimdi:
Sm son boss chathedral
5 ide türk

-hadi kazamız mübarek olsun
-amin
-kesiyolar
-kestikkk yupii
warrior shaman mage priest rogue var
shield çıktı
-ahmet(mage) abi passleyin shieldi almam lazım!
-nie lan acayip lazım olm alıcam haha
-ahmet salaklık yapma
mage rollar 94 atar
-lan napıyosun malmısın?
-salaksın ahmet ya
-tamm ya kes esprisine yaptık al geri verim nerdesin?
ben koptum gülüyorum passledim
-warrior ahmet bind when pick up nedir?
-alınan eşya senin demek
-iyi allahtan ingilizcen var

böle insanlarda yok deil :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

ya siizinkiler yine ii sayılabilicek şeyler düşük lvl kişilerin yaptığı olaylar.. ben scholomance da lvl 60 bi priestin daha shackle nedir bilmediğini öğrendim, adama shackle yapsana dediğimizde ilk olarak o ne dedi ikinci olarakda aaa hatırladım ben lvl25ken bi arkadaşaım shackle sux demişti bende ondan işe yaramıyo diye almadım ben o özelliği diyip ardından da shadow forma geçti.. inanılmaz komedi bi dungeon olmuştu daha sonrada whelplerin orda deliklerden birinden aşşağıya düşüp risen construct ların hepsini+ rattlegore u aggrolayıp olayı konusuz ... ya çevirmişti.. ve bu priest ondan 2 gün sonra MC ye girdi.. orda da baya bi kişiden küfür yemiş =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

İnstance ta durduk yere got to go(gtg) diyip gidenler var. 5 kişi giriyoruz 2 kişi çıkıyoruz. 1 quest için stockade i 5 kez, sırf bu sebepten gnomeregan a 4 kez girdim. Arada kendi questini yapıp hadi eywallah diyen bile oluyor. Çekirdek kadro oluşturup onlarla gitmek lazım instance a.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...