Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadarda olmazki...!

minm

Öne çıkan mesajlar

said:
Şimdi merak ettiğim bi soru var. 1 rank sonra napacaksın ? Silahını aldıktan sonra pvp yapmak zorunda kalmayacaksın çünkü

dogru herkes item icin kasıyor, pvp yapmak aksiyona girmek , adam keserken zevk almak falan hikaye aslinda item item ...[signature][hline]Beynime bir silah daya ve duvarları beynimle boya.
Sosyal ağlarda paylaş

oha diyebilir miyim ? :p
430k honor nedir ya oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 27 Temmuz 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
Blizzard çok büyük hata yaptı bence, rank düştüğünde bile o silahların kullanılmasına izin vererek.

bu degil sorun, eğer öle olursada lvl 60 olan robot gibi günde 10 saat bg de takılmak zorunda kalıcaktı, sonuçta bg sistemi baştan hatalı item sorun degil[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

doğrusu o oldu, 15 gün tatile çıkıp döndüğünde eşyaların yarısı kullanılmaz hale gelmesi saçma olur esas..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Batlamyus, 27 Temmuz 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
said:
Şimdi merak ettiğim bi soru var. 1 rank sonra napacaksın ? Silahını aldıktan sonra pvp yapmak zorunda kalmayacaksın çünkü

dogru herkes item icin kasıyor, pvp yapmak aksiyona girmek , adam keserken zevk almak falan hikaye aslinda item item ...

Rank 13 e hatta 14 e ulaşmak için günde 18 saat PvP yapman gerektiğini düşünürsek zaten sanırıma rkadaş bayma noktasına gelmiştir. Benim demek istediğim oydu. Zaten işin ucunda item olmasa kimse bu kadar kasmazdı. WoW = Item.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

hehe standing 1 9 haftadir ve her hafta 300 k min aldim 440k almak zor degil dedigim gibi 16600 cp 1 saatta yapiyoruz sadece 10 dakika suruyor her oyun.(100 lerce insan partyie girmek icin whipser atior:D) hic bir zaman bizim flag obur tarafa gecmior ve herzaman aldigimiz ilk flag sayi oluyor 3 deneme 3 score bu hafta rank 14 olacam ayrica sunu belirtmek isterim server en yuksek rank 11:D su anda bende sonra gelior horde ve alliance tarafinda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hammerheart, 27 Temmuz 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
bu arada silahın ve yazı karakterin iyi değil :D

eet haklisin av den iste:D ice barbed spear:D ama bu hafta gm axe alacam ondan sorna artik instance yapip finger neck epic yapip herseyi tamamlyacam silverwing exalted stormpike revered:d epic bracer aldim sira epic ringde
Sosyal ağlarda paylaş

Üzücü valla ne diyim ben 9-10 haftadir Championum cok daha rahatim çok vakit yok tonla karakter olunca altlara atlatack kadar cp alip dark i rank i koruyacak kadar cp aliyorum 1 hafta yetmior kardeşim bana bunun mc si onyxiasi hedesi hödösü var zaten 3-4 günün ölüyor..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çok zor olmasa fgerek.Şu mantık doğru olabilir.Dün Alterac Valleyde 40 dakkada 8451 cp almısım.Haftada 100 kez girsem ve yarısını kazansak,420000cp yapar :) Tabi arkadaşın ki daha kolay olmus WSG de[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game

Forget To Name,Play The Game
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...